Kasik hesabından hic anlamiyorumOk kaptan
Nekadar
Tabagin yarisi kisir yarisi sehriye salatasimi olsun mesela
Yada kac kasik
Izinli oldugun icin gerek yok canimCanım kaptanım çok şükür ateşi düştü sanırım üst diş geliyorgribal enfeksiyon olsa belli olurdu.
Gelirim tabii burdan ayrılırsam eski düzene dönerimbugün biraz yeşil besleneceğim. İzinli olduğum için menüleri yazma zorunluluğum yok sanırım
Kızlar suslendim puslendim attım kendimi dışarı ilk ayna da giyinince bakınca anam dedim kilo vermişim popo şekillenmişsquat faydaları çok pis gaza geldim heee
Geçmiş olsun canım.Migren bende de var. Bir tane parol içip, göz bandımı takıp, 1 saat uyuduğumda hiçbir şeyim kalmıyorShe-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime affet
KaptanımAfiyet olsun canım. Sorun yok bence güzel menü
Ay Canım benimbugün de avucuna sidelya yaz her cıs a uzandığında beni hatırla
Afiyet olsun canımcım
Afiyet olsun güzel menü amaaa
O lokum ne lokumu. Hamur işi lokum mu tatlı lokum mu? Nereden tutsam elimde kalıyor
Afiyet olsun
Ayaklarına sağlık kaptancım
Günaydın canım. Küçük bebeğin mi vsr neden uyuyamadın
Çok güzel görünüyor canım, şimdiden afiyet olsunBu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun
Aynı canım saatlerimiz. Telefonuna haylou fit uygulamasını indir. Aygıt menüsünde gösterge paneli diye bir bölüm var, dünya kadar tema var. Aynı zamanda sen kendi çektiğin fotoğrafları da tema yapabiliyorsun.Geçmiş olsun kuzum
Saatinin temasına bayıldım bizim saatler aynı mıydıözel mi indirdin içinde var mıydı bu ay resmi
Canım önceki günden ertesi günün yemeklerini belirleyince hiç bocalamıyorsun ne yiyeceğim diye. Elindeki isteye ve saatlerine uyuyorsunSagol kaptanim
Simdi gunde yicegim seyleri dusunuyorum
Menuyu paylasimmi sizle fikir verin neyi nekadar yiyebilirim
Teşekkür ederim kaptanımÇok güzel görünüyor canım, şimdiden afiyet olsun
Harika görünüyor, afiyet olsunBu arada bugün denemek isteyenlere izleyip çok beğendiğim sağlıklı tarifler paylaşacağım, biri tatlı biri yemek olmak üzere. Tatlım hazır hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 3029956
Önce fırın 180 dereceye getirilir,
2 büyük boy muz ezilir, 2 yumurtayla mikserle çırpılır.
Köpük köpük olunca 1 su bardağından 1 parmak az hindistan cevizi (bende hindistan cevizi unu vardı ondan kullandım),
Yarım çay bardağı kakao,
Yarım çay bardağı çiğ kuruyemiş,
1 çay kaşığı karbonat,
Tatlandırmak için 1 yk bal yada pekmez (pekmez kullandım).
(Hindistan cevizi unu çok su çektiği için çok katı oldu, kıvam alana kadar su ekledim.
Üstüne fındık, ceviz ne istersen.
1 çay kaşığı tereyağ ile fırın kabımı yağladım ve 25 dk sonra kürdan testini de geçince çıkarttım.
Deneyeceklere afiyet olsun
O günler hepimiz için yakındır umarımmerhaba kızlar iyi pazarlarsağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba
Eki Görüntüle 3030000
Sen de bizimCanımsın
Sagol cnmOyy hastalıklar bı bitmedi bu sene,çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım. Şimdi tepsiden çıkardım, baya kek gibi kabarmış. Akşam öğünüme saklıyorumHarika görünüyor, afiyet olsun
O günler hepimiz için yakındır umarım
Tunaydin ablacimTünaydın
Iyi pazarlar canimmerhaba kızlar iyi pazarlarsağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba
Eki Görüntüle 3030000
Selam canim iyiyim sen nasilsinSelamlar
Nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?