Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

07 Nisan Perşembe
Sabah ada çayı
12.30 elma ve form çayı
16.30 portakal
Dışarı da su içemiyorum İşyerine her geldiğimde kaç bardak sayamadim su 2 litre olmuştur gündüz
Eve geldim kekik çayı
İftarda herkes ile yedim 1 kabak sote, 1 kase tarhana, 2 kaşık pirinç pilavı yanına küçük az sebzeli tavuk, roka
22.30 filtre kahve hindistan cevizi yağı ile
Sahur da oturdum ev halki ile form çayı içtim 1 hurma yedim
Kızlar üst üste gluten aldım ve reglim sökülemedigi için belim çok ağrıyor karnım şiş 4 gün oldu kabizim belki doktora bile gidebilirim eşim bile karnın çok kötü oldu bişey yapmaliyiz oruç da beni çok etkiledi yarın öğlene doğru tartı bilgisini vericem
Cordelia gezegenfeza Zipzip-
Benim bu hafta ramazan da iyi olamiyorum ara vericem kızlar odaklamiyorum yasaklara da dikkat etmem lazım takımlarda yokum

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-08-05-00-35-919_com.mi.android.globalminusscreen.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 33
Geçmiş olsun, bir belirtisi mi oldu da fark ettiniz canım?

Afiyet olsun

Hayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
Beklenmedigi için şaşkınlık olabilir ruhun allak bullaktir tabi umarım güzel olur fakat yine de hayırlı olsun muayene sonrası iyi haberlerini ulaştır bize

Panik yapma sakın benim oglumda da oldu gelişim çağında bu şekilde yemek yemeyi seven çocuklar da maalesef görülüyor, hamur işini unutun yapma enginar çok iyi geliyor onu yedir salata ağırlıkli besle 1 ay da bile değerleri düzeliyor yürüyüşe fln beraber çıkın Allah'ın izniyle birsey kalmaz canım

Aaaaaa gerçekten mii? ayy çok sevindimyaa ben covid sandim kusura bakma
Sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah
Hastaneye gittiniz mi

Beklenmedigi için şaşkınlık olabilir ruhun allak bullaktir tabi umarım güzel olur fakat yine de hayırlı olsun muayene sonrası iyi haberlerini ulaştır bize
Teşekkür ederim kizlar,evet beklemiyordum. Uzulsem uzulemiyorum sevinsem sevinemiyorum.Bahar sebebiyle gecikti ha geldi ha gelecek diye regl bekliyordum. Rabbim hayırlı olanı nasip eylesin

Çok geçmiş olsun tüm annelere ders alınacak bir yazi
Evet biz cocuklara aburcubura izin veriyoruz hata bizde ama bu yazi bizlere ders oldu
Umarim oğlunuz en kısa zamanda kilo verir sağlıgınıza kavuşur
Cocuklarda sağlıklı beslenmesine çok dikkat etmesi lazım ama işte şeker hamur seviyorlar

Benim alnimin ustu baya açıldı ama genel bir seyrelme var zaten. Bende hep topluyorum o yüzden yaza saçımı kestirip bakima alcam biraz

Hayırlı sahurlar kizlar.Hic bu kadar gecikmemisti.Test yaptım pozitif.Beklemedigim bir şeydi,şaşkınım.Ne düşüneceğimi ne hissedecegimi bilemiyorum
2019da bende diyet yaparken ikinci kizima sürpriz bir şekilde hamile kaldim. Hemde ilkim tedaviyle olmuştu. Seni anliyorum. Kaçıncı çocuğun olacak? Birkac gün geçince kabullenip alışırsın inşallah hayırla sağlıkla kavuş

Dün Sahurda ne yedim bi saatimi aldı
2 haşlanmış yumurta
5 parmak piliç köfte
Bi dilim ekmek
Zeytin peynir
Çay
İftar 19:37
2 kase arabaşı çorbasi
Domates sogan salatasi
Azicik pide
4 tulumba tatlısı
Bol su
Zipzip- Cordelia gezegenfeza erenmothers
Adımlar

Eklentiler

• E7B19BA2-AB57-42A5-8DD9-21467B89994C.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 32
Bende bu sene bisey okurken, telefona bakarken gözlüğü çıkarıyorum.
Artık yakını görme problemi başladı
Geçmiş olsun feza abla. Doktora git mutlaka. Eşimde de bu sorun vardı. Yakın zamanda doktora gitti, yakın gözlüğü yazmış doktor. Şimdi kullanıyor,çok rahatladı. Keşke ilerlemeden önce gitseydim diyor. Göz önemli aksatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…