- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Allah kabul etsinGünaydın canlarım
Bugün niyetliyim Allah kabul etsinmenülerim eksik biliyorum açıkçası iki gündür kaçamak çok fazla yaptım sizlerden utanıyorum kendime de kızıyorum . Bugünden itibaren geçmişi unutup yine yeniden önüme bakıyorum
Günaydın canimGünaydın, günaydın
Güüü- nayyyyyy-dinnnnnnnnnn şekerler
Günaydın canimGünaydınlargece uyuyamadım oğlumun uyanmalarından. İlk uykusunda ben de uyuyacağım
Günaydın kaptanimGünaydın
Yediklerinde etkilemis olabilir canim lahmacun vardi menunde2 gündür artı geliyorum.reglim olmak üzere ondan mı bilemedim
Günaydın canimGünaydın canikolar
Günaydın canim Allah kabul etsinGünaydın canlarım
Bugün niyetliyim Allah kabul etsinmenülerim eksik biliyorum açıkçası iki gündür kaçamak çok fazla yaptım sizlerden utanıyorum kendime de kızıyorum . Bugünden itibaren geçmişi unutup yine yeniden önüme bakıyorum
Epey varmış beim hafta sonu olmadığım için hep eksik kalmış b8 hafta böyle olsa olurmu kaptanım .@L u c i aHanimKelesimiGetir @AhSen_2504 @Tesnim1989 @HAYAT40INDABASLAR menüleriniz eksik yeşillerim.
Afiyet olsun ablacimEpey varmış beim hafta sonu olmadığım için hep eksik kalmış b8 hafta böyle olsa olurmu kaptanım .
Dünkü menüyü yazayım hemen .
16 Mart menüsü
Sabah 10:00 1 yumurta domates maydonoz 1,5 ceviz 5 zeytin bir parça peynir çay ekmek yok.
Ara 1 kayısı çayı 1 ekler pasta.
Öğlen yok.
Akşam 3 kaşık mantı 1 tatlı kaşığı kadarda yoğurt ve üzerine yağ.
1 litre limon kürü 1 litre su.
Zipzip-
SağolasınGeçmiş olsun canım
SağolasınGünaydın canim Allah kabul etsin
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın canim
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Su içtik miiiii?Sağolasın
Günaydın sen çalışıyor musun?Günaydınlar hanımlar ben evdeyim eşimde işe gitmedi bu aralar dışarda işlerimiz vardı onları hallettik
Günaydın hayır çalışmıyoum evdeyim ..Günaydın sen çalışıyor musun?
Tamam canım yanlış anladım.Günaydın hayır çalışmıyoum evdeyim ..
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar ben evdeyim eşimde işe gitmedi bu aralar dışarda işlerimiz vardı onları hallettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?