Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canlarım yarın ilk tartı günü bugünü biraz daha hafif geçirmeye bakalım kuşlarım adımlarımızı en az 5000 tamamlamaya gayret edelim güzellerim benim
+ gelen olursa dahi moral bozmak yok cuma zaten fazlası ile telafi edebiliyoruz

Cordelia She-Raa Wilma11 pastelfit dolunaydagel Hallederiz 60kiloyum sidelya _ASTRAL_

Bugün biraz olumlama yapalım
  • Vücudumu seviyor ve ona saygı duyuyorum.
  • Ben enerjik, kendine güvenen, sağlıklı biriyim ve gerektiği zaman çözümler üretiyorum.
  • Zihnim, vücudum ve ruhum mükemmel bir uyum içinde.
  • Ben düzenli olarak yürüyor, spor yapıyorum.
  • Ben aktifim ve ideal kilomdayım.
  • Aldığım her derin nefeste hücrelerimin oksijenle yıkandığını hissediyorum.
  • İdeal kilomda kendimi daha özgür ve mutlu hissediyorum.
  • Vücudumu dinliyorum. O da bana ne kadar ve neler yemem gerektiğini söylüyor.
  • Ben, herşeyin farkındayım.
  • Vücudumu tanıyorum. Onu seviyor ve ona saygı duyuyorum.

Hsftasonu yoğun bir şekilde iftara davetli oluyorum ama bugün de annemleri iftara çagirdim
Ne yemek yapcam diye düşünüyorum
Geçen hafta pazar kaynanamgili çagirdiydim .
Baya yoğunsun canım bende salı kayınvalidemi çağıracağım Allah nasip ederse bakalım kayınvalidemle eltm ve görümce mi de çağırıyorum aynı anda salıdan sonra artık misafirim olmaz bende ne yapsam diye düşünüyorum valla

1 metreyi bir kere koşsan yeterdi migim çok az kalmış ama sağlık olsun bebişim

Senin ben yazını severim sevimli kaptanın çok öpüyor seni
Ya 16 adım eksik valla 5 bin tamamladim sandim saatte de bakmamişim kızımla uyumuşum hemen 16 adım eksik 5 bin çöp
Neyse bugün 5 bini geçicem yürüyeyim artık

Sizde baya kalabalık olacak sanirim Allah yardimciniz olsun.

Midem hala çok fena soda da içtim hala kendime gelemedim
Geçmiş olsun bugün bugün nasıl oldu?
Çocuklar her zaman öncelikli.
Canım neyin var geçmiş olsun?
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun canim.
Günaydın mutlu pazarlar
Günaydın kaptanim.
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın fit hatun.
neler olıyım?
Afiyet olsun canim.
Günaydın kızlar
Günaydın canım.

Günaydın kaptanım. Süperr.

S Suskunkardelen kaçıncı haftadasin? Güzel güzel ye yemeklerini bazıları kusup ister istemez kilo veriyor. Tesadüfen kilo veriyor musun, kusarak ya da iştahın mı yok?
6.hafta doldu 7. Haftadayim canım. Bu hepsinden farklı,oğlumda krakerle beslenmistim ilk aylar, kızımda ekmek arası peynir salatalık domatesle.Simdi açken de bulaniyo tokken de.Sofraya oturup ağzıma lokma attiimda yok ama sofradan kalkınca fena. Sofra hazırlamak da dertne bulursam ya da kolayimoza gelirse onu yiyoruz.
Onca yoğunluğuna rağmen bizi düşünüyorsun her fırsatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…