- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Çok alemsinÇocuğu okula bıraktım, çantasını elimde geri eve getirirken arkadaş yakaladıonlar geri götürdü ayiiilamıyorumm
Biz henüz onlara bulasmadik ama evde drajeler var buz dolabiminin üstüne sakladım çocuklardan çok ben yiyorum elime geçerse18 Nisan yediklerim,
Sabah 11.00
2 yumurta ve 1 yk yulaf ezmesi ile omlet,
1 avokado,
salatalık, domates.
Akşam 18.00
1 kase çorba,
6 köfte,
1 dilim tb ekmeği ve salata.
Bayram çikolataları çıkmış, dün ondan istedi çocuğum. 2 küçük top çikolata da yendi maalesef.
Su:3 litreyi geçmiştir. @erenmothersZipzip- @dolunaydagel
Çikolataya rağmen bence kalori açısından gayet iyi menün. 2 çikolatanın günahı olmaz bu menü ile moralini bozma hiç18 Nisan yediklerim,
Sabah 11.00
2 yumurta ve 1 yk yulaf ezmesi ile omlet,
1 avokado,
salatalık, domates.
Akşam 18.00
1 kase çorba,
6 köfte,
1 dilim tb ekmeği ve salata.
Bayram çikolataları çıkmış, dün ondan istedi çocuğum. 2 küçük top çikolata da yendi maalesef.
Su:3 litreyi geçmiştir. @erenmothersZipzip- @dolunaydagel
Ben kazanamam ama adımlarım
Salı ve Çarşamba günleri adım challenge yapıyoruz. Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldızlarımızı seçeceğiz.
Katılmak isteyen ne yapacağını biliyor.
@19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı @sara_28 Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @Suskunkardelen Kırmızı hamiş North River Kırmızı @busra ytez Kırmızı @Aomine Daiki Kırmızı minerva1988 Kırmızı @Kendinin en iyi hali ol Kırmızı @fesang Kırmızı Sarı @erenmothers Mavi Kaptan Cordelia Mavi @Migim Mavi @She-Raa Mavi pastelfit Mavi @dolunaydagel Mavi Hallederiz Mavi @60kiloyum Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan balpamuk yeni üye
Hava tam uyku havasıSen zaten niye kalkmışsın kız ben senin yerinde olsam yatarım öğleye kadar
Çok teşekkürlerGğnaydınlar hoş geldiniz bu arada
Günaydınlar canısı
Günaydınlar canısı
Küçük uyuyordu aklımda sessizce onun yanina sicacik kıvrılıp uyumak vardı. Hedefe kitlenince çantayı unutmuşum. Demek ki oğlumda ayılmamış anne çanta nerde demedi sallana sallana gitti
Tatli tatli esiyor bideeeBen kazanamam ama adımlarım
Hava tam uyku havası
Bu sabah benim kızım da ağladı okula gitmek istemiyorum uyumak istiyorum diye. İçim parçalanıyor sabah çok erken kalkıyor diye ama mecbur… Güldürmeye çalıştım ama fayda etmedi, gün böyle başladı daha sabahtan tükendi enerjim benim deBen kazanamam ama adımlarım
Hava tam uyku havası
Bu sabah herkes uyumak istiyordu anlaşılanKüçük uyuyordu aklımda sessizce onun yanina sicacik kıvrılıp uyumak vardı. Hedefe kitlenince çantayı unutmuşum. Demek ki oğlumda ayılmamış anne çanta nerde demedi sallana sallana gitti
Burda bı tarafim döndüTatli tatli esiyor bideee
Banada ayamadi bugün yatsam uyurum bir kac saat dahaAh baloncuk gün ayamiyordu
Düzeldi mi uygulama canım?Cordelia kuzum şaka gibi şuan uygulamaya bakıyorum ve ben şok
Yani şu 3 günlük adım sayım şaka gibibenim uygulama kafayı yemiş
Aminnnnn.Yarin harika bir gün olsun
18 Nisan menüsü
Sahur
2 ceyrek ekmekle tost
Çay, domates salata, 1 kaşık krem peynir
İftar
1 tabak sulu köfte
1 dilim fırında makarna
Turp havuc salatası
Karnabahar yogurtlusu
Ara nescafe
@19Temmuzda69umZipzip- Cordelia
18.04.2022
Sahur
1 dilim ekmek
Haşlama yumurta
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 gincan hibiskus çayı
İftar
1 kepçe yoğurt çorbası
1 yt mantar sote
3 yk nohut yemeği
2 dilim kepek ekmeği
2 yk yoğurt
Su
1,5 lt
Spor
17600 adım
45 dk yürüyüş
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Zipzip- Cordelia @erenmothers @Beth18 @Elhan
Kahvaltı 09.20
1 h yumurta 3 zeytin
2 salatalık 1 d peynir
1 çk acuka 1 d ekmek
Öğlen 13.30
Yulaf bar
Süt 1 b
Akşam 18.00
1 dolu olmayan kase tambuğday makarna
5 kaşık yoğurt
Su 2,5 lt
Adım 9,611
Afiyet oldun kızlar.Sabah
Peynirli omlet
Ikı dılım kepek ekmek
Çay
Öğlen
Sütlü nescafe
Akşam
Bır orta karnıyarık
Bir kase cacık
Ikı dılım kepek
Çay
Az kuruyemıs
Zipzip-
Evet canım.
Afiyet olsun18 Nisan menüm
Sahur:
2dilim kasar
4 ince dilim sucuk
4 zeytin
2dilim ekmek
İftar:
1kase tarhana çorbası
2minik dolma biber
2dilim ekmek
Salata
Su:2 litre
Spor:
Eki Görüntüle 3051029
Zipzip- Cordelia @19Temmuzda69um
Güüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydınnnnn kızlar
Günaydınlar hanımlar,hava bozdu yağmur var .
günaydınnnnnnnnnn ahaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
huuuuuuuuuuuuu
huuuuuuuuuuuuuuuuuu
Gunaydiin ve ve deney yapadim o ıslak hamburgeri yemedim:) önünden geçtim ama direndim:) @fesang
Günaydın güzel hatunlar.
Afiyet olsunnn herkese.Günaydin
18.04.2022
Sahur
1 dilim pide
2-3 çatal Pattis kızartmasi
Salça terayag ( ekmege)
Çay
Bol su
İftar 20:10( ezan 19:47 de okundu ama yemegi anca o vakitte buldum)
2 kepçe arabaşı
2 kalık havuç salatasi
1 kase yogurt
1 kepçe az gnocchi
Bol su
Zipzip- Cordelia @erenmothers
Günaydın kızlar
Günaydın canlarım.Günaydınlaaaaarrrrr herkeseeee….
Bu sabah tartılmayı başardım ama tam regl olacağım zaman tartılmasaydım iyiydiNeyse yine de demoralize başlamayacağım
Başlangıç kilom: 68.7
Sigarayı bırakma girişimimde bugün 6.günüm. Artık her bahanede sigaraya koşmuyorum. Tabi ki aşmam gereken alışkanlıklarım var. Mesela akşam yemeğinden sonra doğrudan balkona çıktım ama sonrasında hiç sigara içmedim bütün gece. Sabahta bir bardak kahveyle hoop balkona ama tat ve keyif yok. Sigaranın tadına, kokusuna karşı reseptörlerimde bir sorun var, resmen saman kokulu bir hava çekiyormuşum gibi hissediyorum. İyi gidiyor galiba
Ne kadar daldıysan artık çanta bile senle eve gelecekmişÇocuğu okula bıraktım, çantasını elimde geri eve getirirken arkadaş yakaladıonlar geri götürdü ayiiilamıyorumm
Rica ederim ne demekÇok teşekkürler
Tam ısınıyoruz derken hava gene bozdu.Bu sabah benim kızım da ağladı okula gitmek istemiyorum uyumak istiyorum diye. İçim parçalanıyor sabah çok erken kalkıyor diye ama mecbur… Güldürmeye çalıştım ama fayda etmedi, gün böyle başladı daha sabahtan tükendi enerjim benim deİstanbul’da hava da kapalı. Bıktıkkk… Az güneşi görseydik artık
Gayet iyi gidiyorsun,arada içtinmi hiç.Sigarayı bırakma girişimimde bugün 6.günüm. Artık her bahanede sigaraya koşmuyorum. Tabi ki aşmam gereken alışkanlıklarım var. Mesela akşam yemeğinden sonra doğrudan balkona çıktım ama sonrasında hiç sigara içmedim bütün gece. Sabahta bir bardak kahveyle hoop balkona ama tat ve keyif yok. Sigaranın tadına, kokusuna karşı reseptörlerimde bir sorun var, resmen saman kokulu bir hava çekiyormuşum gibi hissediyorum. İyi gidiyor galiba
Hemen geçmem lazımmm7807 adimim olmus aaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?