- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Geçmiş olsun canımKizlar selam,
Ben 2 gundir kotuydum ve menulerimi yazamamistim 3 gunu beraber yazayim hemen
3 nisan pazar
12.00 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin 1 tt ekmek 1 kase yagsiz tuzsuz salata
15.30 10 badem 1 kahve
18.30 1 parca izgara et 1 sis copsis yaninda 1 yk kozde patlican salatasi 2 yk zeytinyagli pirasa 1 yk yogutlu pancar
Arada sekersiz cay
Su 2,5 lt
4 Nisan pzts
10.00 1 kahve
12.30 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin 1 tt ekmek 1 kase yagsiz tuzsuz salata
15.30 10 badem 1 kahve
19.30 5 parca tavuk kanat
Yaninda yagsiz buharda pismis 4 yk sebze
1 kase yagszi tuzsuz salata
1 lokma ekmek
Arada cay
Su 2,5 lt
5 nisan sali
10.00 1 kahve
12.30 1 yumurta 2 dilim peynir 7 zeytin 1 tt ekmek 1 kase yagsiz tuzsuz salata cay
16.30 10 badem 1 kahve
17.00 1 lokma ekmek
19.30 6 yk patlican oturtma 1 kase yagsiz tuzsuz salata yarim dilim tt ekmek
Su 2,5 lt
Spor pazar 5747 adim, pztsi 5100 adim bugunhn sporunu adimlarini yatarken ayrica paylasicam.
Cordelia Zipzip- sara_28 @ugurbocuuu
Amin kuzum, çok teşekkür ederim.
Amin canimAmin canım. Can kıymetli, mümkünse uzak dursun hastalıklar
Canım doktora gittin mi? Ya da gidecek misin? Son 3 gündür takip edemedim burayı. Gitmediysen git lütfen. İlaç krem vs ne kullanılması gerekiyorsa kullan . Alla acil şifalar verir inşallahStresten, sıkıntıdan binbir türlü uğraşla geçirdiğim egzamam patladı yine şu hale bak ki henüz kaşıntı halinde,
Eki Görüntüle 3041734
Allah çekenlere sabır versin, çok zormuş gerçekten.
Çok geçmiş olsun doktora gitsen farklo birsey onermez mi acabaİyi akşamlar kızlar. Bugün gözlerimin arkasına ve tepeme kadar daraldı acı. Merdiven inip çıkarken beynim yerinden oynuyormuş gibi oluyor, çok mide bulantısı yapıyor. S Suskunkardelen canım durum bu.
Dün gece ne yaptıysam dindiremedim acıyı, gece uyuyamadım saatlerce. Ne ilaç, ne masajlar fayda etmedi. Kolonyalar kokladım, nane limon yağlarıyla şakaklarıma masajlar yaptım ama nafile. Allah dermansız dert vermesin ama ben doğumda bu kadar acı çektiğimi hissetmedim.
Gece gerildim, gerildim 1 paket bisküvi patlattımSonra bütün gün bunun derdi de bindi tepeme, bahane arıyormuşum gibi her fırsatta yemeye sarılıyorsun diye kızıyorum kendime sabahtan beri.
Canım çok tatlı yemek istiyordu. Ben de çayın yanında 5 tane yer fıstığı, 2 fındık, 2 hurma yedim. Şimdi daha iyiyim5 Nisan Salı menüm
Sahur: çeyrek beyaz ekmekten kaşarlı tost (tb bittiği için yedim), 1 kase kırmızı mercimek çorbası
18.56 iftar: 2 kepçe kırmızı mercimek çorbası, 2 yk tas kebabı, 3 yk pilav, salata
Su : iftardan sonra 1 litre içtim, 2-3 litre daha içerim
Çayımı içeyim, bir sonra yürüyeceğim yarım saat kadar . Yediklerimi eritirim inşallah
Zipzip- sara_28 Hallederiz
Tam diyecektim ki birgün orda benim de adim yazacak. En sonda kendimi gördüm.
Afiyet olsun canım Allah kabul etsinSelamm..
5 Nisan menum
Sahur 1 muz 2 hurma 1 sb süt 2 sb su
İftar
6-7 yk pilav 6-7yk kuru fasulye 5 dilim fırın patates 2 yk yoğurt 1 dilim ekmek
1 litre su 1 nescafe
Zipzip- Cordelia gezegenfeza
Bende ailemi aldim iftara bu akşam cok yoruldum. Bebek uyumuyorki yatayimMisafirim hala gitmedi
Allah şifa versin canımStresten, sıkıntıdan binbir türlü uğraşla geçirdiğim egzamam patladı yine şu hale bak ki henüz kaşıntı halinde,
Eki Görüntüle 3041734
Allah çekenlere sabır versin, çok zormuş gerçekten.
Tamam tamam
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım Allah kabul etsin
İnşallah bir an önce uyur canım. Ben yemek vs yapmadim ama sadece kafa dinlemek için gitsin istiyorumBende ailemi aldim iftara bu akşam cok yoruldum. Bebek uyumuyorki yatayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?