- 14 Ocak 2022
- 2.502
- 13.871
- 138
Çok modern ve şık görünüyor canım. Güzel günlerde kullanınElhan avize bu canım takılınca da çekerim
Canım ben soğan ve balı karıştırıp 1 gün karanlıkta bekletiyorum ve antibiyotik yerine oğluma sabah akşam sadece 1 gün veriyorum öksürüğü kesiyor içmesi biraz zor ama oğlum 8 yaşında bu yaşına kadar hiçbir şekilde farklı ilaç kullanmadım alerjik vs bir durumunuz yada hassasiyet yoksa deneyebilirsin kuzumSagolun kizlar
Evet gurubun super momy leri
Bana dogal mucizelerinizden soyleyin
Soyle hastayi yatagindan kaldiracak bir iksir falan ne varsa artık
Ozellikle oksuruk odakli
Sağol maviş kaptanımAfiyet olsun canım
Allah korumuşBenim cimcimelerin tıkırtısına uyandım, arkadaş dolabın üstündeki sepeti düşürüp kafana nasıl geçirdin, çıkmaya çalışırken ses yaptı, ya duymasaydım?
Kız tekrar uyuyabilecek misin ?Hadi bana iyi geceler kızlar ❤
Günaydın canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Benden bir tane dahaGünaydınlar
Bugün pazar olmasının pek bir önemi yok. Gece boyu pek uyuyamadım ve sabah 6 da tamamen kalktım güne başladım
Günaydın bitanemGünaydın kaptanim Afiyet olsun
Afiyet olsun ablacim
Günaydın ablacim
Eline sağlık canımBu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun
Eline sağlık canımBu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun
Amin canimAllah şifa versin canım
Oyle canim yaÇok geçmiş olsun canım eve bir girdimi herkese geçiyor
Bunu bugun yapim yarin insallah veririmCanım ben soğan ve balı karıştırıp 1 gün karanlıkta bekletiyorum ve antibiyotik yerine oğluma sabah akşam sadece 1 gün veriyorum öksürüğü kesiyor içmesi biraz zor ama oğlum 8 yaşında bu yaşına kadar hiçbir şekilde farklı ilaç kullanmadım alerjik vs bir durumunuz yada hassasiyet yoksa deneyebilirsin kuzum
Afiyet olsun canimKahvalti saati
Teşekkürler kaptanımEline sağlık canım
Teşekkür ederim kuzumEline sağlık canım
Afiyet olsun canımKahvalti saati
Sagol kaptanimAfiyet olsun canim
Sagol tatlimAfiyet olsun canım
İnşallah iyi gelir canım ben 1 soğanı doğruyorum 2 yemek kaşığı bal koyuyorum kavanozu sıkı kapat canım hava almasın bir havluya sar dolaba yada karanlık serin bir yere koy canım 1 gün sonra sulanır süzersin bir tatlı kaşığı verirsin kuzulara şifa olsun inşallahAmin canim
Oyle canim ya
Sagol
Bunu bugun yapim yarin insallah veririm
Cuma gunu doktora gittik
Oda sadece aspirin ve kekik surubu verdi
Burada kolay kolay ilac vermedikleri icin bunyemiz her ilaci almiyo zaten, bizde cok ilac kullanmiyoruz. Alinan cogu ilacin tarihi geciyo, agri kesici hariç tabiki
Sagol canim tarif icin ekran görüntüsü yapim
Bebeklere olurmu acabaİnşallah iyi gelir canım ben 1 soğanı doğruyorum 2 yemek kaşığı bal koyuyorum kavanozu sıkı kapat canım hava almasın bir havluya sar dolaba yada karanlık serin bir yere koy canım 1 gün sonra sulanır süzersin bir tatlı kaşığı verirsin kuzulara şifa olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?