- 20 Mart 2008
- 142.079
- 214.218
- 1.423
- 60
Zeynepcim çok geçmiş olsun.Aynen canım EMDR.baris muslunun canlı yayınin da hatta bu konuda bazı sorular sordum.o da onayladı.aynen tehlikeli.allah korusun gittiğin yerde kalma ihtimali bile yüksekmiş.yillardir eşim bu beyin ve psikoloji anlamında çok kitap okudu.sonra sistemin nasıl çalıştığını nasıl ilerlediğini öğrendi.barisin toplu demolarina girerim gerçekten çok etkili girmediysen tavsiye ederim
Eşim ameliyat olucak canım.
Oda ben gibi iç sesini değiş dış sesini dinlemişş basmamış nikahı sjksjksjksjkNasil direndin yahu ben şok
Beline artık bacagimin girdiği şortumu düşündüm ahaha , yaza seksi hatun olmayalım miNasil direndin yahu ben şok
Kaç kilo verdin bu arada.Beline artık bacagimin girdiği şortumu düşündüm ahaha , yaza seksi hatun olmayalım mi
Offf nasıl canım istedi şimdi hadi buluşalımAhahaah anlastikk yemedim gece kavusmamizi bekledim ahaha
OlalimmmmBeline artık bacagimin girdiği şortumu düşündüm ahaha , yaza seksi hatun olmayalım mi
Canım vermedim aldım son 7 8 yıldır 49 55 tim , bu sene 59,6 yi gördüm . Daha geniş başladım yolaKaç kilo verdin bu arada.
Canım gece 12 ile 1 de attım sigukta deli deli ahahah7000 adımlar atilmis daha 2200 deyim
Kurtköy de soğuk ama kuzenim orda başka bir mevsim yaşıyor resmenKadıköy'de arkadaşta kalmistim kurtkoye dondum sabah çarptı ayaz . Ben çok üşüyen biriyim ahaha
Beni mi ıslak hamburgeri mi ahahaOfff nasıl canım istedi şimdi hadi buluşalım
Ne isin vardi o saatteCanım gece 12 ile 1 de attım sigukta deli deli ahahah
Sınırı yokAdım yarışı kaç bin olacak
Seyyyy birinizi seçmek zorunda mıyımBeni mi ıslak hamburgeri mi ahaha
Verirsin kiloyu dikkat ettikten sonra gidyor,bende 66 ile başladım aralık ayında.Canım vermedim aldım son 7 8 yıldır 49 55 tim , bu sene 59,6 yi gördüm . Daha geniş başladım yola
Kurtköy açık alandır daha soğuk olur.Kurtköy de soğuk ama kuzenim orda başka bir mevsim yaşıyor resmen
Kadıköy geceleri asdfg :)Ne isin vardi o saatte
Yansın yağlar ablacımLeslie3 yapayım biraz gelirim
Nasil direndin yahu ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?