- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Hepte karbonhidratmışBugun gundeki menu aciklandi kizlar, yardim edin neyi nakadar yemeliyim yada hic yememeliyim
Kisir
sehriye salatasi
ispanakli börek
Yogurtlu erişte
tatli
Bildigim bukadar supriz seyler olurmu bilmiyorum
Bilmiyorum ben kisir düşündümHepte karbonhidratmışay bilemedim şimdi şehriye salatası mı yesen ki canım
Kisirla sehriye salatasi olabilir canimSagol kaptanim
Simdi gunde yicegim seyleri dusunuyorum
Menuyu paylasimmi sizle fikir verin neyi nekadar yiyebilirim
Oy minnoşum çok küçükmüş Allah bağışlasın öncelikle canım küçük ya bilemedim şimdi ben 1 çay kaşığı kadar verirsdim çok küçükken ama bilemedim şimdi doğal olsada antibiyotik valla benim oğlum alışkın ama bebişin alerjik vs durumu olur korktum şimdi boşver canım vermeBebeklere olurmu acaba
20 Aylik kizim
Normal salata yap götür evde bulgur kalmamış dersinBilmiyorum ben kisir düşündüm
Ustelik onu ben yapicam
Ok kaptanKisirla sehriye salatasi olabilir canim
Kucuge vermeyimde buyuge veririm o 12 yasindaOy minnoşum çok küçükmüş Allah bağışlasın öncelikle canım küçük ya bilemedim şimdi ben 1 çay kaşığı kadar verirsdim çok küçükken ama bilemedim şimdi doğal olsada antibiyotik valla benim oğlum alışkın ama bebişin alerjik vs durumu olur korktum şimdi boşver canım verme
Kisir diyette yenilebir diye biliyorum yani abartmadanNormal salata yap götür evde bulgur kalmamış dersin
Canım kaptanım çok şükür ateşi düştü sanırım üst diş geliyor
Yeni okuyabildim mesajını canim havalar insallah ısınır eski duzenine geri donersin
Arada sohbete gel hafta icinde
Cok gecmis olsun bu arada atesi dustu mü
Niye bana gözlerini pörtlettin@Chedarice nasılsın?
Cordelia
@gezegenfeza naber?
dolunaydagel
@Nefesimmmsin
@Kendinin en iyi hali ol sen buralardasin zaten
@eceboce
@Tesnim1989
@HanimKelesimiGetir napiyosun abla?
@HAYAT40INDABASLAR
S Suskunkardelen
@Ytmz
Çok şükür kuzum şuan omzumda uyuyor bende alıntıları cevaplıyorumTertemizzz...
Afiyet olsun yıldızım
Hayırlı yaşları olsun canım.
Bol eksiler getirsin ablam
Ne yedin kız
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasıl bebek
Çok şık. Güle güle kullan
Bende azıcık popo vardı o da gittiKızlar suslendim puslendim attım kendimi dışarı ilk ayna da giyinince bakınca anam dedim kilo vermişim popo şekillenmişsquat faydaları çok pis gaza geldim heee
Valla bilmiyorum ki ben faydasını gördum ama popom vardı şükür güzelBende azıcık popo vardı o da gittibana da fayda eder mi ki squat
Geçmiş olsun kuzumİyi geceler kızlar. Bugün hiç planladığım gibi gitmedi. Allahtan çocuğumun ateşi çıkmadı bir daha. Adımlarımı şuraya iliştireyim, belki sızar kalırım.
Eki Görüntüle 3029778
Canım ben bu tür bir durumda o gün diyelim ki hedefimden 4.000 eksik adım attım. Onu diğer 4 güne paylaştırıyorum . Her gün ek olarak 1.000 adım daha atıyorum . Sen de yapabilirsin ya da yürüyüşü sabah yapabilirsin . Akşama bırakınca zor oluyorShe-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime affet
Merhaba@Chedarice nasılsın?
Cordelia
@gezegenfeza naber?
dolunaydagel
@Nefesimmmsin
@Kendinin en iyi hali ol sen buralardasin zaten
@eceboce
@Tesnim1989
@HanimKelesimiGetir napiyosun abla?
@HAYAT40INDABASLAR
S Suskunkardelen
@Ytmz
Ben uyaniktim ama kitap okuyordum,siteye girersem çıkamam diye girmemiştimKimse yok muuuuuuu
Çok geçmiş olsunMecbur kalmadıkça odamdan çıkmıyorum, pek iyi deyilim canım
Oyy hastalıklar bı bitmedi bu sene,çok geçmiş olsunGundaydin
Benim buyuk kiz grip olmuştu
Soguk alginligi degil
Gripde oksuruk atesle baslar 1 haftada iyileşir ya oyle
Ondan sanirim kucuge gecti, bugun oksurukle uyandi
Evet hastalik sezonu basladi evde
Bende hemsire gibiyim
Öksürük için sarımsak yağını bir deneyebilirsin sankiSagolun kizlar
Evet gurubun super momy leri
Bana dogal mucizelerinizden soyleyin
Soyle hastayi yatagindan kaldiracak bir iksir falan ne varsa artık
Ozellikle oksuruk odakli
Oyy maşallahBu sabah standart dombikliğimle uyandım. Sabah 1 fincan filtre kahve sonrası biraz dolap toplamaca (2 gündür minimalizm üstüne kafa yoruyorum da)
Şimdi de sporlarımı tamamladım.
Eki Görüntüle 3029939
Pilates topu olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. 4 dakika, 3 tur yapıyoruz. Çok güzel bir tüm vücut programı. Link vereyim,
Peşinden,
Eki Görüntüle 3029941
Daha önce de söylemiştim, fitcifitolur kanalında Mustafa Hocanın 15 dklık tüm vücut hiit kardiyo programı.
Toplam 27 dklık tüm vücut hiit kardiyo yapmış oldum. Akşam hatırlatacağımCordelia She-Raa
Geçmiş olsun,şimdi nasılsın?She-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime affet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?