- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Cacık yaptım sonra salatayı eledim iyi olduBende de aynı menü var birde cacıki yapacağım.
Çok sağol zeynepcim teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun abla
Ayy canım yaa inan ki çok iyi anlıyorum seni.rabbim beterinden korusun.daha iyi olursun inşallah
Eşim yapmıştı bana EMDR sistemini.allahimmm o neydi öylebende de çok büyük travmalar var.zamanla bazı şeyleri aştım.ama daha çok yolum var
Sağol tatlım
Sağol canımkocama doğum çantası hazırladım bugün.persembe hastaneye yatisimiz var.kuyruk sokumum feci durumda kendime dikkat ettikçe hasar veriyorum
Hep söylerim yanlız bırakma diye,hastane işinde bile derim .Ne güzel düşünüyorsun, hem de yol gösteriyodun
Teşekkür ederim hayatım
Elhanım güzel verdi gerçekten. Hesap yaptım, valla güzel kilo vermişim farkında değildim. 21 haftada 12,6 kilo, ayda 2,4 kiloya denk geliyoçok hızlı değil ama gayet ideal olmuş bence
Moralım bomba gibi kaptanım. Elimden gelenin en iyisini yapıcam inşallah
Valla artık hiiiç bişeyimiz gizli değil
Çok sağol canım
Ben hiç sevemedim nedense yerim gerçide keyif almam öyleEtlisini bende sevmiyorum
Sağol hocam,apartman komşumun annesi geçen hafta vefat etti,onun yarın okuması var.Başınız sağ olsun canım. Birazdan geriye gideyim tam anlamadım kimin annesi
Tarçını zaten kahvede kullanıyırum,direk suyamı atacaz öylmi içmem lazım.Canım çiya tohumu gibi lifli bişey ekle bence, bi de tarçınlı su olabilir daha bazik bi içecek
Hıım tmm
Kız iftar öncesi herkes coşmuş yazıkben ara vererek tuttuğum için mi ki çok aşermiyorum haha
Cnm o toprak kokusu için baharat ekleçorba çok güzel oluyor yanında yeşillik de yersen tadı gidiyor
Ayy evde mi yaptııınben de hazır aldım sevdimm
Hıı doğru orda hava soğuk
Evde video o zaman
Oyyyyyyy
Tamam cnm bölgesel kaldı o zaman kolaylamışsıninşallah daha da önce olur
Ay deeee
Olsuun 2 günde gider cnm protein yiyosun zaten, cumaya da -300 tamam
Çok sağol tatlışım bakayım
Google fit de doğru sayıyor mu adım
Tamam kuzum bakayım buna
Söz veremiyorum kaptanım elmden geleni yapmaya çalışırım gene,yarında yokum öğlen gidecem.
Salı ve Çarşamba günleri adım challenge yapıyoruz. Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldızlarımızı seçeceğiz.
Katılmak isteyen ne yapacağını biliyor.
@19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı @sara_28 Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @Suskunkardelen Kırmızı hamiş North River Kırmızı @busra ytez Kırmızı @Aomine Daiki Kırmızı minerva1988 Kırmızı @Kendinin en iyi hali ol Kırmızı fesang Kırmızı Sarı erenmothers Mavi Kaptan Cordelia Mavi Wilma11 Mavi @She-Raa Mavi @pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi @DombiliKus Mavi 60kiloyum Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @balpamuk yeni üye
Hiç yemedim tadınıda bilmiyorumBende hamurunu yapmam
Sadece çorbasını yaparım
Sağol arkadaşım,birde kendi evimde değildim tabaklar farklı oldu.Sunum muhteşem