Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa inanmıyorum ben de sincandayim
North River batı adliyesine arabayla 5 dk
12. Cadde mi mutlaka birinizi tanıyorum ama kimi
Kullandigim d. Kontrol hapi galiba yan etki yapıyor bana. Yüzümde sivilceler çıkmaya başladı, kasıklarım ağrıyor sanki lekelenme olcak gibi. Biraksammi devammi etsem bilemiyorum
Bırakırsan yeniden regl olacaksın, göğsünde sıkışma, aşırı kusma , bilinç kaybı yoksa bir süre devam et canım . Baktın alismiyor bünye brakirsin
Hepimiz birleşik semtlerdeymişiz kayınvalidem Sincan Fatih’te benim de

Eksin çok güzel canım tebrikler
Seninle de harikalarda buluşalım
Minik dilimlerdi genelde hazırlarken atıştırıyoeum onu ben biraz keyifçiyim sahuru 2 saate yayıyorum neredeyse fesangcım
Maşallah keyfine
Ne güzel, hep böyle olsun inşallah
İnşallah canım
Zipzip- Cordelia kizlar bir soru ben geç yattım gece 12 ile 1 arası yürüdüm onları pazartesi gününe mi eklemem lazım salı gününe mi ?
Bugüne kaliyor canim

12.cadde

Umarım dilediğin kiloya çabucak ve kolaylıkla ulaşırsın. Yine yaparsın!

3.25te ben kalktim. Küçüğü emzirdim yatirdim, mutfak sesine uyanır diye tahmin etmiştim ablasınıda uyandırdı. Az once uyudular daha. Ben hâla uyuyamadim
Çocuğu okula bıraktım, çantasını elimde geri eve getirirken arkadaş yakaladı onlar geri götürdü ayiiilamıyorumm

18 Nisan yediklerim,

Sabah 11.00
2 yumurta ve 1 yk yulaf ezmesi ile omlet,
1 avokado,
salatalık, domates.

Akşam 18.00
1 kase çorba,
6 köfte,
1 dilim tb ekmeği ve salata.

Bayram çikolataları çıkmış, dün ondan istedi çocuğum. 2 küçük top çikolata da yendi maalesef.

Su:3 litreyi geçmiştir. erenmothers Zipzip- dolunaydagel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…