- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
2021 ocak ayında kilo verme yarışma takımları vardı oraya girdim. 100 kgdan 72ye 28 kg verdim. 5-6 ay gibi bir sürede. Sonra takımlar bitti ben de 13 kg aldım geldimArkadaşlar sizler ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz kimler kaç kg verdi ve ne kdr zamanda? Umarım size yetişirim hızlıca
Bende katılayım
Salı ve Çarşamba günleri adım challenge yapıyoruz. Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldızlarımızı seçeceğiz.
Katılmak isteyen ne yapacağını biliyor.
@19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan Hedef60kgolmak Kırmızı @sara_28 Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı S Suskunkardelen Kırmızı hamiş @North River Kırmızı Amine Busra Kırmızı Aomine Daiki Kırmızı minerva1988 Kırmızı @Kendinin en iyi hali ol Kırmızı fesang Kırmızı Sarı erenmothers Mavi Kaptan Cordelia Mavi Wilma11 Mavi @She-Raa Mavi @pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @DombiliKus Mavi @60kiloyum Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @balpamuk yeni üye
Eskişehirli odugumu bilmiyormuydunAmin teşekkür ederim dee ben hemşeri olduğumuzu hatırlamıyorum
Amin canım Allah razı olsun
AMiN canım inşallah
Sağolasın canım
Aynen ablam vurmalı kırmalı bir ameliyat olucakamin abla
Saol canımÇok tatlısın MigimGeç olsun temiz olsun, uzun ömürlü olsun. Benim gibi 8 kiloyu verip ideal kilona inip bir çırpıda geri alma
Haa sende mi telefondan yazacaktınAy gelebildim güncel sayfala
Canım fazla olan nedir
İyi geceler cnm
Hıı sende de var nosuistersen sen at o zmn cnm
Hoşbuldum beybikilo dışında pek değişiklik yok, beslenme koçluğu kursuna başladım ders çalışasım yok bakalım nolcek sen nasılsıın
Ah bu bizim unutkanliklarimizHahahah yalnız aynı şifre problemini uzun süre ben de yaşadığım için bayadır gelemedim buralara. Yoksa hiç bu kadar ara vermezdim foruma. Neyse ki sonunda zamanım gelmiş ki herhalde Allah yüzüme güldü, kurtardım hesabı ve sahalara geri dönebildim
Bu arada ders çalışmak evet çok sıkıcı olabilir hele de ramazanda ama alanın güzelmiş,tam ihtiyacımız olan şeyAy gelebildim güncel sayfala
Canım fazla olan nedir
İyi geceler cnm
Hıı sende de var nosuistersen sen at o zmn cnm
Hoşbuldum beybikilo dışında pek değişiklik yok, beslenme koçluğu kursuna başladım ders çalışasım yok bakalım nolcek sen nasılsıın
Cerazette, yeni başladımHangisini kullanıyorsun canım
Canım iş yerinin içinde kalktım kalktım yürüdüm. Oturmadım dün anlayacağın.Maşallah nerede yürüdün ahaha
Bende katılmak istiyorum canım
Salı ve Çarşamba günleri adım challenge yapıyoruz. Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldızlarımızı seçeceğiz.
Katılmak isteyen ne yapacağını biliyor.
@19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan Hedef60kgolmak Kırmızı @sara_28 Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı S Suskunkardelen Kırmızı hamiş @North River Kırmızı Amine Busra Kırmızı Aomine Daiki Kırmızı minerva1988 Kırmızı @Kendinin en iyi hali ol Kırmızı fesang Kırmızı Sarı erenmothers Mavi Kaptan Cordelia Mavi Wilma11 Mavi @She-Raa Mavi @pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @DombiliKus Mavi @60kiloyum Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @balpamuk yeni üye
BurdayımmmmHamiş meneksemiz vardı nereye gitti?
Ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?