Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Doğumdan sonra ‘ha bugün zayıflayacağım, ha yarın zayıflayacağım’ diye diye olmak istediğim bedene göre alınmış o kadar çok kıyafet çıktı ki bazadan…

Etiketi bile sökülmemiş hiçbirinin, bir bu kadar da pantolon var Bu nedir ya, çok kızdım kendime çok! Bu yaz için toka bile almayacağım. Bunların içine girdim girdim, yoksa çaputla gezeceğim

ah be kuzum benim de öyle onlara baktıkça giyicem diyorum, bu sefer olacak diyorum. başlıyorum sonra böyle bir zaman sonra bir yerde takılıyorum

Bunlar dar mi geliyor. Kaç kilo olman lazım. Servet yatıyor orada.

bunlar hep elbise mi canım?

pantalonlar, ceketler, paltolar, montlar, kazaklar, tşörtler, bluzler, hırkalar, pijamalar, etekler, elbiseler, eşofmanlar, çizmeler............. of offfffffffff
ay bunalımım depreşti
Depreşme canım benim de dibi görmem aynen bu şekilde olmuştu. Müthiş bir sıçrama yaşayacaksınız sen Hallederiz kendinize zaman verin ve iradeli olun yeter. Rotadan sapmak yok

pantalonlar, ceketler, paltolar, montlar, kazaklar, tşörtler, bluzler, hırkalar, pijamalar, etekler, elbiseler, eşofmanlar, çizmeler............. of offfffffffff
ay bunalımım depreşti
Depresyon bı otursun oturduğu yerde az işimiz var. Zayiflayalim artık yav.

Depreşme canım benim de dibi görmem aynen bu şekilde olmuştu. Müthiş bir sıçrama yaşayacaksınız sen Hallederiz kendinize zaman verin ve iradeli olun yeter. Rotadan sapmak yok
inşallah kuzum. ya diyorum bu kadar iradesiz misin sen. ne bu iştah ne bu yeme isteği. yalnız bir hatam var biliyorum ona da dikkat edeceğim artık. uyku düzenim... geç yatınca uykumu alamıyorum.
Depresyon bı otursun oturduğu yerde az işimiz var. Zayiflayalim artık yav.
bence de

18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta18.03.2022 CumaCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPersembe
Kırmızı Takım
sidelya Kırmızı Kaptan
68,7​
@pastel34Kırmızı
62,00​
Elhan Kırmızı
63,20​
sandriyon Kırmızı
66,80​
@yildiz4kcKırmızı
74,40​
fesang Kırmızı
58,60​
erenmothers Kırmızı
75,70​
@limonlutarcinlikekKırmızı
62,70​
Kinoalihatun Kırmızı
76,70​
Zipzip- Kırmızı Sarı
Kırmızı Takım ortalama
Menü avantaj ödülü % 1
Kırmızı Takım ortalama Sonuç
Mavi Takım
She-Raa Mavi Kaptan
88,00​
Hallederiz Mavi
82,10​
HLLAK Mavi
66,55​
Maviokur Mavi
59,70​
S Suskunkardelen Mavi
56,90​
ugurbocuuu Mavi
56,70​
North River Mavi
77,30​
gewezebidik Mavi
68,20​
L u c i a Mavi
84,5​
@Busra 17Mavi Sarı
Mavi Takım Ortalama
Spor avantaj ödülü % 1
Spor avantaj ödülü % 1
Menü avantaj ödülü % 1
Mavi Takım Ortalama Sonuç
Yeşil Takım
@B O Z AYeşil Kaptan
81,60​
Cordelia Yeşil
63,15​
Chedarice Yeşil
83,70​
@YtmzYeşil
69,80​
HanimKelesimiGetir Yeşil
58,10​
H HAYAT40INDABASLAR Yeşil
54,80​
G Guzguzelim Yeşil
69,60​
Kendinin en iyi hali ol Yeşil
69,40​
gezegenfeza Yeşil
72,80​
@Tesnim1989Yeşil hamiş
66,80​
Yeşil Takım Ortalama Sonuç

Son düzenleme:
ay bunalımım depreşti
Bende 90 kilo civarındayken hepsini vermiştim canım kuzenlerime falan şimdi diyorum keske vermeseymişim

ah be kuzum benim de öyle onlara baktıkça giyicem diyorum, bu sefer olacak diyorum. başlıyorum sonra böyle bir zaman sonra bir yerde takılıyorum
Yatağımın tam karşısındaki dolaba astım hepsini, her sabah vicdan azabı gibi içime otursunlar! Hiçbir yiyeceğin tadı sağlıklı ve zinde bir vücudun verdiği hazzı veremez. Teoride maşallah herşeyi biliyorum ama pratikte çok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…