Bilmiyorum senin cocuklarin yaşları da yakın mıydı? Allah sağlık versin ama bazen 2. Olmadan evvel niye düzgün önlem almadim bile bile lades dedim diye kiziyorum engel olamiyorum. Sonrada vicdan azabi cekiyorum ya ona birşey olsa diye. Benim ilk cocugumda zaten hep hasta büyüdü ozellikle 90lar topigindeki arkadaslarim iyi bilir hep anlatirdim orda.. sanki cocuklardan önce bir hayatim yokmuş gibi, yok olmuş gibi hissediyorum. Sonrada onlara yetemedigim icin üzüntüAfiyet olsun canım
Deme öyle okadar güzel kilo verdinki hedefledigin kilona ulaşıcaksin,cocuklarin büyüyünce oda olucak düşün ben 13 sene sonra tekrar başa döndüm
Allah yardimcin olsun, Rabbim kolaylik versin sana. Hastaya da acil şifalar versinArkadaslar kötü bir hastam var. Kalp ameliyati olmasi icin Istanbula sevk ediyoruz onu hava ambulansiyla. Cok yogunum.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar bugünki menüm
Sabah peynir zeytin domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek çay
Ara çay ve ceviz
Öğle kıymalı pırasa yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 elma 1 mandalina
Akşam tonbalikli salata sekersiz limobata 1 dilim ekmek
3 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia madamhd
Konuyla hiç Alakası yok ama örgütü görünce örgü öresim geldiA kızım don atlet hep battı ....hamile kalmaz da bir dahaki konu leke çıkarıcı olacak.gidip çamaşır suyuna yatır desem mi....
Afiyet olsun canım05.10.2021 Salı menüm
Sabah 10 da
1 tane tavada yağsız yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 tk labne peyniri, 3 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Ara öğün 1
1 kase üzüm
Ara öğün 2
1 kupa az sütlü türk kahvesi
7 tane minik çakıltaşı çikolatası
Akşam 18.30
1 kase yeşillik salatası
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık taze fasulye
1 kepçe tel şehriye çorbası
2 lt su
2 kupa bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
İyi akşamlarİyi akşamlar kızlar
Good night
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
5 ekim menusu
Sabah 06.00 yarim muz
11.00
1 dilim ekmekle tost
Nescafe
Arada 2 3 cubuk kraker yedim yoldayken
15.45
Yarim muz, biraz leblebi, yarim kase yogurt
Akşam
2 dlim ekmek
2 nugget
Az patates
Suyum çok az. Karnim davul gibi cok rahatsizim. Uzgunum duzgun bir menüm yok çokta yoruldum bugün
madamhd Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
1 h.yumurta peynir salatalık
5 zeytin
1 y.k biberli sos
Arada
2 ceviz 1 şeftali
İkindi
1 kase yoğurt
5 y.k yulaf ezmesi
1 elma
Bugün de böyle öyle yarın yemek yiyecem ama
Su 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia madamhd
Çocuklardan mı bunalımdasın. Geçecek bı günlerde....Sağlık kalmadı bende kaptanim. Zaten artik o kadar bunalımdayimki gunlerce uyusam aciktim demem
Benim kızım 20yasinda dogdugunda kalcasini cikartti ebeler 3kere amelyattan gecti,şükür düzeldi oglanla arasinda 5yaş var iki cocugumda sakin büyüdü yada ben cahilligimle baktim,zor zamanlar gecirdim esimle nasil olduysa 13 sene sonra hamile kaldigimi ögrendim kardesim bilir eylülü aldirmaya gitmistim duydugumda hamile olamam nasil olur neden böyle bisey yaparsin diye ama şimdi şükrediyorum Rabbime oldu diye Allah saglık sihhat versin bütün evlatlarımıza büyüyünce hepsi geciyor sabirBilmiyorum senin cocuklarin yaşları da yakın mıydı? Allah sağlık versin ama bazen 2. Olmadan evvel niye düzgün önlem almadim bile bile lades dedim diye kiziyorum engel olamiyorum. Sonrada vicdan azabi cekiyorum ya ona birşey olsa diye. Benim ilk cocugumda zaten hep hasta büyüdü ozellikle 90lar topigindeki arkadaslarim iyi bilir hep anlatirdim orda.. sanki cocuklardan önce bir hayatim yokmuş gibi, yok olmuş gibi hissediyorum. Sonrada onlara yetemedigim icin üzüntü
Afiyet olsun canım4 ekim menü
Sabah yok
Ögle
1 tabak türlü
Yogurt
Aksam
Salata
3 kasik şehriye pilavi
1 kepce ezogelin corbasi
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul
Hastaliklardan canim, herşeydenAfiyet olsun canım
Konuyla hiç Alakası yok ama örgütü görünce örgü öresim geldi
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar
Gute Nacht
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çocuklardan mı bunalımdasın. Geçecek bı günlerde....
Afiyet olsun4 ekim menü
Sabah yok
Ögle
1 tabak türlü
Yogurt
Aksam
Salata
3 kasik şehriye pilavi
1 kepce ezogelin corbasi
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul
İyi tarafından bakman ne kadar da güzelBenim kızım 20yasinda dogdugunda kalcasini cikartti ebeler 3kere amelyattan gecti,şükür düzeldi oglanla arasinda 5yaş var iki cocugumda sakin büyüdü yada ben cahilligimle baktim,zor zamanlar gecirdim esimle nasil olduysa 13 sene sonra hamile kaldigimi ögrendim kardesim bilir eylülü aldirmaya gitmistim duydugumda hamile olamam nasil olur neden böyle bisey yaparsin diye ama şimdi şükrediyorum Rabbime oldu diye Allah saglık sihhat versin bütün evlatlarımıza büyüyünce hepsi geciyor sabir
Geçmiş olsun. Allah şifasını versin.Arkadaslar kötü bir hastam var. Kalp ameliyati olmasi icin Istanbula sevk ediyoruz onu hava ambulansiyla. Cok yogunum.
05.10.2021 Salı menüm
Sabah 10 da
1 tane tavada yağsız yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 1 tk labne peyniri, 3 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
Ara öğün 1
1 kase üzüm
Ara öğün 2
1 kupa az sütlü türk kahvesi
7 tane minik çakıltaşı çikolatası
Akşam 18.30
1 kase yeşillik salatası
2 kaşık pirinç pilavı
3 kaşık taze fasulye
1 kepçe tel şehriye çorbası
2 lt su
2 kupa bitki çayı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
13 00 kahvaltı kıymalı 2 yumurta 2 parça ekmek 3 kaşık yoğurt 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün 1 orta boy elma
Akşam 1 kase süzme mercimek çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav 2 parça tavuk göysü
1 buçuk litre su 45 dk leslie toplam 12 bin adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2927840
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
13 00 kahvaltı kıymalı 2 yumurta 2 parça ekmek 3 kaşık yoğurt 1 bardak şekersiz çay
Ara öğün 1 orta boy elma
Akşam 1 kase süzme mercimek çorba 1 dilim ekmek 3 kaşık pilav 2 parça tavuk göysü
1 buçuk litre su 45 dk leslie toplam 12 bin adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2927840
Geçmiş olsun . Herşey gececek inş . Ama zamanla sabır canım başka yolu yok.Hastaliklardan canim, herşeyden
Öyle tabiki canim herseyde vardir bir hayrAfiyet olsun
İyi tarafından bakman ne kadar da güzel. Her olaya iyi tarafından bakabilsek keşke....
Hepimizin kendine göre zor zamanlari var işte Rabbim hepimize sabır versin, kolaylık versin.Benim kızım 20yasinda dogdugunda kalcasini cikartti ebeler 3kere amelyattan gecti,şükür düzeldi oglanla arasinda 5yaş var iki cocugumda sakin büyüdü yada ben cahilligimle baktim,zor zamanlar gecirdim esimle nasil olduysa 13 sene sonra hamile kaldigimi ögrendim kardesim bilir eylülü aldirmaya gitmistim duydugumda hamile olamam nasil olur neden böyle bisey yaparsin diye ama şimdi şükrediyorum Rabbime oldu diye Allah saglık sihhat versin bütün evlatlarımıza büyüyünce hepsi geciyor sabir
Rabbim cekemicegi yükü yüklemezmiş kuluna,dermansız dert vermesin yeterki,bazen hastaneye gittiğimde sağıma soluma bakıyorum şükrediyorum hâlimeHepimizin kendine göre zor zamanlari var işte Rabbim hepimize sabır versin, kolaylık versin.
İlk dogumum normal beklerken acil sezeryan oldu. Bebek kakasini yapti bir hisimla dogumda buldum kendimi. Sonra 17 gunlukken pusetten kaldirima düşürdümuzun zaman bu vicdan azabini üzerimden atamadim. Zaten sonra hep buronsit vs, 6 aylikken rotadan hastane de yattik. Alerjisi çıktı. Derken büyük 2 yaşındayken ikinciye hamile oldugumu ogrendim. Buyuk henuz konuşmuyordu psikologa goturmeye başladım.
İkinciye hamileyken büyük kizim havale geçirdi
İkinci de 37 hafta bitmeden erken doğdu kuvozde kaldi, 50 günlükken kovitten hastanede yattikboyle uzayip gidiyor yani benim sinavim hep sağlıkla gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?