Benim Eşim evlendigimizde şimdiki halinden daha kiloluydu.. bir kere verdi zayıftı hiç yedikleri ona kilo olarak dönmüyor şimdi az göbek oldu ama kilosu hala aynı...Eşim evlendigimizden beri sabit sayilir yazin 75e kadar düşer, kışın da 82ye kadar aliradam 7.5 yildir ayni kiyafetleri giyebiliyor, her istedigini yiyebiliyor. Ama her gün en az 10bin adim atiyor isyerinde
Estağfurullah yaa, bulayım mesajımı .Bozacim nöbet vardı bugün okulda bölük pörçük girdim ama o mesajını bulamadım kuzum.iyilik güzellik canım. Mesajımı gormeyenlere çok kızarım ben sen o kadar kibarca yazdın ki mahcubiyetten ne diyeceğimi bilemiyorum.
Instagram, Facebook, Twitter bunların hiçbiri yok yıllardır bende, çok meşgul etmiyor muSabah telefonu elime aldığımda
Kadınlar kulübü
Telegram
Vakit varsa Instagram
Daha da vakit varsa Facebook
Üzerine tıkla bak, dün 15:35 de yazmışım. Aradım buldum.
İyi gecelerİyi geceler kızlar
Yavrum benim çok büyük geçmiş olsun şimdi durumu nasılSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Geçmiş olsun canımGeçmişe birazdan bakacağım çocuğun dişi çürümüş ağlayıp duruyor
Kimdi o mesajlari gormeyenBozacim nöbet vardı bugün okulda bölük pörçük girdim ama o mesajını bulamadım kuzum.iyilik güzellik canım. Mesajımı gormeyenlere çok kızarım ben sen o kadar kibarca yazdın ki mahcubiyetten ne diyeceğimi bilemiyorum.
Sen 79u sonra 69u bir gör bak, yere göğe sigamayacaksinDün misafirim vardı, en son 2 hafta önce görmüştü beni. Son gördüğümden beri en az 3 kilo vermişsin dedi.
Akşama arkadaşlara gitmiştim, onlar da zayıflamışsın dedi. O kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Ve eşim her gün ‘iyi gidiyorsun, güzel zayıflıyorsun ve istikrarlısın’ diyor.
Ve bu grup, en önemlisi şahane insanlariyi ki aranızdayım
Keşke daha önceden gelseydim
Allah şifa versin canım 3 sene önce benim babamda aynı durum oldu hiç korkma Allah’ın izni ile annen bu süreci çok kolay atlatır babamın sol tarafı ve yüzünde kaymada olmuştu anjiyo ile ilaç tedavisi ile çok kısa bir sürede herşey normale söndü annenin erken tanı ile bu süreci daha kolay atlatır inşallahSelam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
İyi çok şükür sağol canım. Yarını bekliyoruz.Yavrum benim çok büyük geçmiş olsun şimdi durumu nasıl
Geçmiş olsun canım
Ayy çok iyi geldi bu mesaj. İnşallah canim. Sagol.Allah şifa versin canım 3 sene önce benim babamda aynı durum oldu hiç korkma Allah’ın izni ile annen bu süreci çok kolay atlatır babamın sol tarafı ve yüzünde kaymada olmuştu anjiyo ile ilaç tedavisi ile çok kısa bir sürede herşey normale söndü annenin erken tanı ile bu süreci daha kolay atlatır inşallah
Bizi habersiz bırakma canımİyi çok şükür sağol canım. Yarını bekliyoruz.
Hiç korkma kuzum olur mu dualarımız annenle iyileşip gelecekAyy çok iyi geldi bu mesaj. İnşallah canim. Sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?