Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanım

Menü yazalım

Sahur
5 10 sarma bol su

Iftar
1 kase yoğurt çorba
1 porsiyon arap tava
1 lokma ekmek

Ara çay
1 porsiyon güllaç
Az bisey aycekirdegi

Zipzip-
Cordelia

5mart idi sat , 5. Haftadayim. Gebelikten mi yoksa psikolojik mi uyku bilmiyorum ama sürekli uuuyasim geliyor.Sende durumlar nedir?

İyi geceler
Canım benim de 5 ya da 6 mart son adetim
Şimdi oturup tam hesaplama yapacağım hala adet olmadım normalde 2 3 gün öne gelirdi yanı ramazanın 2 sine 3 üne olmalıydım olmadım hiç.duzensizligim olmaz şimdi böyle birşey olursa şoka gireceğim
Sabah sağlık ocağına gidip kan vereceğim öğleden sonra sonucum çıkar paylaşırım sizinle.

Bu arada adımlar Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20220411-000457_Pedometer Step Counter.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 33
Güzel haberlerle gel inşallah canım

Afiyet olsun kızlar

ugurbocuuu hakkında hayırlısı olsun canım en küçüğü 2 yaşında diye hatırlıyorum
En küçük 17 aylık canım
Çocukların yaşından dolayı değil de ben artık çok yoruluyorum onlarla o yüzden kaygı yaptım yoksa büyüklerimin arası 2 buçuk yaş.
Allahım isteyenlere versin

Cumartesi menüm
Sahur 1 tb ekmek 1 rafadan yumurta 1 dilim peynir 3 yeşil zeytin domates salatalık az tahin pekmez
İftar 1 tabak pırasa 1 kıymalı börekten yarım kase toğga
Su 2 lt
Pazar menüsü(regl oldum)
Sabah 11.00 1.5 tb ekmek 1 sahanda yumurta 2 yeşil zeytin 2 dilim beyaz peynir domates salatalık tahin pekmez
Akşam19.12 5 tane mercime köftesi ayran salata
Su 1 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir

Kıymanin tavuku işte aynı şey :) ben kymalı yapcaktım kıyma olmayinca tavuklu yaptım umarim begenirler
Bence tavuklu çok güzel olur iç harcını lezzetli yaptıktan sonra harika olur biz börekte kıyma yerine tavuk kıyması kullanırız onuda tüm göğüs alır yıkarız elde kendimiz döveriz kıyma haline getiririz içini kavurmadan çiğden koyarız börek yaparız soğanı kimyonu salçası baharatı bol koyarız enfes olur herkes kayınvalidemin tavuklu böreğine bayılır tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…