- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
1 metreyi bir kere koşsan yeterdi migim
Baya yoğunsun canım bende salı kayınvalidemi çağıracağım Allah nasip ederse bakalım kayınvalidemle eltm ve görümce mi de çağırıyorum aynı anda salıdan sonra artık misafirim olmaz bende ne yapsam diye düşünüyorum vallaHsftasonu yoğun bir şekilde iftara davetli oluyorum ama bugün de annemleri iftara çagirdim
Ne yemek yapcam diye düşünüyorum
Geçen hafta pazar kaynanamgili çagirdiydim .
Ya 16 adım eksik1 metreyi bir kere koşsan yeterdi migimçok az kalmış ama sağlık olsun bebişim
Senin ben yazını severim sevimli kaptanın çok öpüyor seni
Olur öyle şeyler üzülme canımmmYa 16 adım eksikvalla 5 bin tamamladim sandim saatte de bakmamişim kızımla uyumuşum hemen 16 adım eksik 5 bin çöp
Neyse bugün 5 bini geçicem yürüyeyim artık
Sizde baya kalabalık olacak sanirim Allah yardimciniz olsun.Baya yoğunsun canım bende salı kayınvalidemi çağıracağım Allah nasip ederse bakalım kayınvalidemle eltm ve görümce mi de çağırıyorum aynı anda salıdan sonra artık misafirim olmaz bende ne yapsam diye düşünüyorum valla
Tarti yarin isten gelince tartilirsin migiTartı yarın demibugün tartılayim didim ama artı gelicem diye korkuyom
Saol canımmmSizde baya kalabalık olacak sanirim Allah yardimciniz olsun.
Geçmiş olsun bugün bugün nasıl oldu?Midem hala çok fenasoda da içtim hala kendime gelemedim
Çocuklar her zaman öncelikli.Selâm kızlar, 14 bildirim ve bakamayabilirim bu sefer. Yarın sabahtan bakicam. Çocuklar hiç durmuyoannem de sinirlenmeye başladı bu sefer hadi kırmızılarim, başarıcaz inşaallah. Adım ben çok atamıyorum çünkü ya oğlum ayağımda, ya da kızımla full oyun oynuyorum. O yüzden ayakta durma olayım az oluyor. Gün iicnde sakın bı an bulursam, çocuklara bakarak hızlı hızlı adım atıyorum ki, sakın durma olayları çok az. Ayağımda veya oyun oynatirken teli göstermeden mesaj atma fırsatım oluyor. Mücadeleyi elden bırakmıyorum şükür. Kızıma , aa bak kızım ne varmıs diyip, oğluma da dur bak ne dicem vb diyip , bı ona bı ona koşup adım atma fırsatım anca oluyor. Bugün ki adimlarin nerdeyse yarısını saat 9 dan sonra zorla attim. Zorunlu diye. Zaten Pertim çıkmış, işte Allah hepimize kolaylık versin kızlar. Kısa yazip çıkacaktım güya sabah yine etiketlere devamke, güzelce sporlara devam edelim ve akşam yuklenmeyelim lütfen. Hadi canlarım görim sizi. Bu mesaj herkese ama tabi takımımi da etiket yapayım.Öptüm
@iceteavecheesecakelutfen başarıcaz
@Aomine Daiki spor ve iyi beslenme bir arada
@sara_28 sana güveniyorum
@North River bir tık daha aktif olabilir misin rica etsembirlik olmaya ihtiyacımız var
@Kinoalihatun bir tık aktiflik
@Kendinin en iyi hali ol hadi iyi bir başlangıç, gelsin adımlar ve güzel menüler
@busra ytez bu hafta yüksek enerji
@fesang ikizim beni bırakmaz ki
@Manier ya yapamadım şuan pardon etiketi spor ve menüler iyi eminim
S Suskunkardelen hamiş
Canım neyin var geçmiş olsun?
Afiyet olsun canim.Zipzip- Cordelia @North River
Dün ki menüm.
Benzeri besinleri yazıyorum. Çikolata markası vb farklı. Erişte köy usulü diil, ıspanaklı yumurta diil de otluydu. tam adını bilmiyorum. Sütlaç bir kase ama büyüktü, gibi gibi. İki gündür eskiye göre fazla yedim ama güçten düşüyorum. Kâbus gördüm, uykum da kaçıyor . Yapacak bir şey yok, yicem biraz (yorum açısından açıkladım)keyfi diil ve tıka basa doymadım
Yeşil çay içiyorum bazen ama yazıp hesaplamakla uğraşmıyorum. 3 kalori biri. Türk kahvesi ve soda da içtiğim oluyor. Eskiden siyah çayı da yazardım. Yalan olmasın. O tip içecekleri yazmiyorum
Afiyet olsun canim.Dün sporları yazmayı unutmuşum, önce eksik tamamlamaca.
17 dk + 15 dk -5 dk (bölgesel hareketleri 17 dknın içinde yaptığım için o süreyi çıkıyorum) =27 dk kardiyo = 270 puan,
2x10 şınav,
2x15 running man,
2x10 crunch,
2x10 cycle crunch. = 90 puan,
2x1 dk plank = 120 puan,
Bu da adımlarım,
Eki Görüntüle 3049480
Cordelia erenmothers dolunaydagel
Günaydın kaptanim.Günaydın mutlu pazarlar
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın fit hatun.Günaydın
Afiyet olsun canim.Günaydin
Çok özür dilerim menümü yazmamişim
Yaziyorum
15.04.2022 cuma menüm
Sahur eşim hazirladi
1 yarım ekmek kokoreç
Çay
Krem peynir
Öğle: nescafe bol su
İfrar 19:44
1 kepöe barbunya
3-4 kaşık bulgur pilavi
1 kase cacik
2 kaşık salata
Adım :13082
Cumartesi 16:04.2022
Kahvaltı 10:00
2 dilim sarımsaklı salçalı ekmek
2 bardak portakal suyu
Ara: türk kahve
Akşam iftar 19:46 davetliydim
1 kase tavuk suyuna çorba
1 tabak sulu köfte
Pilav
Salata
Adım 4984az adim kaçirdim 5 bine
Zipzip- Cordelia erenmothers
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Günaydın kaptanım. Süperr.
Canlarım yarın ilk tartı günü bugünü biraz daha hafif geçirmeye bakalım kuşlarımadımlarımızı en az 5000 tamamlamaya gayret edelim güzellerim benim
+ gelen olursa dahi moral bozmak yok cuma zaten fazlası ile telafi edebiliyoruz
Cordelia She-Raa Wilma11 pastelfit dolunaydagel Hallederiz 60kiloyum sidelya _ASTRAL_
Bugün biraz olumlama yapalım
- Vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.
- Ben enerjik, kendine güvenen, sağlıklı biriyim ve gerektiği zaman çözümler üretiyorum.
- Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir uyum içinde.
- Ben düzenli olarak yürüyor, spor yapıyorum.
- Ben aktifim ve ideal kilomdayım.
- Aldığım her derin nefeste hücrelerimin oksijenle yıkandığını hissediyorum.
- İdeal kilomda kendimi daha özgür ve mutlu hissediyorum.
- Vücudumu dinliyorum. O da bana ne kadar ve neler yemem gerektiğini söylüyor.
- Ben, herşeyin farkındayım.
- Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum.
Geçmiş olsun bugün bugün nasıl oldu?
Çocuklar her zaman öncelikli.
Canım neyin var geçmiş olsun?
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim.
Günaydın kaptanim.
Günaydın
Günaydın fit hatun.
neler olıyım?
Afiyet olsun canim.
Günaydın canım.
Günaydın kaptanım. Süperr.
25 benim de ahaha hava soğuk dışarıda da yuruyemecegimYürüyorum
6500 deyim
6.hafta doldu 7. Haftadayim canım. Bu hepsinden farklı,oğlumda krakerle beslenmistim ilk aylar, kızımda ekmek arası peynir salatalık domatesle.Simdi açken de bulaniyo tokken de.Sofraya oturup ağzıma lokma attiimda yok ama sofradan kalkınca fena. Sofra hazırlamak da dertS Suskunkardelen kaçıncı haftadasin? Güzel güzel ye yemeklerinibazıları kusup ister istemez kilo veriyor. Tesadüfen kilo veriyor musun, kusarak ya da iştahın mı yok?
Onca yoğunluğuna rağmen bizi düşünüyorsun her fırsatta@iceteavecheesecakelutfen @fesang
@busra ytez @sara_28 @Aomine Daikiminerva1988 @Kinoalihatun S Suskunkardelen @North River @Kendinin en iyi hali ol hadi kırmızılarim, harika bir pazar olsun.
Çokça adım
ve diyete uygun menüler
Sana 16 adim bağışlıyorum ahahahYa 16 adım eksikvalla 5 bin tamamladim sandim saatte de bakmamişim kızımla uyumuşum hemen 16 adım eksik 5 bin çöp
Neyse bugün 5 bini geçicem yürüyeyim artık
Ben olumlama yaparak verdim kiloları. Hatırlattığın iyi oldu. Sağlıklı fit sportif çok tatlı bir hatunum. Sağlıklı beslenmeyi cok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?