Hımm çok erken atlıyor aşamaları o zamanHayir aksine çok fazla zorlayici tavri var. Yuzlesmem zor oluyor
İyi geceler cnmm 50lere uyanHanımlar gözlerim kapanıyo hepinize iyi geceler
AynenValla bunu hiç düşünmemiştim cidden öyle olacak
Hep başkaları mı yemekten konuşçck resim atck hıhAğzımızın suyu aktı ıceım sağol
Ben kahve içicem ama bir iki saateBen de seni çok seviyorumifade içecekleri ile kandırmaca şaka yaaa teşekkürler
Tamam cuma tartısı işte o yüzden yapıyoruzAllahımmm kalbura basmasaydın keşke 60 kilocum. En dayanamadığım tatlıların başında gelir. Yahu regl oldum diyorum size çeşit çeşit tatlı geçirdiniz gözümün önünde ıce da sağolsun güllacını paylaşmış. Gece gece bütün yağlarımı erittinizşimdi gurul gurul uyuyacağım bu hafif ama şiş pofidik halime
Cnm astrolojiye inanmayabilirsin ama haritanda savaş gezegeni,kendi işini yapan burçlar çok olabilir ve hayatı yalnız bir savaşçı olarak görüyor olabilirsin buna odaklan bence , biraz da uyum ,yardım isteme vs konularında çalışabilirsiniz kuzum şu an danıştığın kişilerleOyle ki alnimdaki çizgiler artti, saçım kalmadı gibi birşey. Büyük bir derdimde yok şükürler olsun resmen kendi kendime kötülük ediyorumneden bunu yapiyorum, bunu bulamıyorum. Aslında özel terapi almam lazım ama maddi imkan yok
Allah şifa versin TEz zamanda. Bende de var acayip takıntı, stres, hatta geçen baygınlıga yakın fenalık yaşadım. İkinciye tekrar oldu. Ambulans çağıralım mi dediler.korkuyla piskyatriye gittim. İlaç verdi.2 kere falan yarım kullandım, vazgeçtim. Birden iyi oldum şükür. Gerek kalmadı. Yan etkilerden korktum ama iyi gelecekse kullanırım elbet.bi de cinsel isteksizlik yapabilirmis. Tövbe tövbe. Her şeyin başı sağlık tabi, öylesine dedimBen bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Merhaba cnm yaklaşımı nasıldı? Ya da anlatmaya mı çekindin yargılar diye
Allah şifa versinBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
Bana da yapabilirPrensesim çok geçmiş olsun. O tarz ilaçlar benim de kalbime çarpıntı yapıyor
Afiyet olsun gayet iyiZipzip- Cordelia erenmothers @Beth18 @Elhan
Kahvaltı 08.00
1 h yumurta
1 d süzme peynir
2 salatalık
Ara 10.00
1 karabuğday patlağı üstüne fıstık ezmesi
Öğle 13.00
Tonbalıklı salata
1 d tambuğday
Ara 15.30
1 b süt
1 yulaf bar
Akşam 19.00
1 kase yoğurt
2 küçük haşlanmış kabak
3 köfte kadar haşlanmış tavuk göğsü
Su 2 lt
Adım 6.707
Eskiden ben de öyle düşünürdüm ama şimdi patlama oluyor. Az aZ yemek istiyorumHic benlik değil az az sık sık. Ben bir kere yiyeyim çatlayana kadar yiyeyim seviyorum
Hayir aksine çok fazla zorlayici tavri var. Yuzlesmem zor oluyor
İyi gecelerHanımlar gözlerim kapanıyo hepinize iyi geceler
Doktora danissan daha iyi ama bende şuan anksiyeteden ziyade bambaşka bir durum var. Anksiyete nobeti olunca her seferinde farkli şikayetlerle gidiyordum
Benim ilk teshisim 2010 da, daha 16 yasindayken aldim....
Bana da piskologla olmaZ gibi geldiCanım Kötü gelmiyordur da bazı konulara giriyorsan ya da düşünmen gerekiyorsa zaten psikologa gittiğinde filimlerden tecrübem var bu arada... ağır yaşamlar da vesaire de izliyorum bir duygu boşalması oluyor bir şeyleri anlatmak konuşmak insanı üzüyor. Psikiyatrislik bir durumun olduğunu sanmıyorum Ben buradan öyle bir şey algılamadım ama. Tabii ufak bir ilaç iyi gelebilir.
Afiyet olsunBirikmiş menüleri yazmaya geldim.
Çarşamba
Sahur
1dlm eppek
1kk peynir
Domates salatalık
İftar
1 kepçe mercimek
Avuç içi kadar patates püresi üzerine kaşarlı tavuk
Salata
1 şekerpare
1yk dondurma
Persembe
Sahur
2 dlm tost ekmeğine tost
Domates salatalık
İftar
2 kepçe mercimek
1 kare Dünün yemeği
1 bardak ayran
Ara
2 yaprak waffle
1 minik fıstıklı burma
Eki Görüntüle 3053141 Eki Görüntüle 3053142 adımlar
Cordelia Zipzip- @19Temmuzda69um
ŞükürHiç büyük dert yokken, takıntı hastalığından her küçük şeyi takıyorum ben de ,, ama asicam inanıyorum. Sen de inan inşaallahOyle ki alnimdaki çizgiler artti, saçım kalmadı gibi birşey. Büyük bir derdimde yok şükürler olsun resmen kendi kendime kötülük ediyorumneden bunu yapiyorum, bunu bulamıyorum. Aslında özel terapi almam lazım ama maddi imkan yok
AminnnYarın çok güzel bir güne uyanalım inşallah
Her bu çekişmeyi yaşadığımda yerken buluyorum kendimi nedennnHayır fesang sandvic yapma kendine, hayır çok da aç sayilmazsin fesang yarın tartilacaksin fesang bugün zaten dünyaları yedin fesang...
Canım terapi sürecinde direkt iyi olmayı bekleme , terapi surexincok zorlayıcı geçer , duvardan duvara vurur . Süreç tamamlanınca iyi hissedeceksin sabırBen bugun psikologa gittim. İyi gelecegi yere daha fena oluyorum. Zaten psikiyatrise yonlendirecekmiş
Terapi olmadan ilaç tedavisi çok işe yaramaz, terapi şart. Kitap önerisi ister misin psikiyatrdan desteklemesi adınaBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
Canım terapi surevi çok zordur , caninyana yana toparlayacak@busra ytez canım anlamadim anlatmak mı kötü geliyor sana
Adım atman bile çok buyuk başarı kolay değil ki , tabii zorlanacaksin . Kimse anında iç görü kazanıp devam etmezGidicem yine de sorun onla ilgili degil benim sorunlarla yuzlesmemle alakalo
İyiyim canım sen nasılsınZeynep_Nihal nasıl oldun ablasının gülü???
Yok canım.komple hazırlıkları yapıp sabah gittik.butun testleri yaptırdık.ama iptal oldu.sebebi ise koronayi yeni atlattigimiz için çok büyük risk dedi.mayis ayının 20 sine gün aldık.ama inan hiç üzülmedik.rabbim kötü bir şey olacaksa tatlı bir sebep versin dedim.sebepte bu oldu.Zeynep_Nihal in eşi ameliyat oldu mu,?
Çok normal canımBende psikiyatriye gidiyorum oda iyi bir hastanede Medical Park ama doktorum terapi vermeden direk ilaçların iyi geleceğin i söyledibir aydır çok iyiyim ilaclarimla ama bugün yine kalp tuttu normal mi bu ilk defa tedavi oluyorum orta depresif ve yaygın anksiyete bozukluğu konuldu
Yerim seni beennn
Hayırlısı olsun canim.İyiyim canım sen nasılsın
Yok canım.komple hazırlıkları yapıp sabah gittik.butun testleri yaptırdık.ama iptal oldu.sebebi ise koronayi yeni atlattigimiz için çok büyük risk dedi.mayis ayının 20 sine gün aldık.ama inan hiç üzülmedik.rabbim kötü bir şey olacaksa tatlı bir sebep versin dedim.sebepte bu oldu.
Çok normal canım
Yerim seni beennn
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım
Evet bizim Türk kadınlarının hepsi kullanmış tır antidepresanPrensesim çok geçmiş olsun. O tarz ilaçlar benim de kalbime çarpıntı yapıyor
Dikat et canım ihmal etme ama güçlü ol en iyi ilaç kendindir .Doktora danissan daha iyi ama bende şuan anksiyeteden ziyade bambaşka bir durum var. Anksiyete nobeti olunca her seferinde farkli şikayetlerle gidiyordum
Sağol canım benim sanada geçmiş olsunAllah şifa versin TEz zamanda. Bende de var acayip takıntı, stres, hatta geçen baygınlıga yakın fenalık yaşadım. İkinciye tekrar oldu. Ambulans çağıralım mi dediler.korkuyla piskyatriye gittim. İlaç verdi.2 kere falan yarım kullandım, vazgeçtim. Birden iyi oldum şükür. Gerek kalmadı. Yan etkilerden korktum ama iyi gelecekse kullanırım elbet.bi de cinsel isteksizlik yapabilirmis. Tövbe tövbe. Her şeyin başı sağlık tabi, öylesine dedim
Allah şifa versin
Bana da yapabilir
Afiyet olsun gayet iyi
Eskiden ben de öyle düşünürdüm ama şimdi patlama oluyor. Az aZ yemek istiyorum
İyi geceler
Bana da piskologla olmaZ gibi geldi
Afiyet olsun
ŞükürHiç büyük dert yokken, takıntı hastalığından her küçük şeyi takıyorum ben de ,, ama asicam inanıyorum. Sen de inan inşaallah
Sordum diğer ay veririm dedi tuhaf kendi psikolojiside bozuk sanırım Allah yardım etsinTerapi olmadan ilaç tedavisi çok işe yaramaz, terapi şart. Kitap önerisi ister misin psikiyatrdan desteklemesi adına
İnsanlah normaldir aşkoİyiyim canım sen nasılsın
Yok canım.komple hazırlıkları yapıp sabah gittik.butun testleri yaptırdık.ama iptal oldu.sebebi ise koronayi yeni atlattigimiz için çok büyük risk dedi.mayis ayının 20 sine gün aldık.ama inan hiç üzülmedik.rabbim kötü bir şey olacaksa tatlı bir sebep versin dedim.sebepte bu oldu.
Çok normal canım
Yerim seni beennn
Denemedim canım hiç görürsem denerimMakarna şeklinde alıp evde yapılan noddle denedin mi o sıcak su ile olan çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?