- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Gitsin yeterki, benim 2 haftada 700 gr geldiMinnak minnak gidiyor işte
Yolladım canım, ordan okuBakim bi bende ramazanda kina yakin diye yazi gormustum ondan sordum
Benim cok uykum varsa kurana bakinca mayisiyorumBen bugün çok uyudum ya.
Kuran okurken gözlerimi zor açtım.
Posta bekliyoruz, evde herkes yatıyor, çok direndim.
Neyseki küçük oğlan kalkmış da ben yattım uyudum.
Sizdede oluyormu kuran okurken
cabim cok gecmia olsun, benim kuzenimde de orta okuldayken karaciger yaglanmasi ve bazi organlara buyume vardi (o buyume de yine kilo cok olunca organlar buyuyor vucudun ihtiyacina yetisebilmek icin) sonra ama ergenlige girince lisede kendi diyete girdi, spora basladi bayagi iyi oldu. Ortaokul boyunca evde kofte patates pilavla beslendi, onlar yoksa agliyordu bebek gibi hic bir sey yemiyordu. Tabiki kendi haline birak gecer diye demiyorum bunlari ama suan diyete dikkat etmesede gec diye uzulme. Eve bir sure pasta borek yapma, evde sebzeli etli karisik yemekler yap bahanesiyle sebze de tuketmis olur. kofte yapacaksan mesela kizartma da firinda pisir, oglen ve aksam yogurt koy onune. boyle diyet yapiyor gibi degilde onune saglikli seyler koymaya calis bolca. boylece sagliklilardan cok yedigi icin sagliksizlari daha az istesin. Ama cok zor biliyorum. Heleki hala cocuklar, algilayamiyorlar, ne kadar anlatsanda anlamiyor aslinda. Allah yardimciniz olsun.Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.
canim ilk hafta oyle olmasi normal, aksam orucunu acinca 5 kuru erik yemeyi dene bir istersen. Sahurda da deneyebilirsin ayni sekilde. yemekten once bi 5 kuru erik yeyip yemege bi 5 dk sonra falan basla. Mesela sahuru hazirlarken ye 5 erigi, sonra sofraya oturana kadar gecen zamanda bagirsaklarin calismasi icin o etki etmis olur zaten.Ramazana ayak uyduramadım.surekli uykum var.kabızlık problemim çözülmedi.ödemden şiş geziyorum. Bu yuzden artı geldim @sara_28 ve kırmızı takım çok özür dilerim
ahh sorma, cocuklar hem cok yesin ama hic de kilo almasin istiyoruz. hem ele gelsin ama saglik sorunu da olmasin olmuyor maalesef..Aynen öyle canım.Bizi kodluyor büyükler sisman olan sağlıklı sanıyoruz
olsun canim binhaftaya alisir vucudun yeni duzene sıkma caniniGeçen haftahafta:75,25
Bugün:76,15
Fark:+0,9
Eki Görüntüle 3043441
Zipzip- masterfitte olmak istiyorum.insallah bismillah deyip yarın duzenimi oturacağım
ilk gunse zaten gun boyu sussuz kaldigin icin kesin odem yapmissindirInşallah öyledir canım
Daha bugün ilk orucumu tuttum
afiyet olsun canimMenü
Sahur
Yarım dilim ekmek ile zeytin peynir bal birer çatal aldım gece yiyemiyorum
Iftar
1.kepçe çorba
Patates oturtma
2 3 kaşık yoğurt
Salata
Az bi ekmek 2 3 lokma
4 tane hurma
Çok fazla su
Cordelia
Bende bu sene bisey okurken, telefona bakarken gözlüğü çıkarıyorum.Benim cok uykum varsa kurana bakinca mayisiyorum
Yada gozlerim gozluk istediginde
Hiç deme kinoalımHep bu tatlılar mahvetti bizi.Afiyet olsun canım
Yok canım.Bugun adim fotosu atiyozmu
Canım allahim sifa versin.Bugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.
Sağol canımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
yeniden başlayalım mı kaptanım?Afiyet olsun ablacim
Günaydın ablacim
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Günaydın ablacim
Bende devam etmedim
Inşallah canımİnşallah oğlunda sağlığına kavuşsun
Aminnn sağol canımAllah şifa versin canım
Inşallah canım.dediğin gibi ogluma sağlıklı secenekler sunmalıyım.hamurişi aburcubur tatlı yok artık.haftasonlari yürüyüşe götüreceğim.cabim cok gecmia olsun, benim kuzenimde de orta okuldayken karaciger yaglanmasi ve bazi organlara buyume vardi (o buyume de yine kilo cok olunca organlar buyuyor vucudun ihtiyacina yetisebilmek icin) sonra ama ergenlige girince lisede kendi diyete girdi, spora basladi bayagi iyi oldu. Ortaokul boyunca evde kofte patates pilavla beslendi, onlar yoksa agliyordu bebek gibi hic bir sey yemiyordu. Tabiki kendi haline birak gecer diye demiyorum bunlari ama suan diyete dikkat etmesede gec diye uzulme. Eve bir sure pasta borek yapma, evde sebzeli etli karisik yemekler yap bahanesiyle sebze de tuketmis olur. kofte yapacaksan mesela kizartma da firinda pisir, oglen ve aksam yogurt koy onune. boyle diyet yapiyor gibi degilde onune saglikli seyler koymaya calis bolca. boylece sagliklilardan cok yedigi icin sagliksizlari daha az istesin. Ama cok zor biliyorum. Heleki hala cocuklar, algilayamiyorlar, ne kadar anlatsanda anlamiyor aslinda. Allah yardimciniz olsun.
canim ilk hafta oyle olmasi normal, aksam orucunu acinca 5 kuru erik yemeyi dene bir istersen. Sahurda da deneyebilirsin ayni sekilde. yemekten once bi 5 kuru erik yeyip yemege bi 5 dk sonra falan basla. Mesela sahuru hazirlarken ye 5 erigi, sonra sofraya oturana kadar gecen zamanda bagirsaklarin calismasi icin o etki etmis olur zaten.
ahh sorma, cocuklar hem cok yesin ama hic de kilo almasin istiyoruz. hem ele gelsin ama saglik sorunu da olmasin olmuyor maalesef..
olsun canim binhaftaya alisir vucudun yeni duzene sıkma canini
ilk gunse zaten gun boyu sussuz kaldigin icin kesin odem yapmissindir
afiyet olsun canim
Evet canım aynen.Hiç deme kinoalımYedim içtim geçti gitti. Artık haftaya kadar fire vermek istemiyorum
Doğru söylüyorsun canım.dikkat edeceğiz başka care yokCanım allahim sifa versin.Spor yap sen sağlıklı beslen. Çocuklar talimatlarlan çok gördüklerini kopyalar. Esinde dikkat etsin yemesine içmesine.
İyiyim sahuru yaptım şu an ezan öncesi kahvemi yudumluyorumİyiyim migican sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?