Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugun gundeki menu aciklandi kizlar, yardim edin neyi nakadar yemeliyim yada hic yememeliyim

Kisir
sehriye salatasi
ispanakli börek
Yogurtlu erişte
tatli

Bildigim bukadar supriz seyler olurmu bilmiyorum
Hepte karbonhidratmış ay bilemedim şimdi şehriye salatası mı yesen ki canım

Bebeklere olurmu acaba
20 Aylik kizim
Oy minnoşum çok küçükmüş Allah bağışlasın öncelikle canım küçük ya bilemedim şimdi ben 1 çay kaşığı kadar verirsdim çok küçükken ama bilemedim şimdi doğal olsada antibiyotik valla benim oğlum alışkın ama bebişin alerjik vs durumu olur korktum şimdi boşver canım verme

Kisirla sehriye salatasi olabilir canim
Ok kaptan
Nekadar
Tabagin yarisi kisir yarisi sehriye salatasimi olsun mesela
Yada kac kasik
Kucuge vermeyimde buyuge veririm o 12 yasinda
Normal salata yap götür evde bulgur kalmamış dersin
Kisir diyette yenilebir diye biliyorum yani abartmadan

Yeni okuyabildim mesajını canim havalar insallah ısınır eski duzenine geri donersin
Arada sohbete gel hafta icinde
Cok gecmis olsun bu arada atesi dustu mü
Canım kaptanım çok şükür ateşi düştü sanırım üst diş geliyor gribal enfeksiyon olsa belli olurdu.
Gelirim tabii burdan ayrılırsam eski düzene dönerim bugün biraz yeşil besleneceğim. İzinli olduğum için menüleri yazma zorunluluğum yok sanırım

Tertemizzz...
Afiyet olsun yıldızım

Hayırlı yaşları olsun canım.

Bol eksiler getirsin ablam

Ne yedin kız

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl bebek

Çok şık. Güle güle kullan
Çok şükür kuzum şuan omzumda uyuyor bende alıntıları cevaplıyorum ikindi üzeri anneme gidecegiz çanta hazırlayacağım

Kızlar suslendim puslendim attım kendimi dışarı ilk ayna da giyinince bakınca anam dedim kilo vermişim popo şekillenmiş squat faydaları çok pis gaza geldim heee
Bende azıcık popo vardı o da gitti bana da fayda eder mi ki squat

İyi geceler kızlar. Bugün hiç planladığım gibi gitmedi. Allahtan çocuğumun ateşi çıkmadı bir daha. Adımlarımı şuraya iliştireyim, belki sızar kalırım.
Eki Görüntüle 3029778
Geçmiş olsun kuzum
Saatinin temasına bayıldım bizim saatler aynı mıydı özel mi indirdin içinde var mıydı bu ay resmi

She-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime affet
Canım ben bu tür bir durumda o gün diyelim ki hedefimden 4.000 eksik adım attım. Onu diğer 4 güne paylaştırıyorum . Her gün ek olarak 1.000 adım daha atıyorum . Sen de yapabilirsin ya da yürüyüşü sabah yapabilirsin . Akşama bırakınca zor oluyor

Merhaba
Kimse yok muuuuuuu
Ben uyaniktim ama kitap okuyordum,siteye girersem çıkamam diye girmemiştim
Mecbur kalmadıkça odamdan çıkmıyorum, pek iyi deyilim canım
Çok geçmiş olsun
Gundaydin
Benim buyuk kiz grip olmuştu
Soguk alginligi degil
Gripde oksuruk atesle baslar 1 haftada iyileşir ya oyle
Ondan sanirim kucuge gecti, bugun oksurukle uyandi
Evet hastalik sezonu basladi evde
Bende hemsire gibiyim
Oyy hastalıklar bı bitmedi bu sene,çok geçmiş olsun
Sagolun kizlar

Evet gurubun super momy leri
Bana dogal mucizelerinizden soyleyin
Soyle hastayi yatagindan kaldiracak bir iksir falan ne varsa artık
Ozellikle oksuruk odakli
Öksürük için sarımsak yağını bir deneyebilirsin sanki
Oyy maşallah
She-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime affet
Geçmiş olsun,şimdi nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…