Onu da gördüm sankiBenimkiler de hem küçük hem açık renkliydi bilmem hatırlar mısın
Benim ilk teshisim 2010 da, daha 16 yasindayken aldim....Bu yaygın anksiyete de hep pandeminin getirdiği korkulardan cok çok artığını dile getirdi yani yaygın bir hastalık olmuş
Bence de fesang beni üzmezVallahi de billahi de bu mesajı okuduğumu dahi hatırlamıyorum arkadaşım da şekerpare götürürken beğene basmışım
Benimde istemiyor... Şuan hic bir şeyi dusunmek bile istemiyorum. Bir ot gibi yasasamOnları canım istemiyor
Canım temizlik yapıyorum. Seni çok seviyorum..Selâm millet
Bildirimlere bakicem ama acele ile yeşil çay bırakıp gidiyorumne zamandır paylaşamadim
Beni seven içecek paylaşsın
Hatlar karıştı. Pek algılayamadim şuanKonu ordan mı geldiben olayı bilmeden yazdım.
Ayrıca o küçük yazıları okuyabilmiştim
Anlatmak iyi geliyor. Kendime bile itiraf edemediğim şeyleri orda açığa cikarmak agir geliyorAmine Busra canım anlamadim anlatmak mı kötü geliyor sana
Üzmem tabi ikiz gel öpiyim
Valla bunu hiç düşünmemiştim cidden öyle olacakCnm çok şanslısın vallahaftaya en büyük eksi senden
Evet , sinirliyim hâlâSen poşet meselesini de yazmadın
Ağzımızın suyu aktı ıceım sağol
Canım Kötü gelmiyordur da bazı konulara giriyorsan ya da düşünmen gerekiyorsa zaten psikologa gittiğinde filimlerden tecrübem var bu arada... ağır yaşamlar da vesaire de izliyorum bir duygu boşalması oluyor bir şeyleri anlatmak konuşmak insanı üzüyor. Psikiyatrislik bir durumun olduğunu sanmıyorum Ben buradan öyle bir şey algılamadım ama. Tabii ufak bir ilaç iyi gelebilir.Ben bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Ben de seni çok seviyorumCanım temizlik yapıyorum. Seni çok seviyorum..️
Allahımmm kalbura basmasaydın keşke 60 kilocum. En dayanamadığım tatlıların başında gelir. Yahu regl oldum diyorum size çeşit çeşit tatlı geçirdiniz gözümün önünde ıce da sağolsun güllacını paylaşmış. Gece gece bütün yağlarımı erittinizkalbura basılmış ceviz diyeyim sen anla
Ofkemi kontrol etmekte çok zorlaniyorum. Bu yuzden gerekirse de ilaç kullanirim. Fakat korkum şu ki ot gibi olmak isterken gerçekten de ilac uyku vs yaparda cocuklara bakamazsam devam edemem.Canım Kötü gelmiyordur da bazı konulara giriyorsan ya da düşünmen gerekiyorsa zaten psikologa gittiğinde filimlerden tecrübem var bu arada... ağır yaşamlar da vesaire de izliyorum bir duygu boşalması oluyor bir şeyleri anlatmak konuşmak insanı üzüyor. Psikiyatrislik bir durumun olduğunu sanmıyorum Ben buradan öyle bir şey algılamadım ama. Tabii ufak bir ilaç iyi gelebilir.
Yine bir tatlı postu, şekerpare eksik olmamalıydı ona da bayılırım shsjsjdhdBugün 12.30da deli deli deli gibi yedim hala açlık yok düşünün. Üstüne de az önce iki şekerpare yedim. Bu da bir yeme bozukluğu
Afiyet olsun canımZipzip- Cordelia erenmothers @Beth18 @Elhan
Kahvaltı 08.00
1 h yumurta
1 d süzme peynir
2 salatalık
Ara 10.00
1 karabuğday patlağı üstüne fıstık ezmesi
Öğle 13.00
Tonbalıklı salata
1 d tambuğday
Ara 15.30
1 b süt
1 yulaf bar
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
2 küçük haşlanmış kabak
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Su 2 lt
Adım 6.707
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?