Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayir aksine çok fazla zorlayici tavri var. Yuzlesmem zor oluyor
Hımm çok erken atlıyor aşamaları o zaman

Hanımlar gözlerim kapanıyo hepinize iyi geceler
İyi geceler cnmm 50lere uyan

Valla bunu hiç düşünmemiştim cidden öyle olacak
Aynen

Ağzımızın suyu aktı ıceım sağol
Hep başkaları mı yemekten konuşçck resim atck hıh

Ben de seni çok seviyorum ifade içecekleri ile kandırmaca şaka yaaa teşekkürler
Ben kahve içicem ama bir iki saate

Tamam cuma tartısı işte o yüzden yapıyoruz en artı gel haftaya da en eksi diye yanlış anlama

Cnm astrolojiye inanmayabilirsin ama haritanda savaş gezegeni,kendi işini yapan burçlar çok olabilir ve hayatı yalnız bir savaşçı olarak görüyor olabilirsin buna odaklan bence , biraz da uyum ,yardım isteme vs konularında çalışabilirsiniz kuzum şu an danıştığın kişilerle

Ben bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Allah şifa versin TEz zamanda. Bende de var acayip takıntı, stres, hatta geçen baygınlıga yakın fenalık yaşadım. İkinciye tekrar oldu. Ambulans çağıralım mi dediler.korkuyla piskyatriye gittim. İlaç verdi.2 kere falan yarım kullandım, vazgeçtim. Birden iyi oldum şükür. Gerek kalmadı. Yan etkilerden korktum ama iyi gelecekse kullanırım elbet.bi de cinsel isteksizlik yapabilirmis. Tövbe tövbe. Her şeyin başı sağlık tabi, öylesine dedim
Merhaba cnm yaklaşımı nasıldı? Ya da anlatmaya mı çekindin yargılar diye

Allah şifa versin
Prensesim çok geçmiş olsun. O tarz ilaçlar benim de kalbime çarpıntı yapıyor
Bana da yapabilir
Afiyet olsun gayet iyi
Hic benlik değil az az sık sık. Ben bir kere yiyeyim çatlayana kadar yiyeyim seviyorum
Eskiden ben de öyle düşünürdüm ama şimdi patlama oluyor. Az aZ yemek istiyorum
Hayir aksine çok fazla zorlayici tavri var. Yuzlesmem zor oluyor

Hanımlar gözlerim kapanıyo hepinize iyi geceler
İyi geceler
Doktora danissan daha iyi ama bende şuan anksiyeteden ziyade bambaşka bir durum var. Anksiyete nobeti olunca her seferinde farkli şikayetlerle gidiyordum

Benim ilk teshisim 2010 da, daha 16 yasindayken aldim....

Bana da piskologla olmaZ gibi geldi
Afiyet olsun
ŞükürHiç büyük dert yokken, takıntı hastalığından her küçük şeyi takıyorum ben de ,, ama asicam inanıyorum. Sen de inan inşaallah

Hayır fesang sandvic yapma kendine, hayır çok da aç sayilmazsin fesang yarın tartilacaksin fesang bugün zaten dünyaları yedin fesang...
Her bu çekişmeyi yaşadığımda yerken buluyorum kendimi nedennn Aslında ihtiyacın yok bu tamamen duygusal yeme işte yaa. Aç olsan bile beynin seni kontrol edebilir ama sanki bir film karesindeymişçesine; az önce ne düşündüm şimdi ne yapıyorum oluyorum.

Ben bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Canım terapi sürecinde direkt iyi olmayı bekleme , terapi surexincok zorlayıcı geçer , duvardan duvara vurur . Süreç tamamlanınca iyi hissedeceksin sabır

Terapi olmadan ilaç tedavisi çok işe yaramaz, terapi şart. Kitap önerisi ister misin psikiyatrdan desteklemesi adına

Zeynep_Nihal nasıl oldun ablasının gülü???
İyiyim canım sen nasılsın
Zeynep_Nihal in eşi ameliyat oldu mu,?
Yok canım.komple hazırlıkları yapıp sabah gittik.butun testleri yaptırdık.ama iptal oldu.sebebi ise koronayi yeni atlattigimiz için çok büyük risk dedi.mayis ayının 20 sine gün aldık.ama inan hiç üzülmedik.rabbim kötü bir şey olacaksa tatlı bir sebep versin dedim.sebepte bu oldu.
Çok normal canım
İnşallah cnm bnmm

Zeynep_Nihal geliyor gözümün nuru
Yerim seni beennn

Hayırlısı olsun canim.

Geçmiş olsun canım
Sağol canım benim
Prensesim çok geçmiş olsun. O tarz ilaçlar benim de kalbime çarpıntı yapıyor
Evet bizim Türk kadınlarının hepsi kullanmış tır antidepresan
Doktora danissan daha iyi ama bende şuan anksiyeteden ziyade bambaşka bir durum var. Anksiyete nobeti olunca her seferinde farkli şikayetlerle gidiyordum
Dikat et canım ihmal etme ama güçlü ol en iyi ilaç kendindir .
Sağol canım benim sanada geçmiş olsun
Terapi olmadan ilaç tedavisi çok işe yaramaz, terapi şart. Kitap önerisi ister misin psikiyatrdan desteklemesi adına
Sordum diğer ay veririm dedi tuhaf kendi psikolojiside bozuk sanırım Allah yardım etsin
İnsanlah normaldir aşko

Çarşamba menüm
Sahur 1.5 tb ekmek az pastırmalı yumurta 2 dilim antep peyniri 2 siyah zeytin 1 çatal bal kaymak domates sakatalık
İftar 1 tabak paça 2 dilim tavuklu börek az karalahana mezesi
Su 1 lt
Perşembe menüm
Sahur eşim hazırlamışyememezlik yapamazdım emek etmiş kalkmış iç hazırlamış fırına götürmüş pide yaptırmış sofrayı hazırlamış onun harici aşk adamım neysee
2 dilim kaşarlı pide 1 çatal sucuklu yumurta 2 siyah zeytin
İftar 1 kase paça küçük tabakta bulgur pilavı 1 kase yoğurt
Su 2 lt Zipzip- HanimKelesimiGetir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…