- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Tabanlara kuvvet ablam baş gazaKızı uyuttum eliptige çıktım 1 saat olucak artık ne kadar adım olursa
Dünyalıya dönersem hamur işi tatlı vs yerim sende beni çiğ çiğ yersinBune beee kız sen uzaylimisin
Protein yok ,sebze yok ,sulu bir yemek yokNasılmış bir tanecik kaptanım
Oda dogru bak bunu hiç düsünmemistimDünyalıya dönersem hamur işi tatlı vs yerim sende beni çiğ çiğ yersin
Aslansin kaplansin sen yaparsınDune gore daha iyiyim dun 6400 aidmdaydim
Tamamlarim.bugunde insallah
Tamam unutmam ararim.bakEvlendigin gün ilk işin beni aramak olsun sevabına anlaticam sana kaptanimm
Elma var mandalina var yetmezmiProtein yok ,sebze yok ,sulu bir yemek yok
Kız adımlardan dolayı yoruluyorum yemek yapmaya üşeniyorumProtein yok ,sebze yok ,sulu bir yemek yok
Bilseydim yermiydim mercimek çorbasının ekmege eş değer olduğunuAfiyet olsun canım
1kaseye 2kepcemi 1kepcemi corba aliyor
Eger 1kepceyse,1dilim ekmek,3kasik pilav 1dilim ekmek,3dilim ekmek yapar
Binsem mi gerçekten hazır ayağıma gelmişken hiç olmazsa dinlenirimÇekilin yoldan nani nani nani
Sen arada bı yerde kal en iyisiDünyalıya dönersem hamur işi tatlı vs yerim sende beni çiğ çiğ yersin
Halen yesem yerim biliyon muKız napion sen bu nasıl menü
1 kepçe çorba =1 dilim ekmek canımBilseydim yermiydim mercimek çorbasının ekmege eş değer olduğunu
Eskiden bende bilmezdim. Unsuz sebze corbalari haric diğerleri kabronhidrat sayiliyor maalesefBilseydim yermiydim mercimek çorbasının ekmege eş değer olduğunu
Tabi ki yersin adam akıllı birşey yememissin kiHalen yesem yerim biliyon mu
Hayirrrr yaaAyy ne yapsak MasterFit e son mu versek
Belki uyursun bile kızBinsem mi gerçekten hazır ayağıma gelmişken hiç olmazsa dinlenirim
Yaa baksana acliktan ve yorgunluktan herkes yoruldu bu haftaHayirrrr yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?