- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Gayet iyi bir Perşembe akşam menüsüMenümü yazayım
Sabah
Kefirli chia tohumlu çiğ fındıklı kuru kayısılı tarçınlı zerdeçallı smothie
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Salata
Bir avuç içi kadar haşlanmış hindi
Ara
Bir fincan tarçınlı Türk kahvesi
İki üç tane çiğ kaju, üç tane kuru erik
Bir yemek kaşığı kadar iç ayçekirdeği içi
Akşam
Bir tabak salata
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak sote
Su 2.5 litre spor 30 dakika leslie
@Zipzip- @Cordelia @19Temmuzda69um
Hic benlik değil az az sık sık. Ben bir kere yiyeyim çatlayana kadar yiyeyim seviyorumYaa nasıl açım , regl mideme vurdu. Sık ve az yiyerek yenmeye çalışıyorum
Olabilir, ben emin olmadığım için etiketliyorum ortaklık için
Tövbe tövbe estağfirullahYaşlıyım ama gözlerim iyi görüyor
Ben de öyle seviyorum da, zayıf olmayı da seviyorumHic benlik değil az az sık sık. Ben bir kere yiyeyim çatlayana kadar yiyeyim seviyorum
O yine iyi, ben hem yaşlıyım hem gözlerim iyi görmüyor. Hem yakını hem uzağıTövbe tövbe estağfirullah
Ne zor bir ikilem yahuBen de öyle seviyorum da, zayıf olmayı da seviyorum
Selâm millet
Bildirimlere bakicem ama acele ile yeşil çay bırakıp gidiyorumne zamandır paylaşamadim
Beni seven içecek paylaşsın
Çok zor, iştahlı olmak çooook zorNe zor bir ikilem yahu
Tövbe ya,ben onu şakasına küçülttum komik olsun diye. Ve diyete adapte olalım diye, böyle değişik tarzlarla.O yine iyi, ben hem yaşlıyım hem gözlerim iyi görmüyor. Hem yakını hem uzağı
İkizzzzzzzzz
Konu ordan mı geldiTövbe ya,ben onu şakasına küçülttum komik olsun diye. Ve diyete adapte olalım diye, böyle değişik tarzlarla.
Hayir aksine çok fazla zorlayici tavri var. Yuzlesmem zor oluyorMerhaba cnm yaklaşımı nasıldı? Ya da anlatmaya mı çekindin yargılar diye
Vallahi de billahi de bu mesajı okuduğumu dahi hatırlamıyorum arkadaşımda şekerpare götürürken beğene basmışım
geçmiş yapmak istiyorum ama olmuyor. Birazdan bakarım inşaallah.Amine Busra canım anlamadim anlatmak mı kötü geliyor sana
Gidicem yine de sorun onla ilgili degil benim sorunlarla yuzlesmemle alakaloDaha kötü olmandan belli psikolog sana derman değil. Psikiyatris inşallah hemen çözer sıkıntını canım
Benimkiler de hem küçük hem açık renkliydi bilmem hatırlar mısınKonu ordan mı geldiben olayı bilmeden yazdım.
Ayrıca o küçük yazıları okuyabilmiştim
Sen poşet meselesini de yazmadıngeçmiş yapmak istiyorum ama olmuyor. Birazdan bakarım inşaallah.
Doktora danissan daha iyi ama bende şuan anksiyeteden ziyade bambaşka bir durum var. Anksiyete nobeti olunca her seferinde farkli şikayetlerle gidiyordumBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
İyi geceler minnoşumHanımlar gözlerim kapanıyo hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?