Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Canım Kötü gelmiyordur da bazı konulara giriyorsan ya da düşünmen gerekiyorsa zaten psikologa gittiğinde filimlerden tecrübem var bu arada... ağır yaşamlar da vesaire de izliyorum bir duygu boşalması oluyor bir şeyleri anlatmak konuşmak insanı üzüyor. Psikiyatrislik bir durumun olduğunu sanmıyorum Ben buradan öyle bir şey algılamadım ama. Tabii ufak bir ilaç iyi gelebilir.

kalbura basılmış ceviz diyeyim sen anla
Allahımmm kalbura basmasaydın keşke 60 kilocum. En dayanamadığım tatlıların başında gelir. Yahu regl oldum diyorum size çeşit çeşit tatlı geçirdiniz gözümün önünde ıce da sağolsun güllacını paylaşmış. Gece gece bütün yağlarımı erittiniz şimdi gurul gurul uyuyacağım bu hafif ama şiş pofidik halime

Ofkemi kontrol etmekte çok zorlaniyorum. Bu yuzden gerekirse de ilaç kullanirim. Fakat korkum şu ki ot gibi olmak isterken gerçekten de ilac uyku vs yaparda cocuklara bakamazsam devam edemem.
Mesela kendimi degersizlestirdigimi soyledi. Kendi içimde ki çatışmalar bu sene çok artti. Daha once de yazdim bir kolye için bile 3 ayri dusunceyle çatışıyorum..

Birikmiş menüleri yazmaya geldim.

Çarşamba

Sahur
1dlm eppek
1kk peynir
Domates salatalık

İftar
1 kepçe mercimek
Avuç içi kadar patates püresi üzerine kaşarlı tavuk
Salata
1 şekerpare
1yk dondurma

Persembe

Sahur
2 dlm tost ekmeğine tost
Domates salatalık

İftar
2 kepçe mercimek
1 kare Dünün yemeği
1 bardak ayran

Ara
2 yaprak waffle
1 minik fıstıklı burma

adımlar

Cordelia Zipzip- @19Temmuzda69um

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…