Şehir dışında olacaklar vardır kaptanım (misal benBu sene cok koptuk gercekten ramazanda
Karar vermedikte bakalim canim
Bayram gunlerine denk gelmiyor zaten cuma
Selam canim ne guzel karar vermissinizSelam kızlar. 2 gündür işte ayrı, evde ayrı panik ve hareket var. Bu koşturmacadan çok bunaldığımızı düşünüp ani bir kararla bayram sonuna kadar köy, bucak, dağ, tepe gezmeye karar verdik. Eve girdiğimden bu yana valiz hazırlıyorum. Şimdi ben eksik bildirimlerimi ve yarın kilo bildirimimi yapacağım ama 2 hafta iletişim zor olacak, tahminimce bir çok yerde telefon çekmeyecek. Onu nasıl yaparızZipzip- kaptanım? 2 hafta izne ayrılsam olur mu?
Aa dogru canimŞehir dışında olacaklar vardır kaptanım (misal ben)
Afiyet olsun canim ❤20 nisan çarşamba menüm
Sabah 11.00
2 yumurta + 1 yk yulaf ezmesi
1 avokado + 1 kk peynir,
Yeşillik.
Akşam 18.00
Fırında kabak + yoğurt,
1 porsiyon tavuk ızgara,
1 dilim tb ekmeği,
Saat 8 gibi
Şeker eklenmeden pişen bal kabağı tatlısı
Su: 3 lterenmothers Zipzip- dolunaydagel
Tamam canım. Şu hastalıklar çok strese soktu beni. Çocuğum zaten 1 hafta iyi, 10 gün hasta… iyi geleceğini düşünüyorum bendeSelam canim ne guzel karar vermissiniz
Olur tabi gelince devam edersin
Afiyet olsun canim❤Bugün yediklerimse,
Sabah 11.00
2 yumurta + 1 yk yulaf ezmesi
1 avokado + 1 kk peynir,
Yeşillik.
Akşam 18.00
1 kase çorba,
Bir kaç kaşık yoğurtlu brokoli(haşlama),
Bol salata, 5 küçük köfte,
1 dilim tb ekmeği.
Su:3 lterenmothers Zipzip- dolunaydagel
Havalarda guzel görünüyor bu haftaTamam canım. Şu hastalıklar çok strese soktu beni. Çocuğum zaten 1 hafta iyi, 10 gün hasta… iyi geleceğini düşünüyorum bende
Bence muhallebili yap kuzum sadeye alıştık zaten yıllardır
ben de haftasonu yapacağım. sade mi yapayım yoksa muhallebili mi yapayım bilemedim. evde çilek var. derin dondurucuda 2 çeşit kırmızı meyve. ama çilekli yapayım diyorum. çeşidine karar versem yapıcam.
bu arada eline sağlık kuzum. çok güzel görünüyor. afiyet olsun
Ooo sana da afiyet olsun balımkalbura basılmış ceviz diyeyim sen anla
Az biraz tekrar ordan burdan pirtlamaya başladıKız hangi fazlalığı de hele
Sağol zıpzıpım bakalım yarın tartı ne diyecekAfiyet olsun canim
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canim❤
Harikasın cicikuşum çok sevindim. Ya zaten bu sigara bağımlılık değil sadece alışkanlık. Umarım bir daha aklına bile gelmezfesang arkadaşım, malum süreç iyi gidiyor. Sayı 7-8 e kadar düştü. Asla tadını almıyorum ama işte alışkanlıklarla mücadele etmek zor, tiksinme olmadığı için öyle boş boş içiyorum işte. Ama yoksunluk hissiyle mücadele etmek çok kolay. Öğleden sonra paketin boş olduğunu fark ettim. Normalde ofisten müsade isteyip en yakın büfeye ışınlanmam gerekiyorken ‘amann içmem bende akşama kadar’ dedim mesela. Temiz havaya da çıkacağız oh, birazda beni oyalamak, aşina olduğum alışkanlıklardan biraz uzak kalmam için planlandı. Hadi bakalım hayırlısı
2 hafta sonra gel amaSelam kızlar. 2 gündür işte ayrı, evde ayrı panik ve hareket var. Bu koşturmacadan çok bunaldığımızı düşünüp ani bir kararla bayram sonuna kadar köy, bucak, dağ, tepe gezmeye karar verdik. Eve girdiğimden bu yana valiz hazırlıyorum. Şimdi ben eksik bildirimlerimi ve yarın kilo bildirimimi yapacağım ama 2 hafta iletişim zor olacak, tahminimce bir çok yerde telefon çekmeyecek. Onu nasıl yaparızZipzip- kaptanım? 2 hafta izne ayrılsam olur mu?
iyi tatiller canım çok sevindim senin adınaTamam canım. Şu hastalıklar çok strese soktu beni. Çocuğum zaten 1 hafta iyi, 10 gün hasta… iyi geleceğini düşünüyorum bende
Hımmm ama az biraz sayılmazAz biraz tekrar ordan burdan pirtlamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?