hiç kıskanmadım55.35 cuma günkü kilo,sabahkini demeyim
Günaydınlar kuzumGünaydın kızlar
GünaydınlarGünaydın kaptanım
12. Cadde mi
Bırakırsan yeniden regl olacaksın, göğsünde sıkışma, aşırı kusma , bilinç kaybı yoksa bir süre devam et canım . Baktın alismiyor bünye brakirsinKullandigim d. Kontrol hapi galiba yan etki yapıyor bana. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, kasıklarım ağrıyor sanki lekelenme olcak gibi. Biraksammi devammi etsem bilemiyorum
Seninle de harikalarda buluşalımHepimiz birleşik semtlerdeymişizkayınvalidem Sincan Fatih’te benim de
Eksin çok güzel canım tebrikler
Maşallah keyfineMinik dilimlerdi genelde hazırlarken atıştırıyoeum onuben biraz keyifçiyim sahuru 2 saate yayıyorum neredeyse fesangcım
İnşallah canımNe güzel, hep böyle olsun inşallah
Bugüne kaliyor canim
1300cuk
Gayet güzel1300cuk
12.cadde12. Cadde mimutlaka birinizi tanıyorum ama kimi
Bırakırsan yeniden regl olacaksın, göğsünde sıkışma, aşırı kusma , bilinç kaybı yoksa bir süre devam et canım . Baktın alismiyor bünye brakirsin
Seninle de harikalarda buluşalım
Maşallah keyfine
İnşallah canım
Bugüne kaliyor canim
Umarım dilediğin kiloya çabucak ve kolaylıkla ulaşırsın. Yine yaparsın!2021 ocak ayında kilo verme yarışma takımları vardı oraya girdim. 100 kgdan 72ye 28 kg verdim. 5-6 ay gibi bir sürede. Sonra takımlar bitti ben de 13 kg aldım geldim
2022 martta tekrar başladım, henüz -4 teyim, yavaş yavaş ama temkinli ilerliyorum bu sefer.
Cordelia anlattı mı bilmiyorum, o da bir efaanedir. Güzel motivasyon kaynağı olur kendileri
Gunaydin ablaGünaydınlar kuzum
Günaydınlar
Çocuğu okula bıraktım, çantasını elimde geri eve getirirken arkadaş yakaladı3.25te ben kalktim. Küçüğü emzirdim yatirdim, mutfak sesine uyanır diye tahmin etmiştimablasınıda uyandırdı. Az once uyudular daha. Ben hâla uyuyamadim
Gğnaydınlar hoş geldiniz bu aradaGünaydınlaaaaarrrrr herkeseeee….
Bu sabah tartılmayı başardım ama tam regl olacağım zaman tartılmasaydım iyiydiNeyse yine de demoralize başlamayacağım
Başlangıç kilom: 68.7
Günaydınlar canısıGunaydin abla
Günaydınlar canısıGünaydın
Uyuyoruz az sessiz ol yaaaaanerde bu millet
nerde bu devlet
Ah baloncuk gün ayamiyordugünaydınnnnnnnnnn ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
huuuuuuuuuuuuu
huuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sen zaten niye kalkmışsın kız ben senin yerinde olsam yatarım öğleye kadarUyuyoruz az sessiz ol yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?