evet deneyeyimBence muhallebili yap kuzum sadeye alıştık zaten yıllardır2 çeşidi de kullanabilirsin aslında
Ooo sana da afiyet olsun balım
Cnm bu hafta ayrı kötüydün ama ona da ver şu gezegenler uyku halin zevk alamaman vsDoyduktan sonra bile yemeye devam ediyorum çatlayana kadar.. sonra uyku bastırıyor karnımda saatlerce ağrı oluyor. Bir an önce bayram bitsin de tekrar diyetime döneyim
Herşey insanın kendisinde bitiyor. Sigarayı bırakanların hikayelerini okuyorum, bilinçli içici olurum deyip 1 tane yakanların hepsi yeniden başlamış. Asla göze alamam artık. Bir düşüreyim de elimden…Harikasın cicikuşum çok sevindim. Ya zaten bu sigara bağımlılık değil sadece alışkanlık. Umarım bir daha aklına bile gelmez
Ölçmeye korkuyorumHımmm ama az biraz sayılmaz
Ölçümlerin var mı en son
Gelmez miyim hiç2 hafta sonra gel amaşimdiden iyi gezmeler iyi tatiller cicikuşum
İnşallah Burcum benim ortam yok işte ya aç geziyorum ya patlayana kadar yiyorumCnm bu hafta ayrı kötüydün ama ona da ver şu gezegenler uyku halin zevk alamaman vs
İnşallah haftaya daha iyi olur
Evet ben de öyle. Bir tane içiyorum iyyyy iğrenç diyorum sonra tekrar gelsin paketler...Herşey insanın kendisinde bitiyor. Sigarayı bırakanların hikayelerini okuyorum, bilinçli içici olurum deyip 1 tane yakanların hepsi yeniden başlamış. Asla göze alamam artık. Bir düşüreyim de elimden…
Teşekkürler canım, eminim çok iyi gelecekiyi tatiller canım çok sevindim senin adına
İnşallah cicikuşum. Biz de seni çok özleyeceğizGelmez miyim hiçburnumda tüteceksiniz. Bir de güzel haberlerle gelirsem ne güzel olur
Cnm yazmak zorunda değilsin tabi ama korkun geçebilir :)Ölçmeye korkuyorum
56.8i görmüştümCnm yazmak zorunda değilsin tabi ama korkun geçebilir :)
1-2 cm bişey değil çoksa da yine verirsin sen 50lere inmiş kadınsınn ayoll
Yok bebeğim buraya yazmaktan korkmuyorum kendim görmekten korkuyorumCnm yazmak zorunda değilsin tabi ama korkun geçebilir :)
1-2 cm bişey değil çoksa da yine verirsin sen 50lere inmiş kadınsınn ayoll
Cnm çok çok iyi hisset yenilen tazelen mutluş mutluş dön inşallahSelam kızlar. 2 gündür işte ayrı, evde ayrı panik ve hareket var. Bu koşturmacadan çok bunaldığımızı düşünüp ani bir kararla bayram sonuna kadar köy, bucak, dağ, tepe gezmeye karar verdik. Eve girdiğimden bu yana valiz hazırlıyorum. Şimdi ben eksik bildirimlerimi ve yarın kilo bildirimimi yapacağım ama 2 hafta iletişim zor olacak, tahminimce bir çok yerde telefon çekmeyecek. Onu nasıl yaparızZipzip- kaptanım? 2 hafta izne ayrılsam olur mu?
Bu hafta herkes kaciyo masterfitin en sakin haftası olacak galibaAcaba yarın kırmızı kaptan kim olacak
uçtuk uçtukNiye koptuk ne ara koptuk
valla ramazanı, orucu bahane ettik tövbe yarabbim koptuk. yok kan şekerim düşüyor bahanesiyle her akşam ya tatlı ya da çikolata yedimBu sene cok koptuk gercekten ramazanda
Karar vermedikte bakalim canim
Bayram gunlerine denk gelmiyor zaten cuma
Herkes sarı takımdaBu hafta herkes kaciyo masterfitin en sakin haftası olacak galiba
Ben oruç tutmadığım halde böyleyim Allah sizlere kolaylık versin kuzumuçtuk uçtuk
valla ramazanı, orucu bahane ettik tövbe yarabbim koptuk. yok kan şekerim düşüyor bahanesiyle her akşam ya tatlı ya da çikolata yedimama tabi çalıştığım için sahura kalkıp yatmak zor oldu. uykusuzluk beslenmede de düzensizliğe yol açıyor. ben bu bahanelerle koptum açıkçası.
ama bence devam edelim. yoksa daha zor olur toparlaması.
İnersiiin56.8i görmüştümbir iki hafta dikkat etsem yine inerim sanırım.
Ben de onu kastetmiştim heheYok bebeğim buraya yazmaktan korkmuyorum kendim görmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?