Bizi öldürmeyen acılar güçlendirir
Capcanlı sağlıklı bir zeynoş gelecek
Oy çok sevindim
Ben buraya kıyafet diye belirtmemisim düzeltmek isterimKızlar güvenilir alışveriş sitesi varmı.populer olanların dışında
Türkiye yi bilmiyorum, beğendiğin mağazanın sitesi yokmu?Ben buraya kıyafet diye belirtmemisim düzeltmek isterim10 dk doldu dedi duzeltmedi
Kız kaptanım ne hayırlı olsun kız deme öyle bari hayırlısı olsun deHayırlı olsun.
AminBöcüğüm gecikme mi var
Vay başımiza gelenler desene
Allah isteyenlere nasip etsin.
Senin için hayırlısı neyse o olsun demek istedim.Kız kaptanım ne hayırlı olsun kız deme öyle bari hayırlısı olsun de
Amin kaptanimSenin için hayırlısı neyse o olsun demek istedim.
Var canım da bir kaç arkadaşım dolandırıldı.oyle olunca da hep tereddütle yaklaştımTürkiye yi bilmiyorum, beğendiğin mağazanın sitesi yokmu?
Ben 2 tane trençkot getirtmistim, mağazadan da ucuza gelmişti
Bende uyumam dedim telefonu bırakınca uyudum
Özele gel canım.Bende uyumam dedim telefonu bırakınca uyudum
Canim senin bebeler kac yasindaydiValla inan 4ten önce kalktım hala ayaktayim. Bugunde büyük kiz uyandi uyumak bilmiyor. Hayir zaten 12de uyuyor bunlar hâla niye kalkiyorlar delircem yasonrada küçük kalkar, zaten o da sahurda uyandi, hem emzirdim hem tostumu kemirdim
Afiyet olsun canımCumartesi menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 rafadan yumurta 1 dilim peynir 3 yeşil zeytin domates salatalık az tahin pekmez
İftar 1 tabak pırasa 1 kıymalı börekten yarım kase toğga
Su 2 lt
Pazar menüsü(regl oldum)
Sabah 11.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 yeşil zeytin 2 dilim beyaz peynir domates salatalık tahin pekmez
Akşam19.12 5 tane mercime köftesi ayran salata
Su 1 lt
Zipzip- @HanimKelesimiGetir
GeldimÖzele gel canım.
Cuma cumartesi pazarCuma ve cumartesi menusu paylasmadin canim
Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Günaydın canim
Günaydın canim kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?