- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sunum muhteşemÇok sağol canım benim
Dediğin şam kurbiyesi oda çok güzel olur.
Starbucks kurabiyem buda.
Bisküvi - Kurabiye Tarifi - Starbucks( Damla Çikolatalı) Kurabiye - Dr. Oetker Damla Çikolata Sponsorluğunda
Merhaba hanımlar güzel bir kurabiye tarifiyle buradayım,herkese başarılar diliyorum :KK200::KK200: Gelelim tarifimize. Kurabiye yaparken ve sunumda destek olan minnoşumun dedası sevgili SELDA hanımada çok teşekkürler ediyorum sağolsun :KK60: MALZEMELER: 2 adet yumurta sarısı 150 gram tereyağı...www.kadinlarkulubu.com
Çok da lazım deyilBen etlisini hiç yemedim
Ne güzel, hep böyle olsun inşallahKızım tam tersi kalkıyor sesi çıkmıyor bizi görünce gülücükler taşıyor
Bu kiloları kolay almadık kolay kolay da vermeye niyetimiz yok cheesecake cimben de 12den 4e
tabiii o gece atıştırmalarıBu kiloları kolay almadık kolay kolay da vermeye niyetimiz yok cheesecake cim
Aman koşturma annemin evinde tadilat var oraya git gel yaptım kaç gundur cocuklar şu bu yoğun geçtiL u c i a bu aralar hiç karşılaşmıyoruz nerelerdesin sen canım
Kuruyemişler markette yeni çıkan her çikolatayı denemelertabiii o gece atıştırmalarıhönkürerekten tıkınımlar sosyal medyada gördüğümüz hamır işelri kurabiyeleri evde denemeler tadına bakarken tepsiyi bitirmeler boşa mı gideceğğdüüü
Canım o adam şarlatan ve yaptığı emdr değil , terapist olmayan birine kendimi emanet etmemAynen canım EMDR.baris muslunun canlı yayınin da hatta bu konuda bazı sorular sordum.o da onayladı.aynen tehlikeli.allah korusun gittiğin yerde kalma ihtimali bile yüksekmiş.yillardir eşim bu beyin ve psikoloji anlamında çok kitap okudu.sonra sistemin nasıl çalıştığını nasıl ilerlediğini öğrendi.barisin toplu demolarina girerim gerçekten çok etkili girmediysen tavsiye ederim
Eşim ameliyat olucak canım.
Yüzük aldın mı kız?
Nedir nedir ahahah heyecanlandımYuzukten değerli bir şey alıcam ona
Demir döküm kokmasa çok güzel oluyor yaKaptanim afiyet olsun. Fırında et pişirirken kuruyor mu? Ben eti tavada yapmak istemiyorum ama fırında kuruturum diye çekiniyorum
Geçen sene mini bişi yaptirmistim. Sürekli yakışıklı doktorlar diye konuşmusumNarkoz kafasını ben de çok seviyorum
Maşallah nerede yürüdün ahaha18.04.2022
Sahur
1 dilim ekmek
Haşlama yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 gincan hibiskus çayı
İftar
1 kepçe yoğurt çorbası
1 yt mantar sote
3 yk nohut yemeği
2 dilim kepek ekmeği
2 yk yoğurt
Su
1,5 lt
Spor
17600 adım
45 dk yürüyüş
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
inşallah yakışıklı doktorlar sarsın etrafını bir kafede filan ahahaGeçen sene mini bişi yaptirmistim. Sürekli yakışıklı doktorlar diye konuşmusumtüm ekip kadın olmasına rağmen ahaha bekarlık vuruyor işte ahaha
tadını tahmin ediyorsun ama sırf reklamda gördün diye di mi yani ben öyleKuruyemişler markette yeni çıkan her çikolatayı denemelerçeşit çeşit makarnalar gece aniden bastıran sufle aşkları
İnşallah canım
Süper bir eksiiii, tebriklerdengeli öğünlerde istediğini ye
Aynısını ben de düşündümikizim
Tebrik ederim. Devamke
Teşekkürler kaptanımGuzel eksi tebrik ederim canim
Artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canim
Yorucu bir gündü kaptanım.
Katılmak istiyorum cordeliam
Salı ve Çarşamba günleri adım challenge yapıyoruz. Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldızlarımızı seçeceğiz.
Katılmak isteyen ne yapacağını biliyor.
@19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan Hedef60kgolmak Kırmızı @sara_28 Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı @Suskunkardelen Kırmızı hamiş @North River Kırmızı @busra ytez Kırmızı @Aomine Daiki Kırmızı minerva1988 Kırmızı Kendinin en iyi hali ol Kırmızı @fesang Kırmızı Sarı @erenmothers Mavi Kaptan Cordelia Mavi @Migim Mavi @She-Raa Mavi @pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @DombiliKus Mavi @60kiloyum Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan balpamuk yeni üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?