- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kafeinsiz türk kahvesi nasıl oluyor
Afiyet olsun
Vücudu sakinlestirdigi icinmi kilo vermeye yardim ediyormuş, orasini anlamadimben bu yöntemi zaten biliyordum ama kilo almayı engellediğini yeni öğrendim
geçen sene kız kardeşime de öğrettim bazen hatırlatıyorum sinirleri çok gergin oluyor çok yükü var kuzumun, arada hatırlatıyorum yapıyormuş o da işe yarıyor sakinleştim yada kafamı toparlayabildim diyordu
sahte çimenin de işi yok, rahat ve hep güzel duruyor , ucundan kendine bir ayak basmalık yer aç diycem de olmaz ki öylede kaldır indir :)
sen ve takım ruhunSagolsunlar soylediler cnm, zorlama sagligin daha onemli diye
Ama iş takim olunca içim rahat etmiyor
Biraz kilo verip, birazda alistikca belki bu kadar zorlanmam
Kizzz kirmziya geçince bi coştun sankiKızlar 2 günlük adımlarım
Cordelia
Salı 15.346
Çarşamba 8415Eki Görüntüle 2928671 Eki Görüntüle 2928672
Neaskafeyi biliyorum ama kafeinsiz Türk kahvesi oldugunu hic duymamistim cnmMrb emzirdiğim icin kafeinsiz türk kahvesi ve kafeinsiz nescafe kullaniyorum
ayak altı olmayan ama göz önün de bir yere koy ki yarın unutmayasınAman sana bisey duyurmasinlar cnm
Benimki istemez :) aslinda icine su konulan ayak masaj aleti varda
ya unutuyom ya uşeniyom :))
Yarin aksam adim atmicagima göre yapabilirim :)) simdi yerimden kalkacak halim yok
Sen de maviye geçince coştun sanki? Eskiden yürümüyordun diye hatırlıyorum. Bu arada Mefkureye alışamadım ben yaa.Kizzz kirmziya geçince bi coştun sanki
Ah ben de senin gibi olsam abla varya diyette olmasam öküzcük gibi yerdim herşeyi canım çıkıyor ciddiyim yani bu nasıl bir doymamazlik bilemiyorum ama kisitliyorum kendimiayy bir de cidden olurmuşum
yok gülüm yaaa senelerdir canım bir şeyi çekip de şöyle iştahlı iştahlı yemek yemem kalmadı arada canım bir şey çekse de ağızı sulana sulana iştahla yemek yok hiç :)
Beğendin mi şarkıyı kabul ettin miSen de maviye geçince coştun sanki? Eskiden yürümüyordun diye hatırlıyorum. Bu arada Mefkureye alışamadım ben yaa.
Normalde hafta ici 2 gün gidiyorum cnmayak altı olmayan ama göz önün de bir yere koy ki yarın unutmayasın
senin işin hafta içi mi sadece mefkuşum, hafta sonu yok değil mi , hafta sonu tabi boşta kalırsan bir kere daha yaparsın iyi gelir inşallah
Çok severim o türküyü.Beğendin mi şarkıyı kabul ettin mi
Şimdi biz barıştık mı mutlu mesut uyuyayım mıÇok severim o türküyü.Niye kabul etmeyeyim ettim tabi.
yazar kadın enerji şifacısı , başkalarını ve kendini nasıl iyileştirildiğinden bahsediyor , ama enerjiler birbiriyle etkileşip şifa veren kişiye hastanın enerjisi geçmesin diye bunu ve biraz daha bir şeyler var onları yapıp yaptırıyor arada ek bilgi gibi yazmış kilo da almazsınız demiş , bence sebebi duygusal ve enerjisel dengesizliği temizleyip dengelediği için demiş , çünkü kilo almak da beden için aslın da hiç de normal olan bir şey değil tokken yemek yemek, yada ıvır zıvır atıştırmak gibi , bunları hep duygusal dengesizlikten yapıyoruz , yiyoruz ondan kilo alıyoruz ya :)Vücudu sakinlestirdigi icinmi kilo vermeye yardim ediyormuş, orasini anlamadim
Sahte cimen gercekten rahatlik cnm
Biçme, bakim derdi yok :)
Gorumcemin bahcesinde yuruyebilirim
senelerin mefkuremiydi ben de saturn71 e alışamamıştım sen gençsin çabuk alışırsınSen de maviye geçince coştun sanki? Eskiden yürümüyordun diye hatırlıyorum. Bu arada Mefkureye alışamadım ben yaa.
Ya sen ama çok tatlişko ballişkosunYesss.
Eskiden muhabbetimiz olmadigi için alişamamişindir cnm :)) ben o nicki sevemedim, ben gibi gelmiyorduSen de maviye geçince coştun sanki? Eskiden yürümüyordun diye hatırlıyorum. Bu arada Mefkureye alışamadım ben yaa.
ben diyet yapmıyorum ki o yüzden yasak kısıtlama yok , ee böyle olunca canım da bir şey çekmiyorAh ben de senin gibi olsam abla varya diyette olmasam öküzcük gibi yerdim herşeyi canım çıkıyor ciddiyim yani bu nasıl bir doymamazlik bilemiyorum ama kisitliyorum kendimi
böylesi daha iyi değil mi senin için , dinlenecek, kendine, evine zaman kalıyorNormalde hafta ici 2 gün gidiyorum cnm
Ama gittigim yaşlının cocuklari bazen gezmeye gidiyolar o zaman daha fazla gün yada haftasonu olabiliyor
iyi geceler allah rahatlık versin gülümYa sen ama çok tatlişko ballişkosunçok sevindim ya bak kaç gündür icime oturdu bir ferahladım anlatamam şimdi rahatca uyuyabilirim öptüm seni ve tüm kıslarıda iyi geceler canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?