Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ok kaptan
Nekadar
Tabagin yarisi kisir yarisi sehriye salatasimi olsun mesela
Yada kac kasik
Kasik hesabından hic anlamiyorum
Bulguru az yesilligi cok olursa kisiri bir tabak yiyebilirsin
Izinli oldugun icin gerek yok canim

Kızlar suslendim puslendim attım kendimi dışarı ilk ayna da giyinince bakınca anam dedim kilo vermişim popo şekillenmiş squat faydaları çok pis gaza geldim heee

She-Raa canım dün spor ve adım yok akşamdan sonra müthiş bir migren başladı ilaç alıp karanlığa attım kendimi sabah duş alıp anca geldim kendime affet
Geçmiş olsun canım.Migren bende de var. Bir tane parol içip, göz bandımı takıp, 1 saat uyuduğumda hiçbir şeyim kalmıyor

Kaptanımnormal lokum şu gül yapraklı olanlardan

Çok güzel görünüyor canım, şimdiden afiyet olsun

Geçmiş olsun kuzum
Saatinin temasına bayıldım bizim saatler aynı mıydı özel mi indirdin içinde var mıydı bu ay resmi
Aynı canım saatlerimiz. Telefonuna haylou fit uygulamasını indir. Aygıt menüsünde gösterge paneli diye bir bölüm var, dünya kadar tema var. Aynı zamanda sen kendi çektiğin fotoğrafları da tema yapabiliyorsun.

Sagol kaptanim

Simdi gunde yicegim seyleri dusunuyorum
Menuyu paylasimmi sizle fikir verin neyi nekadar yiyebilirim
Canım önceki günden ertesi günün yemeklerini belirleyince hiç bocalamıyorsun ne yiyeceğim diye. Elindeki isteye ve saatlerine uyuyorsun

Harika görünüyor, afiyet olsun
merhaba kızlar iyi pazarlar sağ taraftaki hatun gibi olacağım günler gelecek mi acaba

Eki Görüntüle 3030000
O günler hepimiz için yakındır umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…