- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 44
Aynen öyle canım.Bizi kodluyor büyükler sisman olan sağlıklı sanıyoruzAllah şifa versin. Desene zayif diye uzulsekte asıl olan sağlık
Evet bende cocukken zayif ve hastaydim sonrada şişko ama yine hep hasta büyüdümAynen öyle canım.Bizi kodluyor büyükler sisman olan sağlıklı sanıyoruz
Çok kafana takma canım, dr erkan topuz herkeste hasar bırakmaz, ağır geçirirsen hasar bırakabilir dedi.5 dk oldu geleli nasılsınaynıyım canım.arastirma yapıyorum form da bu hastalık vücudun neresine zarar veriyor nasıl bir etkisi var
İkisi de zor.rabbim sağlık versin canımEvet bende cocukken zayif ve hastaydim sonrada şişko ama yine hep hasta büyüdüm
Ben kendimi çok kastım, kasdıkça saçmaladım, bir hafta ara veriyim, belki seviyeye tam odaklanırım.Artin cok degil kaptanim haftaya daha guzel olur
Nasıl rahat edeceksen kaptanim mastefite ekleyebiliriz
Hep bu tatlılar mahvetti bizi.Afiyet olsun canımGerçi benim ödüllük bir durumum yok, artı geldim ama eşim Hataylı, Hatay künefesi yaptı , yedim ben de
Inşallah öyledir canımOrucun ilk haftasi odem yapmistir vucudun canim, sen normal devam et haftaya duzelir muhtemelen
Ayyy nasil canim cekti suannn keske olsaama neyseki yok yarin sabah tartilicam cunku
Allah şifa versin canımMerhaba canım. Yaa hala bulantım var yatmaya çalıştım ama öğlen çocuklar aradı anne bizi al hastayız diye. Cümbür cemaat ne iyiyiz ne kötüyüzKoltukta içim geçmiş, menümü yazmaya geldim, yatağıma geçicem
İnşallah oğlunda sağlığına kavuşsunİkisi de zor.rabbim sağlık versin canım
Ele de yakılıyor mu? Ben bayrama yakin elime yakarim diyordum. Acaba saçıma da yaksammiAllah şifa versin canım
Önümüzdeki günler kına detoksunun en iyi günleri
Bende unutmazsam yarın ayaklarıma kına yakacağım
Canim ramazanda ayaga kina yakilinca noluyoAllah şifa versin canım
Önümüzdeki günler kına detoksunun en iyi günleri
Bende unutmazsam yarın ayaklarıma kına yakacağım
Var ki yiyoruz değil miBiricikim her gün menemen yiyorumyarın yemicem diyorum yine eve gelir gelmez menemen yapıyorum
Benim tek suc ortağım tatlıHep bu tatlılar mahvetti bizi.Afiyet olsun canım
Allah şifa versin canımBugün hastanedeydim canlarım.
Küçük oğlumun kontrolü vardı.ultrason çekildi.karaciğerde yaglanma ve büyüme var dalakta büyümüş.safrakesesinde de bir taş var.canım çok sıkıldı.sebze yemiyor.diyete kulak asmıyor.pandemiden önce aşırı zayıftı.banyo yaptırırken kemikleri belli olur üzülürdüm.hep benim yüzümden kilo aldı.evden çıkamıyor dedim aburcubura izin verdim hareketsiz kaldı bir de.hamur işi çok sever o istedi ben yaptım.karaciğer yaşlanmasının 4evresi varmış bu ikinci evrede ilk iki evregeri donebilsede 3 ve 4 te hasar kalıyormuş.dua edin ne olur.
Allah razı olsun kızlarÇok kafana takma canım, dr erkan topuz herkeste hasar bırakmaz, ağır geçirirsen hasar bırakabilir dedi.
Herkeste farklı yerlere sıkıntı veriyor.
Mesela ben üşürsem öksürük artıyor, üşümezsem yok denecek kadar az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?