Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bugün çok uyudum ya.
Kuran okurken gözlerimi zor açtım.
Posta bekliyoruz, evde herkes yatıyor, çok direndim.
Neyseki küçük oğlan kalkmış da ben yattım uyudum.

Sizdede oluyormu kuran okurken

Ben bugün çok uyudum ya.
Kuran okurken gözlerimi zor açtım.
Posta bekliyoruz, evde herkes yatıyor, çok direndim.
Neyseki küçük oğlan kalkmış da ben yattım uyudum.

Sizdede oluyormu kuran okurken
Benim cok uykum varsa kurana bakinca mayisiyorum
Yada gozlerim gozluk istediginde

cabim cok gecmia olsun, benim kuzenimde de orta okuldayken karaciger yaglanmasi ve bazi organlara buyume vardi (o buyume de yine kilo cok olunca organlar buyuyor vucudun ihtiyacina yetisebilmek icin) sonra ama ergenlige girince lisede kendi diyete girdi, spora basladi bayagi iyi oldu. Ortaokul boyunca evde kofte patates pilavla beslendi, onlar yoksa agliyordu bebek gibi hic bir sey yemiyordu. Tabiki kendi haline birak gecer diye demiyorum bunlari ama suan diyete dikkat etmesede gec diye uzulme. Eve bir sure pasta borek yapma, evde sebzeli etli karisik yemekler yap bahanesiyle sebze de tuketmis olur. kofte yapacaksan mesela kizartma da firinda pisir, oglen ve aksam yogurt koy onune. boyle diyet yapiyor gibi degilde onune saglikli seyler koymaya calis bolca. boylece sagliklilardan cok yedigi icin sagliksizlari daha az istesin. Ama cok zor biliyorum. Heleki hala cocuklar, algilayamiyorlar, ne kadar anlatsanda anlamiyor aslinda. Allah yardimciniz olsun.
Ramazana ayak uyduramadım.surekli uykum var.kabızlık problemim çözülmedi.ödemden şiş geziyorum. Bu yuzden artı geldim @sara_28 ve kırmızı takım çok özür dilerim
canim ilk hafta oyle olmasi normal, aksam orucunu acinca 5 kuru erik yemeyi dene bir istersen. Sahurda da deneyebilirsin ayni sekilde. yemekten once bi 5 kuru erik yeyip yemege bi 5 dk sonra falan basla. Mesela sahuru hazirlarken ye 5 erigi, sonra sofraya oturana kadar gecen zamanda bagirsaklarin calismasi icin o etki etmis olur zaten.
Aynen öyle canım.Bizi kodluyor büyükler sisman olan sağlıklı sanıyoruz
ahh sorma, cocuklar hem cok yesin ama hic de kilo almasin istiyoruz. hem ele gelsin ama saglik sorunu da olmasin olmuyor maalesef..
Geçen haftahafta:75,25
Bugün:76,15
Fark:+0,9
Eki Görüntüle 3043441

Zipzip- masterfitte olmak istiyorum.insallah bismillah deyip yarın duzenimi oturacağım
olsun canim binhaftaya alisir vucudun yeni duzene sıkma canini
Inşallah öyledir canım
Daha bugün ilk orucumu tuttum
ilk gunse zaten gun boyu sussuz kaldigin icin kesin odem yapmissindir
Menü

Sahur
Yarım dilim ekmek ile zeytin peynir bal birer çatal aldım gece yiyemiyorum

Iftar
1.kepçe çorba
Patates oturtma
2 3 kaşık yoğurt
Salata
Az bi ekmek 2 3 lokma
4 tane hurma
Çok fazla su
Cordelia
afiyet olsun canim

Canım allahim sifa versin. Spor yap sen sağlıklı beslen. Çocuklar talimatlarlan çok gördüklerini kopyalar. Esinde dikkat etsin yemesine içmesine.

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Guzel eksi tebrik ederim canim

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim
Sağol canım
Afiyet olsun ablacim

Günaydın ablacim

Afiyet olsun canim Allah kabul etsin

Afiyet olsun canim Allah kabul etsin

Günaydın ablacim

Bende devam etmedim
yeniden başlayalım mı kaptanım?
İnşallah oğlunda sağlığına kavuşsun
Inşallah canım
Allah şifa versin canım
Aminnn sağol canım
Inşallah canım.dediğin gibi ogluma sağlıklı secenekler sunmalıyım.hamurişi aburcubur tatlı yok artık.haftasonlari yürüyüşe götüreceğim.
Kuru eriği mutlaka alıp deneyeceğim sagol canım
Hiç deme kinoalım Yedim içtim geçti gitti. Artık haftaya kadar fire vermek istemiyorum
Evet canım aynen.

Selamlar
Dün akşam erken uyudum
3:30 ta Sahura kalktım hazirladim
Bulaşıklari boşalttım ve yerleştirdim
Eşimi uyandirdim sahuru yaptık
Sonra Duşa girdim kahvemi içtim dişlerimi firçaladim ( diş çekiminden sonra aklı başıma gelnce dişlerime iyi bakmaya başladim )
Suyumu içtim şimdi burayı okuyorum
Ama içim kıpır kıpır ve uykum yok
Sahurdan sonra uyumadigim için akşam enerjim düşüyo erken uyuyorum
Dün adim az attım
Kilo bildiriminden sonra iftarda kaçamagi yaptım
Neyse az sonra menümü yazayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…