Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eşim evlendigimizden beri sabit sayilir yazin 75e kadar düşer, kışın da 82ye kadar alir adam 7.5 yildir ayni kiyafetleri giyebiliyor, her istedigini yiyebiliyor. Ama her gün en az 10bin adim atiyor isyerinde
Benim Eşim evlendigimizde şimdiki halinden daha kiloluydu.. bir kere verdi zayıftı hiç yedikleri ona kilo olarak dönmüyor şimdi az göbek oldu ama kilosu hala aynı...
Sürekli wc ye çıkıyor benim eşim ondan pek kilo almıyor... ve de dünyaları yiyor

Estağfurullah yaa, bulayım mesajımı .

Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Yavrum benim çok büyük geçmiş olsun şimdi durumu nasıl
Geçmişe birazdan bakacağım çocuğun dişi çürümüş ağlayıp duruyor
Geçmiş olsun canım

Menüm
Kahvaltı 10:30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
1 bardak çay

Ara 13:30 1 fincan Türk kahvesi
1 avuç kuru üzüm

Ara 15:30 1 elma

Akşam 17:30 1 tabak tavuk göğsünden hazırlanmış salata
1 yemek kaşığı yoğurt

3 litre su
Adımları ekte
Zipzip- Elhan Cordelia _ASTRAL_

Eklentiler

• 4115F468-D405-45B0-93DD-71DE0ED2A3FE.webp
    11 KB · Görüntüleme: 28
Sen 79u sonra 69u bir gör bak, yere göğe sigamayacaksin

Selam kızlar annemin sol elinde uyuşma varmış. Beyninde pıhtı atmış. Anjiyo yapılacak diyorlar. Bu konuda bilginiz var mı? Nasıl olacak? Ne olacak?
Allah şifa versin canım 3 sene önce benim babamda aynı durum oldu hiç korkma Allah’ın izni ile annen bu süreci çok kolay atlatır babamın sol tarafı ve yüzünde kaymada olmuştu anjiyo ile ilaç tedavisi ile çok kısa bir sürede herşey normale söndü annenin erken tanı ile bu süreci daha kolay atlatır inşallah

Ayy çok iyi geldi bu mesaj. İnşallah canim. Sagol.

Kizlar iyi akşamlar nasılsınız?Dünkü yorgunluğu attığım bı gün olunca giremedim ama sporumu yaptım da geldim

15 Mart menüsü

6.20 filitre kahve
7.40 kahvaltı: omlet, yeşillik,lor, 2 TK bal,2 ceviz
Öğlen çeyrek tb tost, 1 kepçe yoğurt çorbası

Akşam
5yk koz patates biber yemeği, salata ,yoğurt,1cok tahıllı ekmek, 1 tk bal kaymak,

İki fincan yeşilçay içtim akşam da.2,5 lt yakın su

Toplamda 13000 adım attım ama 30 dk Leslie(3500adim), 500 ipsiz zip cikincageriye 9000 kalıyor.
Zipzip- Cordelia

Selam kizlar

Bugün bayağı az kalorili geçti. Yarın kahvaltıda büyük kaçamak yapicam, şimdiden söyleyeyim, kızmayın hee

Kahvalti
Klasik yazsam yeridir , hep aynı gibi. Şimdiden kaytarmak olmaZ ama ,zaten kural.
Bir bardak şekersiz çay
Lor, tulum ve beyaz peynir çeşitleri (lor ve tulumdan birer çay kasigi(acaba tatlı kaşığı miydi, off) neyse arada dağlar yok. Peynir 3 küçük küp
Zeytin 6 (yeşil ve siyah yarı yarıya)
Fıstık ezmesi 3 çay kaşığı
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta

İkinci öğün
1 tabak (bol şekilde olduğundan 1,5 kase kalorisi hesapladım, mercimek çorbası
14 kaşık ev yapımı yoğurt
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 çay kaşığı çörek otu

Üçüncü öğünü yarın yazicam söz acayip uykum geldi (zaten hafif öğün)

1.131 kalori
Spor 10 dk hareket etttim ayakta
Su 2.400

zipircik @cradwlia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…