Tarhana çorbası yeşil mercimek yemeği çoban salata var yogurt var. Muhtemelen çorba içmem. Siz de ne var kızlar?
istavrit ve mezgit tavaIftara ne var? Açım ben.
Tamamdır kaptanım@B O Z A
erenmothers
Kaptanlarim yarin bildirimlerinizi özel mesaj ile fotografli olarak bekliyorum
Diger bildirimlerde fotograf sarti yok
-oruc olmayanlar sabah
-oruc olanlar 2-3 arasi
-oruc olup çalışanlar isten gelince tartılabilir
@Cordelia
Elhan
North River
@askrhpozitif
@HanimKelesimiGetir
@aypare ackerman
@Kmsl Hnd
@eceboce
@busra ytez
60kiloyum
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@menekse_kokusu
@dolunaydagel
@fesang
@Bal0ncuk
@KarlarKralicesi
@pastel34
@Tutku44
@ugurbocuuu
@Zeynep_Nihal
@Aomine Daiki
gezegenfeza
@Nefesimmmsin
Hallederiz
@Beth18
@Kinoalihatun
@Lavinia_98
@L u c i a
@s i d e l y a
@sandriyon
@She-Raa
@gewezebidik
@yildiz4kc
@Migim
@Maviokur
@Tesnim1903
@Chedarice
erenmothers
@Kendinin en iyi hali ol
@B O Z A
@Suskunkardelen
@Ytmz
@sabahvesen
@minerva1988
@iceteavecheesecakelutfen
Hayırlı iftarlar canımHerkese iyi iftarlar m Allah kabul etsin
Ama bu haksızlıkYer doğru canım da her karşına çıkan insan senin için doğru mu onu bilemem
Hoş geldinannem.
Ben Meryem 26 buçuk yaşında çıtır olmaya heves eden bir hatunum.
İki oğlum bir eşim var.Antalya' da yaşıyorum. İdeal kilona birlikte ulaşma ümidiyle.
Teşekkür ederim. Benim de 3 oğlum 1 eşim var. 4 böcek 1 çiçek yaşayıp gidiyoruz. Hadi insallah diyelim, sende hedef kaç? Aa ben seni daha ileri yaşta biliyordum. Bir başkası ile mi karıştırdım acaba? Öğretmen degil miydin?Yer doğru canım da her karşına çıkan insan senin için doğru mu onu bilemem
Hoş geldinannem.
Ben Meryem 26 buçuk yaşında çıtır olmaya heves eden bir hatunum.
İki oğlum bir eşim var.Antalya' da yaşıyorum. İdeal kilona birlikte ulaşma ümidiyle.
Allah bağışlasın canım çocuklarınıTeşekkür ederim. Benim de 3 oğlum 1 eşim var. 4 böcek 1 çiçek yaşayıp gidiyoruz. Hadi insallah diyelim, sende hedef kaç? Aa ben seni daha ileri yaşta biliyordum. Bir başkası ile mi karıştırdım acaba? Öğretmen degil miydin?
Sağol canımAfiyet olsun. Size iyi eğlenceler dileriz.
o zaten kendini tanıtsa bir türlü, tanıtmasa bir türlüTamamdır kaptanım
Hayırlı iftarlar canım
Ama bu haksızlıkelhoş ben geldiğimde neden bu kadar ayrıntılı tanıtmadın kendini
Evet canım pasta ustası. Zaten iş yerinde tanıştık hayatımız pastaya endexlicanım eşin pastanede mi çalışıyordu?
Ahahaa uğraşsam olmazdı:)168000. Mesaj tebrikler tatlım.
Ben saymayım en iyisiIftara ne var? Açım ben.
Sağol kaptanım
Bide ciddi ciddi anlatıyor ya bayılıyorumo zaten kendini tanıtsa bir türlü, tanıtmasa bir türlü
o zaten kendini tanıtsa bir türlü, tanıtmasa bir türlü
Degisiyor kaptanim bir ara surekli Kırmızı kazanıyorduYarın kırmızililarimin kilosuna bakıcam, çok merak ediyorum. Bu sefer biz olalım şampiyongenelde mavi mi oluyor sanki Zipzip-
oooo şanslısın o zamanEvet canım pasta ustası. Zaten iş yerinde tanıştık hayatımız pastaya endexli
Yarın mavi kazanacak kiDegisiyor kaptanim bir ara surekli Kırmızı kazanıyordu
Ay ne güzel evde sık sık pasta yapıyor musunuzEvet canım pasta ustası. Zaten iş yerinde tanıştık hayatımız pastaya endexli
Ahahaa uğraşsam olmazdı:)
Ben saymayım en iyisi
Sağol kaptanım
psikiyatri ilaçlarında, ilaca başlangıç ve doz değişimlerinde bu tarz şeyler oluyor canım. kullananlardan biliyorum.Selam kızlar. Çok keyifsiz hissediyorum kendimi, gelemedim buralara bütün gün. Kullandığım ilaç etkisini göstermeye başladı sanırım, gün boyu çamaşır suyuna maruz kalmışım gibi bir hissiyat, tatsızlık var ağzımda. Bu durum yememe de etki ediyor, sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum o kötü tat gitsin diye. Kullandığım ilaç aslında antidepresan olduğu için tek doz başlanıyor tedaviye, bugün çift doza geçtim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum ya
Selam kızlar. Çok keyifsiz hissediyorum kendimi, gelemedim buralara bütün gün. Kullandığım ilaç etkisini göstermeye başladı sanırım, gün boyu çamaşır suyuna maruz kalmışım gibi bir hissiyat, tatsızlık var ağzımda. Bu durum yememe de etki ediyor, sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum o kötü tat gitsin diye. Kullandığım ilaç aslında antidepresan olduğu için tek doz başlanıyor tedaviye, bugün çift doza geçtim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?