- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Nasılsın canım,nasıl gidiyor hamilelik?Burdayımmmm
Günaydınlar kaptanımmDüzeldi mi uygulama canım?
Aminnnnn.
Afiyet oldun kızlar.
Evet canım.
Afiyet olsun
.
Günaydın güzel hatunlar.
Afiyet olsunnn herkese.
Günaydın canlarım.
Yani, evde olduğunu bilince uzak durmak pek mümkün olmuyorBiz henüz onlara bulasmadik ama evde drajeler var buz dolabiminin üstüne sakladım çocuklardan çok ben yiyorum elime geçerse
Pazartesi, salı ölçülü olduğu sürece pek üzülmüyorum. Ama Ramazan nedeniyle Çarşamba günÇikolataya rağmen bence kalori açısından gayet iyi menün. 2 çikolatanın günahı olmaz bu menü ile moralini bozma hiç
Harikasın kuşumSigarayı bırakma girişimimde bugün 6.günüm. Artık her bahanede sigaraya koşmuyorum. Tabi ki aşmam gereken alışkanlıklarım var. Mesela akşam yemeğinden sonra doğrudan balkona çıktım ama sonrasında hiç sigara içmedim bütün gece. Sabahta bir bardak kahveyle hoop balkona ama tat ve keyif yok. Sigaranın tadına, kokusuna karşı reseptörlerimde bir sorun var, resmen saman kokulu bir hava çekiyormuşum gibi hissediyorum. İyi gidiyor galiba
14 güne kadar sigara içilebildiği için sanırım son güne kadar tiksine tiksine içmeye devam edeceğimGayet iyi gidiyorsun,arada içtinmi hiç.
Niyetim o 4 te yattım.Sen zaten niye kalkmışsın kız ben senin yerinde olsam yatarım öğleye kadar
Geç canım geç ahahaHemen geçmem lazımmm
Ben varım kaptanım. Hadi bakalım
Salı ve Çarşamba günleri adım challenge yapıyoruz. Adım Kraliçesi ve Yükselen Yıldızlarımızı seçeceğiz.
Katılmak isteyen ne yapacağını biliyor.
@19Temmuzda69um Kırmızı Kaptan @iceteavecheesecakelutfen Kırmızı @sara_28 Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı S Suskunkardelen Kırmızı hamiş North River Kırmızı @busra ytez Kırmızı @Aomine Daiki Kırmızı minerva1988 Kırmızı @Kendinin en iyi hali ol Kırmızı fesang Kırmızı Sarı erenmothers Mavi Kaptan Cordelia Mavi @Migim Mavi @She-Raa Mavi @pastelfit Mavi dolunaydagel Mavi Hallederiz Mavi @60kiloyum Mavi @s i d e l y a Mavi @yildiz4kc Mavi Sarı Zipzip- Mavi Sarı HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @balpamuk yeni üye
Valla bayılırım uzun süren sofra keyfineMinik dilimlerdi genelde hazırlarken atıştırıyoeum onuben biraz keyifçiyim sahuru 2 saate yayıyorum neredeyse fesangcım
Aaaa kolay gelsin kankam. Bitti mi işler bariAman koşturma annemin evinde tadilat var oraya git gel yaptım kaç gundur cocuklar şu bu yoğun geçti
Sen nasılsın göz altın nasıl oldu
Afiyet olsun canımGünaydin
18.04.2022
Sahur
1 dilim pide
2-3 çatal Pattis kızartmasi
Salça terayag ( ekmege)
Çay
Bol su
İftar 20:10( ezan 19:47 de okundu ama yemegi anca o vakitte buldum)
2 kepçe arabaşı
2 kalık havuç salatasi
1 kase yogurt
1 kepçe az gnocchi
Bol su
Zipzip- Cordelia erenmothers
Günaydın canımGünaydın kızlar
Afiyet olsun canım18 Nisan yediklerim,
Sabah 11.00
2 yumurta ve 1 yk yulaf ezmesi ile omlet,
1 avokado,
salatalık, domates.
Akşam 18.00
1 kase çorba,
6 köfte,
1 dilim tb ekmeği ve salata.
Bayram çikolataları çıkmış, dün ondan istedi çocuğum. 2 küçük top çikolata da yendi maalesef.
Su:3 litreyi geçmiştir.erenmothers Zipzip- dolunaydagel
Günaydın tatlımmmGünaydın mutlu salılar.
Günydınlar kaptanımGünaydın mutlu salılar.
Doğruilaçiçerken içilebiliyordu sigara,bir anda o nefert ve tiksinme geldiği an bırak hemen,dr öyle demişti bana.14 güne kadar sigara içilebildiği için sanırım son güne kadar tiksine tiksine içmeye devam edeceğim28 Nisan Perşembe gün itibariyle sigarasız hayata başlayacağım
Gerçi yetişemem sanada benşm daha az,3204 şimdi.Geç canım geç ahaha
Ankara'dayım canimBu sabah herkes uyumak istiyordu anlaşılanİstanbul’da mısın sen de North River ? Hava çok karanlık ve soğuk ben bile uyanamam stresiyle bölük pörçük uyuyorum çocuklar ne yapsın…
Sen neredesin canim çok mu soğukTatli mi
Burda bı tarafim döndübahar gelsin
Bende öyle planlıyorum ama bakalım okul tatilken kızımla yatıp uyuyordumBanada ayamadi bugün yatsam uyurum bir kac saat daha
Hepimiz aynıyız, eve gelsin eşimi tebrik edeceğimGunaydiiinntatilde o kadar alışmışım ki uyumaya,sabahları resmen ağlayarak uyanıyorum
İnşallah tamamen kurtulursun canim . Eşimde kullanıyor günde 5_6 ydi ramazanda 2 ye indiYani, evde olduğunu bilince uzak durmak pek mümkün olmuyor
Pazartesi, salı ölçülü olduğu sürece pek üzülmüyorum. Ama Ramazan nedeniyle Çarşamba günZipzip- kaptan tartı bildirimi yapıyor ya, ondan sonrası gerçekten çok moral bozucu oluyor
Nasil direndin yahu ben şokGunaydiin ve ve deney yapadim o ıslak hamburgeri yemedim:) önünden geçtim ama direndim:)fesang
Ahahaah anlastikk yemedim gece kavusmamizi bekledim ahahaSalçalı ıslak bişeyler
Kadıköy'de arkadaşta kalmistim kurtkoye dondum sabah çarptı ayaz . Ben çok üşüyen biriyim ahahaAnkara'dayım canim
Sen neredesin canim çok mu soğuk
Bende öyle planlıyorum ama bakalım okul tatilken kızımla yatıp uyuyordum
Hepimiz aynıyız, eve gelsin eşimi tebrik edeceğim
İnşallah tamamen kurtulursun canim . Eşimde kullanıyor günde 5_6 ydi ramazanda 2 ye indi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?