Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biz henüz onlara bulasmadik ama evde drajeler var buz dolabiminin üstüne sakladım çocuklardan çok ben yiyorum elime geçerse
Yani, evde olduğunu bilince uzak durmak pek mümkün olmuyor
Çikolataya rağmen bence kalori açısından gayet iyi menün. 2 çikolatanın günahı olmaz bu menü ile moralini bozma hiç
Pazartesi, salı ölçülü olduğu sürece pek üzülmüyorum. Ama Ramazan nedeniyle Çarşamba gün Zipzip- kaptan tartı bildirimi yapıyor ya, ondan sonrası gerçekten çok moral bozucu oluyor

Harikasın kuşum

Ben varım kaptanım. Hadi bakalım

Afiyet olsun canım
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın mutlu salılar.
Günaydın tatlımmm

Günaydın mutlu salılar.
Günydınlar kaptanım
14 güne kadar sigara içilebildiği için sanırım son güne kadar tiksine tiksine içmeye devam edeceğim 28 Nisan Perşembe gün itibariyle sigarasız hayata başlayacağım
Doğruilaçiçerken içilebiliyordu sigara,bir anda o nefert ve tiksinme geldiği an bırak hemen,dr öyle demişti bana.
Geç canım geç ahaha
Gerçi yetişemem sanada benşm daha az,3204 şimdi.

Bu sabah herkes uyumak istiyordu anlaşılan İstanbul’da mısın sen de North River ? Hava çok karanlık ve soğuk ben bile uyanamam stresiyle bölük pörçük uyuyorum çocuklar ne yapsın…
Ankara'dayım canim
Tatli mi

Burda bı tarafim döndü bahar gelsin
Sen neredesin canim çok mu soğuk
Banada ayamadi bugün yatsam uyurum bir kac saat daha
Bende öyle planlıyorum ama bakalım okul tatilken kızımla yatıp uyuyordum
Gunaydiiinntatilde o kadar alışmışım ki uyumaya,sabahları resmen ağlayarak uyanıyorum
Hepimiz aynıyız, eve gelsin eşimi tebrik edeceğim
İnşallah tamamen kurtulursun canim . Eşimde kullanıyor günde 5_6 ydi ramazanda 2 ye indi

Kadıköy'de arkadaşta kalmistim kurtkoye dondum sabah çarptı ayaz . Ben çok üşüyen biriyim ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…