Ablam herkesin de dedigi gibi en azindan alip vermeyle ugrasmiyorsun. Bak bende al ver al ver ugrasiyorum ayni yerde sayip duruyorum kasimdan beriBugün yüzüm düştüydü yüz gram hiç beklemiyordum. Toparladım sayende.sen de benim canımsın.
Öyle ya ibrem yeşil artık benimsevinecek o kadar çok şey var ki
Afiyet olsun Bozacan, bugün cumaaaaaaa bugün yenirBı dakika şoktayımiyki mesajı kaçırmadım. Sen bana geçenlerde ruh eşim dedin yaa, tesadüfe bak ,ben de 4 pişi yemiştim hatırladın mı? Kızmayın ama arkadaş söz verdi yapıp getirecek demiştim.
Burada değişti diyorlar, yaşayıp görecezBurda 7gun ilaçsız
Oh şükür sevindim, ben yanlış okudum demekki.Bende hastalık yok sigara bırakma için ilaç veriliyordu burada
Senin de yeşile son 2 kilo kaldı o kadar kiloyu veren 2 kiloyu mu veremeyecekAblam herkesin de dedigi gibi en azindan alip vermeyle ugrasmiyorsun. Bak bende al ver al ver ugrasiyorum ayni yerde sayip duruyorum kasimdan beri
Kız nördün ateş alır gibi gittin geldin cenaze evine gördün mu kilomu 56li kiloya düştüm sabah kalk da tartıl tamam mi bakalım verdin mi sen deİşte yine tam ben
Helal olsun böcükümmmm. Valla ben kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıcam. Ama dün gece yolda yedik, e bugün de yolda yedik durduk adım atamadım amaaaaan... Neyse bu hafta veririm inşallahKız nördün ateş alır gibi gittin geldin cenaze evine gördün mu kilomu 56li kiloya düştüm sabah kalk da tartıl tamam mi bakalım verdin mi sen de
Allah şifa versin canımBende bugun nur topu gibi kistimi öğrendim. Hormon tahlili verdim. Bakalim sonuclara ne diyecek...
Boyun kaç canımmKız nördün ateş alır gibi gittin geldin cenaze evine gördün mu kilomu 56li kiloya düştüm sabah kalk da tartıl tamam mi bakalım verdin mi sen de
Boyum küçükBoyun kaç canımm
81.60 olmuş sağol81 kilo musun canim
Allah kabul etsin, harika yemekler18 Mart cuma
Sahur 2 de bir litreye yakın su ve fotoğraftakiler
İftar 19.20 de sirkeli su ve hurma ile açtım menü fotoğraftakiler bolca salata
Rezene çayı içtim, soda, 500 ml su içtim suyun devamı geliyor çay demledim bir kurabiye hakkım ile keyif yapicam ramazana kadar oruç yeterli Allah kabul etsin inşallah
Cordelia Zipzip- @pastel34 kaptanlar degistimi alımlar oldumu kızlar
Hala gitmediler canım. 1 saate gelsem geç mi olurMisafirim var dedi gitmediler demek ki
Anladım.ben özellikle eşime fırsat vermeyeyim diye de elime almıyorum.o da almıyor. Düşünsene ikimizin elinde tel, itici geliyor bana.Canım canlı dersim vardı. Mola verdim. Hemen bildirimleri tıkladım birikiyor yoksa. Evliyim tatlım. Eşim kulüpler kadını der bana daha bir çok söylemi de var...
Kendisi borsa morsa maç tel elinde ben niye kulübüme girmeyimbazen dizi açar o zaman bırakırım ancak...
Eşim temmuzda emekli oldu. Boş vakti çok....kırk yılda bir memlekete gitti. Düğün vardı...
Aynı boydayızzzxxBoyum küçük158 cm
Hmmm damak eşim değilmişsin :)) haşlanmış yumurta ve meyve hiç sevmemÇok çeşitli bir menü oldu bugün. Serbest günüm diil ama. Hafta sonu kullanabilirim o hakkımıkalori hesabı çok çeşit olunca beni benden alıyor, 1.500 ü aştım galiba.Pertim çıktı hesaplamaktan
Kahvaltı
14 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor
Beyaz peynir yedim biraz, ölçüyü hatırlamadim tam
1 tatlı kaşığı Fıstık ezmesi
Çay şekersiz
4-5 lokmalık pide (bu birazcık kaçtı)
Ogle
Yok
16:00 gibi
1 orta boy tabak yağda yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
1 kayık tabak (orta) havuçve lahana salatası
Arada
5-6 dilim elma, 2 tane kadar havuç, bir yeşil çay, 1 kefir, 1 tane daha içicem yatmadan. Bir kurabiye öğlene doğru iş yerinde. Ev yapımı kakolu, 3 lokmalık.
Akşam
15 kavrulmuş fındık
3 avuca yakın çekirdekbu hiç olmadı
Zipzip- Cordelia
Su 3 litre
Spor 15 dk yavaş tempo dans
Elinize emeğinize sağlık kızlar.27. Hafta Yeşil Takım şuan bu şekilde. @Nefesimmmsin ve @dolunaydagel bu hafta diyet yapma imkanınız olacak mı? Sizi free takıma alabiliriz.
@B O Z A canım güzel bir hafta diliyorum. Yeşil takım için ne gerekiyorsa yaparım. 5 litre su bile içerim.
Zipzip- canım bu hafta takımları oluşturmak zor oluyor senin içinde eline emeğine sağlık.
Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60Cordelia Yeşil 63,15@Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80@HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10@HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80@Guzguzelim Yeşil 69,60Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40gezegenfeza Yeşil 72,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80@Nefesimmmsin Yeşil 63,40@dolunaydagel Yeşil 81,15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?