Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arada tırnaklarım kırılıyor

Neden uyku tatlı mı geldi?
Galiba
Birde ıvır zıvır getirmişler, canları ne çekiyorsa almışlar.
Hepsini açtırmadım, iştahları kapanmasın diye, genede yiyemediler, kikirdeyip yattılar. Bugün lokanta sözüm var, kendilerini değerli hissetsinler, oruç tutmaya heveslensinler

başarıcaz canımmm sen kaldın yaa
cnm kreş anaokulu vs düşünüyor musun?

kozalak macunu
Canım ben ona baktım kullanan kişilerin yorumlarını okudum.memnun olan olmayan çok kişi var yaa tereddüt ettim bende ne yalan söyleyeyim.
Geçmiş olsun canım Allah bu ilet hastalığın tekrarını yaşatmasın inşallah kuzum iyi olda daha çok gel

Yok canım bende görmedim @sandriyon iyi misin canım
Amin canım hicbirimize yaşatmasın inşallah

Zeynoşumla serenat yaptık
Bak şimdi Zeynep_Nihal

Karanlık çökünce sokağınıza

Köşede ben varım, unutamazsın

O mutlu günler hep gelir aklına

Sen beni ömrünce unutamazsın

Seni seviyorum biliyormusun
Seni seviyorum görmüyormusun
Gönlümün umudusun
Umudumun onurusun
Günler boyu geceler boyu
Seninle olsam bir ömür boyu
Seni istiyorum diliyorum
Ben Seni Seviyorum

16 Nisan menü

Sahur
2 bardak süt 4 wasa
2 kuru incir

İftar
1 kase çorba
3 kofte
3 kaşık makarna
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar e.

Ara 1 toblero çikolata
4-5 adet cips

3 litre su

Zipzip- erenmothers
Afiyet olsun kaptanım
Ben olumlama yaparak verdim kiloları. Hatırlattığın iyi oldu. Sağlıklı fit sportif çok tatlı bir hatunum. Sağlıklı beslenmeyi cok seviyorum.
Sen bal kızsın zaten olumlama çok önemli canım hayatımın her alanında herşeyde kullanıyorum ne kadar negatif enerji o kadar insan bunalıma girer ayrıca suyun hafızası var biliyorsunuzdur bütün içtiğim sularımla ilk önce güzel güzel konuşur duamı eder öyle içerim ilk başlarda eşim dahil gören herkes yaptıklarıma şaşırıyordu ama artık çevremdekilerde alıştı olumlu güzel düşünelim rabbim gönlümüzdeki tüm güzellikleri bize nasip etsin inşallah

Hayırlı sabahlar ❤
Hayırlı sabahlar ablacım
Canım ben ona baktım kullanan kişilerin yorumlarını okudum.memnun olan olmayan çok kişi var yaa tereddüt ettim bende ne yalan söyleyeyim.

Amin canım hicbirimize yaşatmasın inşallah
Amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…