İyi geceler tatlı zıpzıpımIyi geceler kizlar
İyi geceler Yıldızcımİyi geceler hayırlı sahurlar
Anladım canım ihmal etme o zamanUyku merkezi için canım
Hahhha kapışalımSpagetti napoliten olarak benim makarna aşkım fesangin haşhaşlı aşkını sollar gibi.
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Abimin kalbi büyümüş bu rahatsızlık yüzünden. Belki bende de vardır bilemiyorum ihmal etmeyeceğim SaracımAnladım canım ihmal etme o zaman
Aynen canımBugün sahur yap bari kaptanım. Bir de salata ekle menülerine
Allah korusun canım iyi düşün iyi olsun ama ihmal etme sadeceAbimin kalbi büyümüş bu rahatsızlık yüzünden. Belki bende de vardır bilemiyorum ihmal etmeyeceğim Saracım
Bak bunda kapışırım. 5 tabak yerim herhalde. Gram üzerinden yarisiriz. Yediklerimi tartariz. En çok yiyen kazanır 30 dk süre var.Hahhha kapışalım
HahaaaHiçbir şey olmaz kıyma proteindir öyle düşün
Hadi canımBak bunda kapışırım. 5 tabak yerim herhalde. Gram üzerinden yarisiriz. Yediklerimi tartariz. En çok yiyen kazanır 30 dk süre var.
Korkunç ...Elhan biricikim dizi nasıl gidiyor?
Ben de 5 tabak kiymali makarna yerim ve hatta yemisligim var. Üstüne yoğurt yanına da marul yaprakları ve turşuBak bunda kapışırım. 5 tabak yerim herhalde. Gram üzerinden yarisiriz. Yediklerimi tartariz. En çok yiyen kazanır 30 dk süre var.
Ben de bly olanını izliyorum lezizzzzz.. bitsin ben de ilk sezonu izleyeceğimKorkunç ...altıncı bölüme geldim. Hala çözülmedi bazı şeyler.
Hiç yeme yarışması yapmadım. Kapasitemi bilmiyorum. Ama domatesli güzel soslu makarnayı bol bol yerim.Hadi canım
Cnm alarm kur telefonaUyku merkezi için hastaneyi aradım yarın mesai saatleri içinde arayıp randevu alabilirmisim inşallah unutmam aramayı
Yedin yani. Yok ben yanına bir şey almayayım deneyeceğim bir ara. Ne kadar sürede yedin 5 tabak makarnayı.Ben de 5 tabak kiymali makarna yerim ve hatta yemisligim var. Üstüne yoğurt yanına da marul yaprakları ve turşu
Dun gece 5 saat uyanik kaldim... Cocuklar uyandiÇocuklar uyudukça sende yat canım.
Allah güç kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?