Nerede benim can özüm diyordum ki bugünün pazar olduğunu hatırladımTünaydın
Evet adımlar 5.000 olacak. Ramazan'a özel diyet yapılacak. En az 3 kilo verilecek.
ah be kuzum benim de öyleAğlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Doğumdan sonra ‘ha bugün zayıflayacağım, ha yarın zayıflayacağım’ diye diye olmak istediğim bedene göre alınmış o kadar çok kıyafet çıktı ki bazadan…
Eki Görüntüle 3030030
Etiketi bile sökülmemiş hiçbirinin, bir bu kadar da pantolon varBu nedir ya, çok kızdım kendime çok! Bu yaz için toka bile almayacağım. Bunların içine girdim girdim, yoksa çaputla gezeceğim
Afiyet olsun kaptanimFiltre Kahve keyfi
afiyet olsun canım ben de az önce içtim. yanında cevizli un helvası vardıFiltre Kahve keyfi
Bunlar dar mi geliyor. Kaç kilo olman lazım. Servet yatıyor orada.Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Doğumdan sonra ‘ha bugün zayıflayacağım, ha yarın zayıflayacağım’ diye diye olmak istediğim bedene göre alınmış o kadar çok kıyafet çıktı ki bazadan…
Eki Görüntüle 3030030
Etiketi bile sökülmemiş hiçbirinin, bir bu kadar da pantolon varBu nedir ya, çok kızdım kendime çok! Bu yaz için toka bile almayacağım. Bunların içine girdim girdim, yoksa çaputla gezeceğim
benimkileri bir görsen ne dersin acabaBunlar dar mi geliyor. Kaç kilo olman lazım. Servet yatıyor orada.
bunlar hep elbise mi canım?Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Eki Görüntüle 3030030
Afiyet olsun tatlımFiltre Kahve keyfi
Depreşme canım benim de dibi görmem aynen bu şekilde olmuştu. Müthiş bir sıçrama yaşayacaksınız senpantalonlar, ceketler, paltolar, montlar, kazaklar, tşörtler, bluzler, hırkalar, pijamalar, etekler, elbiseler, eşofmanlar, çizmeler............. of offfffffffff
ay bunalımım depreşti
Depresyon bı otursun oturduğu yerde az işimiz var. Zayiflayalim artık yav.pantalonlar, ceketler, paltolar, montlar, kazaklar, tşörtler, bluzler, hırkalar, pijamalar, etekler, elbiseler, eşofmanlar, çizmeler............. of offfffffffff
ay bunalımım depreşti
inşallah kuzum. ya diyorum bu kadar iradesiz misin sen. ne bu iştah ne bu yeme isteği. yalnız bir hatam var biliyorum ona da dikkat edeceğim artık. uyku düzenim... geç yatınca uykumu alamıyorum.Depreşme canım benim de dibi görmem aynen bu şekilde olmuştu. Müthiş bir sıçrama yaşayacaksınız senHallederiz kendinize zaman verin ve iradeli olun yeter. Rotadan sapmak yok
bence deDepresyon bı otursun oturduğu yerde az işimiz var. Zayiflayalim artık yav.
SüperEvet adımlar 5.000 olacak. Ramazan'a özel diyet yapılacak. En az 3 kilo verilecek.
MasterFit Yarışması 27. Hafta | 18.03.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
Kırmızı Takım | |||||||||
| Kırmızı Kaptan | 68,7 | |||||||
@pastel34 | Kırmızı | 62,00 | |||||||
| Kırmızı | 63,20 | |||||||
| Kırmızı | 66,80 | |||||||
@yildiz4kc | Kırmızı | 74,40 | |||||||
| Kırmızı | 58,60 | |||||||
| Kırmızı | 75,70 | |||||||
@limonlutarcinlikek | Kırmızı | 62,70 | |||||||
| Kırmızı | 76,70 | |||||||
| Kırmızı Sarı | ||||||||
Kırmızı Takım ortalama | |||||||||
Menü avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Kırmızı Takım ortalama Sonuç | |||||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 88,00 | |||||||
| Mavi | 82,10 | |||||||
| Mavi | 66,55 | |||||||
| Mavi | 59,70 | |||||||
S Suskunkardelen | Mavi | 56,90 | |||||||
| Mavi | 56,70 | |||||||
| Mavi | 77,30 | |||||||
| Mavi | 68,20 | |||||||
| Mavi | 84,5 | |||||||
@Busra 17 | Mavi Sarı | ||||||||
Mavi Takım Ortalama | |||||||||
Spor avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Spor avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Menü avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Mavi Takım Ortalama Sonuç | |||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
@B O Z A | Yeşil Kaptan | 81,60 | |||||||
| Yeşil | 63,15 | |||||||
| Yeşil | 83,70 | |||||||
@Ytmz | Yeşil | 69,80 | |||||||
| Yeşil | 58,10 | |||||||
H HAYAT40INDABASLAR | Yeşil | 54,80 | |||||||
G Guzguzelim | Yeşil | 69,60 | |||||||
| Yeşil | 69,40 | |||||||
| Yeşil | 72,80 | |||||||
@Tesnim1989 | Yeşil hamiş | 66,80 | |||||||
| |||||||||
Yeşil Takım Ortalama Sonuç | |||||||||
Bende 90 kilo civarındayken hepsini vermiştim canım kuzenlerime falan şimdi diyorum keske vermeseymişimpantalonlar, ceketler, paltolar, montlar, kazaklar, tşörtler, bluzler, hırkalar, pijamalar, etekler, elbiseler, eşofmanlar, çizmeler............. of offfffffffff
ay bunalımım depreşti
Yatağımın tam karşısındaki dolaba astım hepsini, her sabah vicdan azabı gibi içime otursunlar! Hiçbir yiyeceğin tadı sağlıklı ve zinde bir vücudun verdiği hazzı veremez. Teoride maşallah herşeyi biliyorum ama pratikte çok zorlanıyorumah be kuzum benim de öyleonlara baktıkça giyicem diyorum, bu sefer olacak diyorum. başlıyorum sonra böyle bir zaman sonra bir yerde takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?