Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gorumcem bi kadin tanıyormuş, enerji uzmani
Telden adini vs. Veriyon. Bide onaylaman gerekiyormuş
Gecmiste hangi sorunlari yasadigini ve vucuda olan etkilerini tespit edip bazi uygulamalarla negatif enerjileri yok edip cakralarini temizliyormus
Sence böyle bisey mumkunmu

uzaktan şifa elbette mümkün hatta evrenin diğer ucunda olsa bile mümkün , evren de her şey enerji yayıyor ,ses yani sözcükler , düşünceler de belli frekansta enerjiler yayıyor , tıpkı radyo dalgası gibi, nasıl ki moralin bozukken yanına neşeli biri gelince moralin düzelir ya onun enerjisi seni etkiler, enerji şifacıları gerçekten işinin ehliyse önce şifa isteyenden onay almak zorun da sonra kendi zihnini enerjisel olarak taşıyıp hasta kişinin enerji alanına girip onu okuyor ( rahatsızlık hastalıkları) ve yaradandan kimisi evren enerjisi kimisi kutsal enerji de diyor, ona yardım edip şifalandırmasını istiyor kendine de göstermesini istiyor ( yani kendi izleyici şahit olarak var) bir şeyiz izlediğin de beklendiği gibi davranır einstein in görelilik kuralı gereği izlenen şey beklentiye göre hareket eder kuramından dolayı , kendilerine gösterilmesini isteyip izleyici olurlar , şifacıların beyni o anda tetha -teta dalgasın da ve bilinçleri 7. boyut da denilen bir yerdedir , o enerjiyle hastalığa sebep olan tıkalı çakraları açılıp bedenin evren enerjisine uyumu sağlanıyor , bu da doğal iyileşmeyi gerçekleştiriyor
kısaca eğer gerçek şifacıysa, hasta da gerçekten iyileşmek istiyorsa anın da iyileşme olabilir

mefkuşum bildiğim kadarını en özet şekil de yazmaya çalıştım

İyiyiz cnm sağol, şuan durgun ortalık herkes ilacı kullanıp uyuyor
Öğlen cocugun uykusunu fırsat bilerek evde biraz yürüdüm hızlı hızlı olduğun yerde.
iyi maşallah bu durum da bile iyi yürümüşsün gülüm , ev ahalisi de çabucak iyileşir inşallah evde 1 hasta oldu mu bile çok zor

Cok tesekkur ederim bitanem büyük görümcem tr ye gitti bugun
Gelince bende baktirmayi düşünüyorum
şükür almış da bu defa da arabayı babam vermiyor ki kulanayım muhabbeti başlayacak :))))
Olsun almişya o telaşı atmış oldu :)
İyiyiz cnm sağol, şuan durgun ortalık herkes ilacı kullanıp uyuyor
Öğlen cocugun uykusunu fırsat bilerek evde biraz yürüdüm hızlı hızlı olduğun yerde.
İnşallah daha iyi olursunuz cnm

Pek bisey yememişin ama bu kadar yuruyebildigine göre demekki sende daha iyisin, sevindim cnm

Neaskafeyi biliyorum ama kafeinsiz Türk kahvesi oldugunu hic duymamistim cnm

Var var canim Mehmet efendinin migrostan aldim. Ama paketi küçük biraz pahaliya geliyor internette farklı markaların büyük kutularida var

Kesinlikle... Aynen bende öyle düşünüorm
Sezeryan ile doğm yaptğm için ilk 3 ay spor yasak.. Daha sonrada 3 ay hafif sporla başlayabilirim.. Bende kasımı bekliorm hafif spor ve hamur işini keserek bence kilo veririm
Şuan büyükler süt olsn die basıo şekerli şeyleri felan ama bence hiç alakask yok sütün onunla

Günaydınnnnn herkese
Gündüsleri yarım gün iş yerindeyken grubu sıkı takip edebiliorm.. Eve gidince bebekten ne konuştupunuza hakim olanıorm.. Biri bişey derde görmezsem şimdiden özür dilerim
Gruplarn birbiriyle iç içe olması cok güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…