Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün yüzüm düştüydü yüz gram hiç beklemiyordum. Toparladım sayende. sen de benim canımsın.
Öyle ya ibrem yeşil artık benim sevinecek o kadar çok şey var ki
Ablam herkesin de dedigi gibi en azindan alip vermeyle ugrasmiyorsun. Bak bende al ver al ver ugrasiyorum ayni yerde sayip duruyorum kasimdan beri

Kız nördün ateş alır gibi gittin geldin cenaze evine gördün mu kilomu 56li kiloya düştüm sabah kalk da tartıl tamam mi bakalım verdin mi sen de
Helal olsun böcükümmmm. Valla ben kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıcam. Ama dün gece yolda yedik, e bugün de yolda yedik durduk adım atamadım amaaaaan... Neyse bu hafta veririm inşallah

Çok çeşitli bir menü oldu bugün. Serbest günüm diil ama. Hafta sonu kullanabilirim o hakkımı kalori hesabı çok çeşit olunca beni benden alıyor, 1.500 ü aştım galiba.Pertim çıktı hesaplamaktan

Kahvaltı
14 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor
Beyaz peynir yedim biraz, ölçüyü hatırlamadim tam
1 tatlı kaşığı Fıstık ezmesi
Çay şekersiz
4-5 lokmalık pide (bu birazcık kaçtı)

Ogle
Yok

16:00 gibi
1 orta boy tabak yağda yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kayık tabak (orta) havuç ve lahana salatası

Arada
5-6 dilim elma, 2 tane kadar havuç, bir yeşil çay, 1 kefir, 1 tane daha içicem yatmadan. Bir kurabiye öğlene doğru iş yerinde. Ev yapımı kakolu, 3 lokmalık.

Akşam
15 kavrulmuş fındık
3 avuca yakın çekirdek bu hiç olmadı

Zipzip- Cordelia

Su 3 litre
Spor 15 dk yavaş tempo dans

Allah kabul etsin, harika yemekler

Anladım.ben özellikle eşime fırsat vermeyeyim diye de elime almıyorum.o da almıyor. Düşünsene ikimizin elinde tel, itici geliyor bana.

Hmmm damak eşim değilmişsin :)) haşlanmış yumurta ve meyve hiç sevmem afiyet olsun Bozacan

Elinize emeğinize sağlık kızlar. Cordelia sen zaten en iyi şekilde gerekeni yapıyorsun.iyki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…