Ben evdeyimSen nerdesinki
Dedim erzurumamı geldin tşk ederim canım kaptanim yemiş kadar oldumBen evdeyim
Ablam Erzurumda bayrama gelip gidecekler
Günaydın canim ❤Günaydin
Afiyet olsun ablacim ❤
Tamam canim nasil istersen bayramda dikkat et cok yeme
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar
Hayırlı kandiller canim❤Kadir gecemizii mübarek olsun kızlar
Bn çok heyecanlndım ya canım sanki burda olmayınca kilo veremicekmişim gibi geldi diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum emzirdiğim için ona göre liste hazırlandıTakimlar arasinda cok fark yok canim.ortak amacimiz kilo vermek
Daha gecmisi bitiremedim mesajina yazacaktim
Günaydınlar,bencede yeşil takım daha mantıklı olursizin içinde.Günaydın canım tamam o zaman yeşil gruptayım teşekkür ederim
Kızıyorlar hemen yemiyorsun diye.Bende az yiyince babam trip atiyor
Bayramdan sonra gelmeyecekler sonrasinda rahat rahat diyet yapacagim
Yok canim yaa gidemedim annemler gittilerde kasim gibi kardesimin okulu olunca biz Ankarada kaldikDedim erzurumamı geldin tşk ederim canım kaptanim yemiş kadar oldum
Hem diyetisyen destegi hem de buranin etkisi ile güzel kilo vereceksin insallah canimBn çok heyecanlndım ya canım sanki burda olmayınca kilo veremicekmişim gibi geldi diyetisyen kontrolünde diyet yapıyorum emzirdiğim için ona göre liste hazırlandı
Tamam kaptanim ekliyorumGünaydınlar,bencede yeşil takım daha mantıklı olursizin içinde.
Menüyü paylaşınca beni etiketleyeceksiniz
Zipzip- kuzum arkadaşı yeşil takıma eklermisin rica etsem bende listeme alayım hemen yazayım.
Sağol kuzum,iyi adım attım dün hem evde hem dışarda çok yordu bu seferde kupa bu haftada benim ona göreGünaydın canim ❤
Afiyet olsun ablacim ❤
Adimlarin muhteşem
Tamam canim nasil istersen bayramda dikkat et cok yeme
Günaydın canim ❤
Hayırlı kandiller canim❤
Mavi ve kırmızı takımı etkilemeyim diyince direk yeşil takım dedim kaptanım.Tamam kaptanim ekliyorum
Seni geçmek zor ablaSağol kuzum,iyi adım attım dün hem evde hem dışarda çok yordu bu seferde kupa bu haftada benim ona göre
Iyi dusunmussun kaptanimMavi ve kırmızı takımı etkilemeyim diyince direk yeşil takım dedim kaptanım.
Yok canısı arada böyle oluyor,bak bugün olmaz 10 bin yaparsam öpüp başıma koyarımSeni geçmek zor abla
Adımda zorlanırım diyince direk akıma yeşil takım geldi kaptanımIyi dusunmussun kaptanim❤❤❤
Günaydın zeynepcim sana hayırlı kandiller olsunHerkese günaydınhayırlı kandiller.rabbim dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affetsin inşallah
Takımımızda artık kendiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?