Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doyduktan sonra bile yemeye devam ediyorum çatlayana kadar.. sonra uyku bastırıyor karnımda saatlerce ağrı oluyor. Bir an önce bayram bitsin de tekrar diyetime döneyim
Cnm bu hafta ayrı kötüydün ama ona da ver şu gezegenler uyku halin zevk alamaman vs
İnşallah haftaya daha iyi olur

Harikasın cicikuşum çok sevindim. Ya zaten bu sigara bağımlılık değil sadece alışkanlık. Umarım bir daha aklına bile gelmez
Herşey insanın kendisinde bitiyor. Sigarayı bırakanların hikayelerini okuyorum, bilinçli içici olurum deyip 1 tane yakanların hepsi yeniden başlamış. Asla göze alamam artık. Bir düşüreyim de elimden…

Evet ben de öyle. Bir tane içiyorum iyyyy iğrenç diyorum sonra tekrar gelsin paketler...

Cnm çok çok iyi hisset yenilen tazelen mutluş mutluş dön inşallah hoşçakal

Niye koptuk ne ara koptuk
uçtuk uçtuk
Bu sene cok koptuk gercekten ramazanda
Karar vermedikte bakalim canim
Bayram gunlerine denk gelmiyor zaten cuma
valla ramazanı, orucu bahane ettik tövbe yarabbim koptuk. yok kan şekerim düşüyor bahanesiyle her akşam ya tatlı ya da çikolata yedim ama tabi çalıştığım için sahura kalkıp yatmak zor oldu. uykusuzluk beslenmede de düzensizliğe yol açıyor. ben bu bahanelerle koptum açıkçası.
ama bence devam edelim. yoksa daha zor olur toparlaması.

Ben oruç tutmadığım halde böyleyim Allah sizlere kolaylık versin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…