Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar sizler ne zamandan beri diyet yapıyorsunuz kimler kaç kg verdi ve ne kdr zamanda? Umarım size yetişirim hızlıca
2021 ocak ayında kilo verme yarışma takımları vardı oraya girdim. 100 kgdan 72ye 28 kg verdim. 5-6 ay gibi bir sürede. Sonra takımlar bitti ben de 13 kg aldım geldim
2022 martta tekrar başladım, henüz -4 teyim, yavaş yavaş ama temkinli ilerliyorum bu sefer.

Cordelia anlattı mı bilmiyorum, o da bir efaanedir. Güzel motivasyon kaynağı olur kendileri

Bende katılayım

Çok tatlısın Migim Geç olsun temiz olsun, uzun ömürlü olsun. Benim gibi 8 kiloyu verip ideal kilona inip bir çırpıda geri alma
Saol canım
Ya detokslar şok diyetler hepsini denedim
Evet 2 kg birden verip kilo alınıyo boşver en iyisi yedigimizi içtigimizi dikkat etmek

Haa sende mi telefondan yazacaktınözelden deyince buradaki mesaj bölümü geldi aklıma yeni gördüğüm için yazmamış oldum.Ogleye kadar okuldayim öğleden sonra yazayım inşallah ama öncesinde imkanın olursa sen de yazabilirsin
Ah bu bizim unutkanliklarimizneyseki problemsiz atlatmissin

Bu arada ders çalışmak evet çok sıkıcı olabilir hele de ramazanda ama alanın güzelmiş,tam ihtiyacımız olan şey

Bende katılmak istiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…