Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sagolun kizlar

Evet gurubun super momy leri
Bana dogal mucizelerinizden soyleyin
Soyle hastayi yatagindan kaldiracak bir iksir falan ne varsa artık
Ozellikle oksuruk odakli
Canım ben soğan ve balı karıştırıp 1 gün karanlıkta bekletiyorum ve antibiyotik yerine oğluma sabah akşam sadece 1 gün veriyorum öksürüğü kesiyor içmesi biraz zor ama oğlum 8 yaşında bu yaşına kadar hiçbir şekilde farklı ilaç kullanmadım alerjik vs bir durumunuz yada hassasiyet yoksa deneyebilirsin kuzum

Afiyet olsun canım
Sağol maviş kaptanım
Benim cimcimelerin tıkırtısına uyandım, arkadaş dolabın üstündeki sepeti düşürüp kafana nasıl geçirdin, çıkmaya çalışırken ses yaptı, ya duymasaydım?
Allah korumuş
Hadi bana iyi geceler kızlar ❤
Kız tekrar uyuyabilecek misin ?
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın canim
Günaydınlar
Bugün pazar olmasının pek bir önemi yok. Gece boyu pek uyuyamadım ve sabah 6 da tamamen kalktım güne başladım
Benden bir tane daha

Bu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.

Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun

Eline sağlık canım

Eline sağlık canım

Allah şifa versin canım
Amin canim
Çok geçmiş olsun canım eve bir girdimi herkese geçiyor
Oyle canim ya
Sagol
Bunu bugun yapim yarin insallah veririm
Cuma gunu doktora gittik
Oda sadece aspirin ve kekik surubu verdi
Burada kolay kolay ilac vermedikleri icin bunyemiz her ilaci almiyo zaten, bizde cok ilac kullanmiyoruz. Alinan cogu ilacin tarihi geciyo, agri kesici hariç tabiki
Sagol canim tarif icin ekran görüntüsü yapim

İnşallah iyi gelir canım ben 1 soğanı doğruyorum 2 yemek kaşığı bal koyuyorum kavanozu sıkı kapat canım hava almasın bir havluya sar dolaba yada karanlık serin bir yere koy canım 1 gün sonra sulanır süzersin bir tatlı kaşığı verirsin kuzulara şifa olsun inşallah

Bebeklere olurmu acaba
20 Aylik kizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…