Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım.
Migrenin mi var senin de .. benim de var, genelde sol gözden vuruyor. O nasıl bi şey ya, deli ediyor insanı . Allah şifa versin tüm hastalarımıza

Geçmiş olsun cicikuşum. Gözlerin çok fazla uyarana maruz kalmasın, gözlerini bağla ve karanlıkta uyu. Her migrenim başladığında ben de öyle yapıyorum

Geçmiş olsun kuzum.

Geçmiş olsun cicikuşum. Gözlerin çok fazla uyarana maruz kalmasın, gözlerini bağla ve karanlıkta uyu. Her migrenim başladığında ben de öyle yapıyorum
Stresten, sıkıntıdan binbir türlü uğraşla geçirdiğim egzamam patladı yine şu hale bak ki henüz kaşıntı halinde,

Allah çekenlere sabır versin, çok zormuş gerçekten.

Afiyet olsun
Vaaav çok güzel olmuş eserine sağlık

Geçmiş olsun ya ne zordurpoşet falan giyiyor misin kremden sonra?
Yemişim egzamayı, migren ağrısının yanında solda sıfır kalıyor yemin ederim. Başımın ağrısına patladı zaten, sıkıntıya gelemiyor haspam pamuk eldivenim var canım onu kullanıyorum, egzama eldiveni şöyle birşey,

Egzama eldiveni de mi var?Bilmiyordum. Bir arladasim poşet geçirirdi eline.Rabbim dermansız dert vermesin,hepsi zor elbet amma dediğin gibi baş olunca agriyan geri taraf tuuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…