Ayyy mantıklıCnm alarm kur telefona
Sanırım 20 dk civarı çünkü dizi izliyorum yerken. Bişey izlemeden assla yiyemem tikanirim. İzlerken yediğimi anlamıyorumYedin yani. Yok ben yanına bir şey almayayım deneyeceğim bir ara. Ne kadar sürede yedin 5 tabak makarnayı.
Su iç, yesilcay kahve iç. Yeme bu saatteHayır fesang sandvic yapma kendine, hayır çok da aç sayilmazsin fesang yarın tartilacaksin fesang bugün zaten dünyaları yedin fesang...
Merhaba cnm yaklaşımı nasıldı? Ya da anlatmaya mı çekindin yargılar diyeBen bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Daha kötü olmandan belli psikolog sana derman değil. Psikiyatris inşallah hemen çözer sıkıntını canımBen bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Bende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söylediBen bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Bu yaygın anksiyete de hep pandeminin getirdiği korkulardan cok çok artığını dile getirdi yani yaygın bir hastalık olmuşBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
Onları canım istemiyorSu iç, yesilcay kahve iç. Yeme bu saatte
Geçmiş olsun canımBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
Prensesim çok geçmiş olsun. O tarz ilaçlar benim de kalbime çarpıntı yapıyorBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
Minnoşum ne bu böyle azcik azcik aaaa gözüm doymadı okurkenZipzip- Cordelia erenmothers Beth18 Elhan
Kahvaltı 08.00
1 h yumurta
1 d süzme peynir
2 salatalık
Ara 10.00
1 karabuğday patlağı üstüne fıstık ezmesi
Öğle 13.00
Tonbalıklı salata
1 d tambuğday
Ara 15.30
1 b süt
1 yulaf bar
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
2 küçük haşlanmış kabak
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Su 2 lt
Adım 6.707
Yaa nasıl açım , regl mideme vurdu. Sık ve az yiyerek yenmeye çalışıyorumMinnoşum ne bu böyle azcik azcik aaaa gözüm doymadı okurken
Olabilir, ben emin olmadığım için etiketliyorum ortaklık içinBeth18 sen izinde misin canim
Yaaaa ben sana boşuna demiyorum ikiz diye, işime gelmeyen kiloları ben de küçük yazıyorum dimiZipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?