MikemmeeeeeelllllSarı takım harici geldiğimden beri aynı takımdayız hep
Evet saat eksik sayıyor bende denedim ama telde sürekli yanında olmuyor dışarı çıktık market arabası kullandığım için bileklik hiç saymadi tel saymış ama şükürGüzel plan
BİM’e gittim yürüyüş olsun hem de az bi havam değişsin dedim. Saatin şarjı yoktu onu şarja taktım, telefon sayar nasıl olsa. Anaaa o kadar sokakta kaldım 200 adım saymış mümkün değil. Geçenlerde de saymadı gibi gelmişti. Sonra telefonun kendi sağlık programına girdim, saatin programından 1.000 adım önde
Afiyet olsun hatunum19 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Domates
4 zeytin
2dilim ekmek
Aksam:16.00
4 parca tavuk göğsü
2bardak ayran
Tursu
1fırın patates
4 mantar
1 dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:sabah ki attığım videoEki Görüntüle 3029716
Zipzip- Cordelia sidelya
Canım benim ya. Annenin hasta olması çok zor. Dinlenemediğin için hemen toparlanamıyorsun da. Terlemek iyi derler ama inşallah öyledir. Rabbim hayırlı şifalar versinBiraz daha iyileştim ama öksürük burun akintisi hâla var. Gece bir uyandım su gibi terlemiştim. Uzerimi degistirdim arada bogazlarimda aciyor. Yetmezmis gibi karin agrisida 4. Gunde hâla devam ediyor. Bir dokundun bin ah isittin
Aleyküm selam canım
Mantıklı canım çok sağolTelefonu cebine koyup leslie yap. Sayar o zaman
Afiyet olsun kuzum gayet güzel19 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
Domates
4 zeytin
2dilim ekmek
Aksam:16.00
4 parca tavuk göğsü
2bardak ayran
Tursu
1fırın patates
4 mantar
1 dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:sabah ki attığım videoEki Görüntüle 3029716
Zipzip- Cordelia sidelya
Canım çok daha fazla börek tatlı vs vardı ama almadım. Sosisli börek serçe parmak kadardı. Tahin pekmez hiç sevmem o yüzden o emoji var :) eşim zorla yedirdi hava soğuk diye. Keşke Nutella verseydifesang
Ne güzel doğum günüymüş bol sağlıklı salata içeriyorminik böreği oldukça minik hayal ettim. Hafta sonu için Güzel menü bence. Tahin pekmezden de bişey olmaz arada. Ben de bsl kaymak yedim bugün,
Aaaa kardeşin mi geldi? Selamlar canımKardesimle oturuyoruz gelirim ilerleyen saatlerde
Dün aksam geldi canim pazartesi gidecekAaaa kardeşin mi geldi? Selamlar canım
Yaaa azıcık kalacakmış olsun güzel vakit geçirin inşallahDün aksam geldi canim pazartesi gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?