Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vücudu sakinlestirdigi icinmi kilo vermeye yardim ediyormuş, orasini anlamadim

Sahte cimen gercekten rahatlik cnm
Biçme, bakim derdi yok :)

Gorumcemin bahcesinde yuruyebilirim

Sagolsunlar soylediler cnm, zorlama sagligin daha onemli diye
Ama iş takim olunca içim rahat etmiyor

Biraz kilo verip, birazda alistikca belki bu kadar zorlanmam
sen ve takım ruhun
sen çabuk alışırsın gibime geliyor şöyle 5-6 kilo versen zaten bedenin rahatlamaya başlar o zaman da dediğin gibi zorlamadan devam edersin zaten

Aman sana bisey duyurmasinlar cnm

Benimki istemez :) aslinda icine su konulan ayak masaj aleti varda
ya unutuyom ya uşeniyom :))

Yarin aksam adim atmicagima göre yapabilirim :)) simdi yerimden kalkacak halim yok
ayak altı olmayan ama göz önün de bir yere koy ki yarın unutmayasın
senin işin hafta içi mi sadece mefkuşum, hafta sonu yok değil mi , hafta sonu tabi boşta kalırsan bir kere daha yaparsın iyi gelir inşallah

Ah ben de senin gibi olsam abla varya diyette olmasam öküzcük gibi yerdim herşeyi canım çıkıyor ciddiyim yani bu nasıl bir doymamazlik bilemiyorum ama kisitliyorum kendimi

Normalde hafta ici 2 gün gidiyorum cnm
Ama gittigim yaşlının cocuklari bazen gezmeye gidiyolar o zaman daha fazla gün yada haftasonu olabiliyor

Vücudu sakinlestirdigi icinmi kilo vermeye yardim ediyormuş, orasini anlamadim

Sahte cimen gercekten rahatlik cnm
Biçme, bakim derdi yok :)

Gorumcemin bahcesinde yuruyebilirim
yazar kadın enerji şifacısı , başkalarını ve kendini nasıl iyileştirildiğinden bahsediyor , ama enerjiler birbiriyle etkileşip şifa veren kişiye hastanın enerjisi geçmesin diye bunu ve biraz daha bir şeyler var onları yapıp yaptırıyor arada ek bilgi gibi yazmış kilo da almazsınız demiş , bence sebebi duygusal ve enerjisel dengesizliği temizleyip dengelediği için demiş , çünkü kilo almak da beden için aslın da hiç de normal olan bir şey değil tokken yemek yemek, yada ıvır zıvır atıştırmak gibi , bunları hep duygusal dengesizlikten yapıyoruz , yiyoruz ondan kilo alıyoruz ya :)

yaşasın görümcenin bahçesiiiiii

Sen de maviye geçince coştun sanki? Eskiden yürümüyordun diye hatırlıyorum. Bu arada Mefkureye alışamadım ben yaa.
Eskiden muhabbetimiz olmadigi için alişamamişindir cnm :)) ben o nicki sevemedim, ben gibi gelmiyordu

Takima ilk geldigimde yeni ameliyat olmustum. Gerçi şu anda da değişen pek bisey yok hep dizlik takiyorum yoksa yuruyemem
Bide uzun sureli yapamiyorum
15-20 dk yapip biraz mola veriyorum

Ah ben de senin gibi olsam abla varya diyette olmasam öküzcük gibi yerdim herşeyi canım çıkıyor ciddiyim yani bu nasıl bir doymamazlik bilemiyorum ama kisitliyorum kendimi
ben diyet yapmıyorum ki o yüzden yasak kısıtlama yok , ee böyle olunca canım da bir şey çekmiyor
diyet kelimesi bizim dilimizde cezasını çekmek bedelini ödemek demek
ee ben niye ceza çekeyim:) bilinç altı da aha bana yine ceza kesti diyip diyeti bırakınca hadi her şeyi yiyelim bu insanın ne zaman yine bize ceza kesip kıtlığa sokacağı belli olmaz diyerek içgüdüsel yedirip onları da depolatır , al sana yine kilo fazlalığı

bilinç altını kandırmak çok kolay diyet kelimesini çıkarıp yerine sağlıklı beslenme dersek ( ağzımızdan her çıkan kelimeye , aklımızdan her geçen düşünceye bilinç altı emir eri gibi itaat eder) yasak yok sadece gerçekten canım istediğin de karnım da açsa yerim dediğin de veeeeee acıktığın da önce sağlıklı ve iyice çiğneyerek zamanı uzatıp yeterli beslendiğin de kan şekeri de dengelenip ne fazla yemek ister ne de sağlıksız abur cuburu , böylece yemeğe saldırma ya da canının bir sürü şey çekmesi de olmuyor

Ya sen ama çok tatlişko ballişkosun çok sevindim ya bak kaç gündür icime oturdu bir ferahladım anlatamam şimdi rahatca uyuyabilirim öptüm seni ve tüm kıslarıda iyi geceler canlarım
iyi geceler allah rahatlık versin gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…