Biz ikimizde 72ydik evlenirken. Erkeklerin bunyesi cok acayip yaBenim Eşim evlendigimizde şimdiki halinden daha kiloluydu.. bir kere verdi zayıftı hiç yedikleri ona kilo olarak dönmüyor şimdi az göbek oldu ama kilosu hala aynı...
Sürekli wc ye çıkıyor benim eşim ondan pek kilo almıyor... ve de dünyaları yiyor
Selam kizlar
Bugün bayağı az kalorili geçti. Yarın kahvaltıda büyük kaçamak yapicam, şimdiden söyleyeyim, kızmayın hee
Kahvalti
Klasik yazsam yeridir , hep aynı gibi. Şimdiden kaytarmak olmaZ ama ,zaten kural.
Bir bardak şekersiz çay
Lor, tulum ve beyaz peynir çeşitleri (lor ve tulumdan birer çay kasigi(acaba tatlı kaşığı miydi, off) neyse arada dağlar yok. Peynir 3 küçük küp
Zeytin 6 (yeşil ve siyah yarı yarıya)
Fıstık ezmesi 3 çay kaşığı
1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
İkinci öğün
1 tabak (bol şekilde olduğundan 1,5 kase kalorisi hesapladım, mercimek çorbası
14 kaşık ev yapımı yoğurt
Yarım dilim çavdar ekmeği
2 çay kaşığı çörek otu
Üçüncü öğünü yarın yazicam söz acayip uykum geldi (zaten hafif öğün)
1.131 kalori
Spor 10 dk hareket etttim ayakta
Su 2.400
@zipircik @cradwlia
Allah razı olsun hepinizden. Tek tek dönemiyorum. Kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Hiç korkma kuzum olur dualarımız annenle iyileşip gelecek
Allah senden de razı olsun canımAllah razı olsun hepinizden. Tek tek dönemiyorum. Kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Aldinin yagimi 2,99?Evet malesef
Un hicbiryerde yok, ayçiçek yağı 2,99 olmuş, geçen sene 1 eurodan 3 karton almıştım, son 3 şişe kaldı
. Çok teşekkür ederim. Çok sevindim iyilesmesine. Annemin başka rahatsızlıgi yok suan.İyileşti canım hiç üzülme dua et Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Başka rahatsızlığı var mı annenin
Afiyet olsun canım.Fırına glutensiz ekmek attım ilk kez deniyorum heyecanliyim sahurum için hazırladım bakalım iyi olur inşallah
Allah acil şifalar versin. üzüldüm ya, bilgisi olan vardır inşaallah
Benim de teyzemin oldu ağzı ve bir taraf kolu uyuştu epey kullanamadı ilacı vardı onu kullanmaya devam etti koldan anjiyo yapıldı yavaş yavas açıldı üzülme korkma Allah iyilik versin beterinden korusun bazı hastalara 15 gün fizik tedavi de yapiyorlar
Canım geçmiş olsun. Benim babam düzenli olarak gönüllü anjiyo oluyor, kalp rahatsızlığı var. Damarların röntgenini çekiyorlar gibi düşün. Böylelikle tıkalı yada hasarlı damarları bulabiliyorlar. Rabbim şifa versin.
Sinirlere geldiyse atan pıhtı, belli ki sinirlerde sıkışma olmuş. Nerde nasıl bir hasar olduğu saptanır. Geciktirmezler zaten, en kısa zamanda alırlar anneni. Güzel haberlerini bekliyorum
Benim babannem geçen sene tansiyona bağlı beyne pihti atti. Ama anjiyo olmamıştı bildiğim kadariyla. Pandemi ve kalp hastasi olmasi sebebiyle fizik tedavi alamadi. İnşallah sizin basit şekilde geçerüzme kendini, olumlu düşün inşallah
Canım çok geçmiş olsun. 30 yaşlarında bir arkadaşımda olmuştu bu durum. Anjiyografi denen bir yöntemle tıkanık yerdeki pıhtı eritilip sağlığına kavuştu. Hatta onunki baloncuk mu ne yapmıştı. Daha tehlikeliydi şu an çok iyi. Annenin yeni sanırım. Endişelenme inşallah iyi bir cerrah tedavisini gerçekleştirir. Şeker ve böbrek hastalığı varsa bol sıvı ve su almasını tembihler doktoru.
Korkma sakın, kriz falan durumu olmamış anladığım kadarıyla. Uyusmayi fark etmesi kısa zamanda tedavi için çok iyi olmuş. Rabbim şifa versin.
Benim babamda oldu canım üzülme Allah'ın izniyle sağlığına kavuşur anneciğin hiç korkma
Yavrum benim çok büyük geçmiş olsun şimdi durumu nasıl
Geçmiş olsun canım
Bizi habersiz bırakma canım
Hiç korkma kuzum olur mu dualarımız annenle iyileşip gelecek
Doğru söylüyosun unuttum canım, afiyet olsunAkşam yediklerim azdı canım çünkü dışarıda en uygun buydu alerjen olmayan, birde sahura kalkicam iyi oldu bu az menü
Tamam canım iyi geceler kolay gelsinKızlar adımlarımı paylaşayım aklıma gelmişken. Adın işini bıraktım artık.
Eki Görüntüle 3026818
Çocuğum bişeylerden korktu, onunla ilgileneyim biraz. İyi geceler herkese
Harikasın canım
Afiyet olsun canım, adımlar eritmiştir fantayı15 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
2dilim ekmek
4 zeytin
1yumurta
Kk beyaz peynir
Aksam:17.00
2kabak fırında
Yoğurt
1lahmacun
Salata
Turşu
1bardak fanta(eşim zorladı)
Su:2 litre
Spor:haftanın spor videosu+17487 adım
Eki Görüntüle 3026825
Zipzip- Cordelia pastelfit
Harikasın canım
İyi sahurlar afiyet olsun şimdidenFırına glutensiz ekmek attım ilk kez deniyorum heyecanliyim sahurum için hazırladım bakalım iyi olur inşallah
O zaman Allah izin verirse hiç bir şey olmaz kuzumm. Çok teşekkür ederim. Çok sevindim iyilesmesine. Annemin başka rahatsızlıgi yok suan.
Allah razı olsun canım.Cordelia canım geçmişi şimdi anlayabildim annene çok üzüldüm acil şifalar diliyorum, dualarımız hastan ve tüm hastalar ile yapabilecegim birşey olursa ilet lütfen sabrıniz sifaniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?