Bişey olmaz en azından mavi kaptanı seçersinHala gitmediler canım. 1 saate gelsem geç mi olur
Sağol yani sen beni anlamadın mıAfiyet olsun Bozacan, bugün cumaaaaaaa bugün yenir
Salatan çok iştah açıcı tarifini verir misin canım bi ara18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah
@CordeliaZipzip- @pastel34 kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar
Onu anladım yahuSağol yani sen beni anlamadın mıpişiden 4 rakamı ne tesadüf diyorum
Oh misssssssss. Soğuk baklava bir kere yedim ı ıh benlik değilmiş çok şükür18 Mart Cuma menüm
11.00 kahvaltı: 1 kaşarlı domatesli gözleme, 2 kk peynir, maydanoz, çay
16.00 ara: 1 elma
18.00 akşam yemeği: 10-15 tane bulgurlu yaprak sarması 1kase cacık
19.30 ara: 3 dilim soğuk baklavaçay
Su:3 litre
Zipzip-
MalesefSonunda beni anlayan çıktı
Bı konuda eşiz işte sus oturHmmm damak eşim değilmişsin :)) haşlanmış yumurta ve meyve hiç sevmemafiyet olsun Bozacan
Olursun olursun başlamak bitirmenin yarisidir ben de 66 kiloydum 1 ocaktaAynı boydayızzzxxya biraz vki ne bakıp bakıp iç çekeyim o kiloları görmeyelii çook uzun zaman oldu oyy anam oyyy
Meyve sebze ve bilumum yararlı şey sevmiyorumBı konuda eşiz işte sus oturmeyve
Annem kesti de denk geldi. Sebze severim amaananas olsa, kiraz, çilek vb severim. Elmayla pek aram yok veee Haşlanmış yumurta faydalı olduğu için zorla yiyorum
Teşekkür ederim canım benim
Şuan orda yazan gibi degilim. 1 haftadir cok saldim..Senin de yeşile son 2 kilo kaldı o kadar kiloyu veren 2 kiloyu mu veremeyecek
Bir haftadır eşine Cuma gününe bana soğuk baklava almasını söylüyordumOh misssssssss. Soğuk baklava bir kere yedim ı ıh benlik değilmiş çok şükür
şimdi kaç kilosun büşra?Şuan orda yazan gibi degilim. 1 haftadir cok saldim..
Teşekkür ederim canım benimAllah kabul etsin, harika yemekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?