- 5 Haziran 2021
- 5.570
- 21.524
- 298
Sağlık olmuyor aşkoArkadaşlar eksi gelen herkesi tebrik ediyorum
Ben gelemedim, dun misafirim vardi hem butun gun ayakta kalarak ödem oldugunu hemde dun kaçırdigimi dusunuyorum
Saglik olsun
Hayat iniş cikislarla dolu bazen oluyor geçer inşallah.Bize ailece bişey oldu ama anlamadım ne
Kinayla ilgili bilgi verebilir misin biraz ilk kez duydum. Detoks dedigin kina yakma zamanımı varmış, birde saça yaksam saçı besler mi cok korkunc durumda kazitmayi bile düşünüyorumAllah şifa versin canım
Önümüzdeki günler kına detoksunun en iyi günleri
Bende unutmazsam yarın ayaklarıma kına yakacağım
Saç için de bu aralar tam zamanı, ele de olur tabi de ayak altina yankılanın faydası çok fazlaEle de yakılıyor mu? Ben bayrama yakin elime yakarim diyordum. Acaba saçıma da yaksammi
Afiyet olsun canım. Merak ettim nasıl lahanaymis. Karadenizlilerin kara lahanasini tattım çok sevemedim.Tamamyirim. Burda değişik bi lahana satılıyomuş, herkes alıyo diye ben de aldım çok güzelmiş gerçekten. Köy lahanası diyolar. Tadı da değişik
Ramazan şart deyil canımCanim ramazanda ayaga kina yakilinca noluyo
Totoşu kaşı ...öyle patır kütür denir mi kuzumSüper, patır kütür gidiyor
Ses eden yok
Birazdan yollayacağımKinayla ilgili bilgi verebilir misin biraz ilk kez duydum. Detoks dedigin kina yakma zamanımı varmış, birde saça yaksam saçı besler mi cok korkunc durumda kazitmayi bile düşünüyorum
Pıtır pıtır deyim o zamanTotoşu kaşı ...öyle patır kütür denir mi kuzum
Sahuru yapsam mı yatsam, alarmı kurup kalkıp mi yesem diye düşünüyor arkadaşlarSes eden yokabla ne oluyor acep
Ay şuan saç için baya niyetlendim bu aralar kendimden hiç memnun degilim. Saçım aşırı inceldi, dokulmeden kaynaklida azicik kaldi.. taramaya korkuyorum..Saç için de bu aralar tam zamanı, ele de olur tabi de ayak altina yankılanın faydası çok fazla
Detoks tarihlerini bulursam yollayım
Minnak minnak gidiyor iştePıtır pıtır deyim o zaman
Birakmaz insallah canim korkma
Orasida dogruSağlık olmuyor aşko
Bakim bi bende ramazanda kina yakin diye yazi gormustum ondan sordumRamazan şart deyil canım
Kınayı elma sirkesiyle karip ayak altina yakarsan çok faydası var.
Netten yazıp okuyabilirsin
Faydası olur inşallah canımAy şuan saç için baya niyetlendim bu aralar kendimden hiç memnun degilim. Saçım aşırı inceldi, dokulmeden kaynaklida azicik kaldi.. taramaya korkuyorum..
Bugün yüz bakim birşeyleri aldim, tuylenme için karinca yumurtasi yagi ve bir cesit kür aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?