Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamamdır kaptanım
Herkese iyi iftarlar m Allah kabul etsin
Hayırlı iftarlar canım
Ama bu haksızlık elhoş ben geldiğimde neden bu kadar ayrıntılı tanıtmadın kendini

Teşekkür ederim. Benim de 3 oğlum 1 eşim var. 4 böcek 1 çiçek yaşayıp gidiyoruz. Hadi insallah diyelim, sende hedef kaç? Aa ben seni daha ileri yaşta biliyordum. Bir başkası ile mi karıştırdım acaba? Öğretmen degil miydin?

Allah bağışlasın canım çocuklarını buraya gelmekle ne güzel ettin isteğine en kısa sürede burda kavuşabilirsin tekrardan hoş geldin

Selam kızlar. Çok keyifsiz hissediyorum kendimi, gelemedim buralara bütün gün. Kullandığım ilaç etkisini göstermeye başladı sanırım, gün boyu çamaşır suyuna maruz kalmışım gibi bir hissiyat, tatsızlık var ağzımda. Bu durum yememe de etki ediyor, sürekli ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum o kötü tat gitsin diye. Kullandığım ilaç aslında antidepresan olduğu için tek doz başlanıyor tedaviye, bugün çift doza geçtim. Kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum ya

psikiyatri ilaçlarında, ilaca başlangıç ve doz değişimlerinde bu tarz şeyler oluyor canım. kullananlardan biliyorum.
canını sıkma düzelir.

ne kadar daha kullanacaksın canım ilacı inşallah anlık bir durumdur devam etmez bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…