Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biz henüz onlara bulasmadik ama evde drajeler var buz dolabiminin üstüne sakladım çocuklardan çok ben yiyorum elime geçerse

Çikolataya rağmen bence kalori açısından gayet iyi menün. 2 çikolatanın günahı olmaz bu menü ile moralini bozma hiç

Ben kazanamam ama adımlarım
Sen zaten niye kalkmışsın kız ben senin yerinde olsam yatarım öğleye kadar
Hava tam uyku havası

Çok alemsin North River kahkaha attım hahahahha
Küçük uyuyordu aklımda sessizce onun yanina sicacik kıvrılıp uyumak vardı. Hedefe kitlenince çantayı unutmuşum. Demek ki oğlumda ayılmamış anne çanta nerde demedi sallana sallana gitti

Ben kazanamam ama adımlarım

Hava tam uyku havası
Bu sabah benim kızım da ağladı okula gitmek istemiyorum uyumak istiyorum diye. İçim parçalanıyor sabah çok erken kalkıyor diye ama mecbur… Güldürmeye çalıştım ama fayda etmedi, gün böyle başladı daha sabahtan tükendi enerjim benim de İstanbul’da hava da kapalı. Bıktıkkk… Az güneşi görseydik artık

Sigarayı bırakma girişimimde bugün 6.günüm. Artık her bahanede sigaraya koşmuyorum. Tabi ki aşmam gereken alışkanlıklarım var. Mesela akşam yemeğinden sonra doğrudan balkona çıktım ama sonrasında hiç sigara içmedim bütün gece. Sabahta bir bardak kahveyle hoop balkona ama tat ve keyif yok. Sigaranın tadına, kokusuna karşı reseptörlerimde bir sorun var, resmen saman kokulu bir hava çekiyormuşum gibi hissediyorum. İyi gidiyor galiba

Küçük uyuyordu aklımda sessizce onun yanina sicacik kıvrılıp uyumak vardı. Hedefe kitlenince çantayı unutmuşum. Demek ki oğlumda ayılmamış anne çanta nerde demedi sallana sallana gitti
Bu sabah herkes uyumak istiyordu anlaşılan İstanbul’da mısın sen de North River ? Hava çok karanlık ve soğuk ben bile uyanamam stresiyle bölük pörçük uyuyorum çocuklar ne yapsın…

Cordelia kuzum şaka gibi şuan uygulamaya bakıyorum ve ben şok
Yani şu 3 günlük adım sayım şaka gibi benim uygulama kafayı yemiş
Düzeldi mi uygulama canım?
Yarin harika bir gün olsun
Aminnnnn.

Sabah
Peynirli omlet
Ikı dılım kepek ekmek
Çay

Öğlen
Sütlü nescafe

Akşam
Bır orta karnıyarık
Bir kase cacık
Ikı dılım kepek

Çay
Az kuruyemıs

Zipzip-
Afiyet oldun kızlar.
Zipzip- Cordelia kizlar bir soru ben geç yattım gece 12 ile 1 arası yürüdüm onları pazartesi gününe mi eklemem lazım salı gününe mi ?
Evet canım.
Afiyet olsun
.

Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn

Günaydınnnnn kızlar

Günaydınlar hanımlar,hava bozdu yağmur var .

günaydınnnnnnnnnn ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
huuuuuuuuuuuuu
huuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gunaydiin ve ve deney yapadim o ıslak hamburgeri yemedim:) önünden geçtim ama direndim:) @fesang

Günaydın güzel hatunlar.

Afiyet olsunnn herkese.
Günaydın kızlar

Günaydınlaaaaarrrrr herkeseeee….
Bu sabah tartılmayı başardım ama tam regl olacağım zaman tartılmasaydım iyiydi Neyse yine de demoralize başlamayacağım
Başlangıç kilom: 68.7
Günaydın canlarım.

Çocuğu okula bıraktım, çantasını elimde geri eve getirirken arkadaş yakaladı onlar geri götürdü ayiiilamıyorumm
Ne kadar daldıysan artık çanta bile senle eve gelecekmiş
Çok teşekkürler
Rica ederim ne demek
Tam ısınıyoruz derken hava gene bozdu.
Gayet iyi gidiyorsun,arada içtinmi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…