- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Bence yemekle alakalı deyilNe/neler yemiştin ki?
İvitt ahahah buraya yazınca gaza geliyorum :))Perşembe cuma için liste tutmuyorum yine yazabilirsin spor yaptığın görülsün değil mi?
Enerji düştüğü gibi çıkar canım benim.Ayy sağol ablabugun şükür düne göre daha iyiyiz.keyfim olmayınca ister istemez sohbete katılmıyorum.sayfanin enerjisini düşürmemek için
Geçmiş olsun canım
Canimmm
Üzüldüm yaBence yemekle alakalı deyil
Yürürken ellerim kapanmıyordu, kaslar su tuttu galiba.
Migi mücadele ediyor5 bin adım
Hiç Yürümedim ki sıkıldıkça geziyom işyerndeMigi mücadele ediyor
Güzel olacak diye ümit ediyorum. İnşallah dirayetli olup kaçamak yapmamHadi hayırlı olsun ortim :) bakalım nasıl geçecek
Hayirli sabahlar ablacimHayırlı sabahlar
5644Iyi ki atmadın.
Aynen öyle. Sen zayifla canım. Sağlık için çok önemli. Bu boş konuşan insanlara gelince, onlar hep bir şey bulur.Şunu anladım, aslında bikaç olayda daha anladım.
Ne yaparsan yap konuşacak bişey buluyorlar, o yüzden edebimden çıkmadan neyi nasıl istersem ona göre davranmam gerekiyormuş.
30 sene sonra akıllandım, artık kimseyi takmıyorum
Teşekkür ederim
Ben her sonuca razıyım. Yeter ki siz mutlu olun o sonuçla.Oğluş uyuyunca ben de uyumuştum. Bu aralar hiç uykumu alamıyorum. Sürekli bir uyku hali. Uykum olmasa bile yatma isteği. Leyla gibi dolanıyorum ortalıkta. Son iki haftadır bu haldeyim. Ramazan çarptı desem , oruçken de günlük hayatımı devam ettirebiliyorum onda sıkıntı yok. Bebeğe sahurdan sonra eşim bakıyor , ben kesintisiz uyuyorum ama yine aynı
Biraz önce tartıldım, sonuç hoşuma gitti umarımCordelia kaptanımın da hoşuna gider oğluma yemeğini yedireyim dışarı çıkacağız, gelince tartılırım yine
Sağlık olsun canımÜzüldüm ya
Bugün yürüyüş yok canım. İsteğe bağlı.
Ayyyy çok sevindim kalmanaaaaGayet makul
Ben dün akşam çok sinandim bir sürü nefis tirilice vardı . Azıcık yedim ama içim gitti.Güzel olacak diye ümit ediyorum. İnşallah dirayetli olup kaçamak yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?