- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Hala temizlik yapıyorum ben.Cordelia izliyor musun Survivor?? Benim canım istemiyor bu akşam açmadım
Kolay gelsin kaptanim ❤Hala temizlik yapıyorum ben.
Ooo hamarat cordişimHala temizlik yapıyorum ben.
Makarna var ya 1 tabak ya bi de vicdan yaptım şu anCok mu yedin
Bence az bile yemissin afiyet olsun kaptanim
Ve hatta bir şey yememiş bile sayilabilirCok mu yedin
Bence az bile yemissin afiyet olsun kaptanim
Afiyet olsun canım. Kıymalı makarnada nasıl bir tabakta kaldın ben onu düşündüm..Makarna var ya 1 tabak ya bi de vicdan yaptım şu ansaol canım
Benim de canım kıymalı makarna istedi yapayım bari bu haftaAfiyet olsun canım. Kıymalı makarnada nasıl bir tabakta kaldın ben onu düşündüm..
Öyle mi. Geçmiş olsun. Tedavi başarılı olur inşallah. Nedeni nedir?Canım benim uyku apnesi rahatsızlığım var. Onun tedavisi için makine alacağım makine almak için de önce muayene olmam lazım
Afiyet olsun canım. Kıymalı makarnada nasıl bir tabakta kaldın ben onu düşündüm..
Ohhh afiyet olsun şimdiden canımBenim de canım kıymalı makarna istedi yapayım bari bu hafta
Spagetti napoliten olarak benim makarna aşkım fesangin haşhaşlı aşkını sollar gibi.Makarna var ya 1 tabak ya bi de vicdan yaptım şu ansaol canım
Bilmiyorum ki canım. Abimde de var. Belki genetiktir, çok teşekkürlerÖyle mi. Geçmiş olsun. Tedavi başarılı olur inşallah. Nedeni nedir?
saol canım valla 1 tabak yedim diye haftaya artı çıkmam inşallah diye içim içimi yiyor bu diyet benim psikolojimi bozdu
Teşekkür ederim mommycigimOhhh afiyet olsun şimdiden canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?