Gorumcem bi kadin tanıyormuş, enerji uzmaniyazar kadın enerji şifacısı , başkalarını ve kendini nasıl iyileştirildiğinden bahsediyor , ama enerjiler birbiriyle etkileşip şifa veren kişiye hastanın enerjisi geçmesin diye bunu ve biraz daha bir şeyler var onları yapıp yaptırıyor arada ek bilgi gibi yazmış kilo da almazsınız demiş , bence sebebi duygusal ve enerjisel dengesizliği temizleyip dengelediği için demiş , çünkü kilo almak da beden için aslın da hiç de normal olan bir şey değil tokken yemek yemek, yada ıvır zıvır atıştırmak gibi , bunları hep duygusal dengesizlikten yapıyoruz , yiyoruz ondan kilo alıyoruz ya :)
yaşasın görümcenin bahçesiiiiii
Tabi cnm hem vücut olarakda yorulmuyorumböylesi daha iyi değil mi senin için , dinlenecek, kendine, evine zaman kalıyor
Oglan aldimi ehliyeti cnmsaat 2 oluyor ben de ufaktan gidip yatayım sabah 7 gibi benim oğlan gelecek kahvaltıyı hazır ederim eşim de yer işe gider , yoksa adama kalkıp kahvaltı hazırlamıyorum
Nasil oldunuz tatlimMenüm;
Sabah 8.30
1 haşl. Yumurta
Öğlen
Çıtır leblebi üzüm
Akşam 8.15
1 kase domates çorba
Dönerin eti
Yoğurt
madamhd
Eki Görüntüle 2928678
Cordelia
uzaktan şifa elbette mümkün hatta evrenin diğer ucunda olsa bile mümkün , evren de her şey enerji yayıyor ,ses yani sözcükler , düşünceler de belli frekansta enerjiler yayıyor , tıpkı radyo dalgası gibi, nasıl ki moralin bozukken yanına neşeli biri gelince moralin düzelir ya onun enerjisi seni etkiler, enerji şifacıları gerçekten işinin ehliyse önce şifa isteyenden onay almak zorun da sonra kendi zihnini enerjisel olarak taşıyıp hasta kişinin enerji alanına girip onu okuyor ( rahatsızlık hastalıkları) ve yaradandan kimisi evren enerjisi kimisi kutsal enerji de diyor, ona yardım edip şifalandırmasını istiyor kendine de göstermesini istiyor ( yani kendi izleyici şahit olarak var) bir şeyiz izlediğin de beklendiği gibi davranır einstein in görelilik kuralı gereği izlenen şey beklentiye göre hareket eder kuramından dolayı , kendilerine gösterilmesini isteyip izleyici olurlar , şifacıların beyni o anda tetha -teta dalgasın da ve bilinçleri 7. boyut da denilen bir yerdedir , o enerjiyle hastalığa sebep olan tıkalı çakraları açılıp bedenin evren enerjisine uyumu sağlanıyor , bu da doğal iyileşmeyi gerçekleştiriyorGorumcem bi kadin tanıyormuş, enerji uzmani
Telden adini vs. Veriyon. Bide onaylaman gerekiyormuş
Gecmiste hangi sorunlari yasadigini ve vucuda olan etkilerini tespit edip bazi uygulamalarla negatif enerjileri yok edip cakralarini temizliyormus
Sence böyle bisey mumkunmu
şükür almış da bu defa da arabayı babam vermiyor ki kulanayım muhabbeti başlayacak :))))Oglan aldimi ehliyeti cnm
İyiyiz cnm sağol, şuan durgun ortalık herkes ilacı kullanıp uyuyorNasil oldunuz tatlim
Kiz nasil bu kadar adim attin :))
iyi maşallah bu durum da bile iyi yürümüşsün gülüm , ev ahalisi de çabucak iyileşir inşallah evde 1 hasta oldu mu bile çok zorİyiyiz cnm sağol, şuan durgun ortalık herkes ilacı kullanıp uyuyor
Öğlen cocugun uykusunu fırsat bilerek evde biraz yürüdüm hızlı hızlı olduğun yerde.
Cok tesekkur ederim bitanemuzaktan şifa elbette mümkün hatta evrenin diğer ucunda olsa bile mümkün , evren de her şey enerji yayıyor ,ses yani sözcükler , düşünceler de belli frekansta enerjiler yayıyor , tıpkı radyo dalgası gibi, nasıl ki moralin bozukken yanına neşeli biri gelince moralin düzelir ya onun enerjisi seni etkiler, enerji şifacıları gerçekten işinin ehliyse önce şifa isteyenden onay almak zorun da sonra kendi zihnini enerjisel olarak taşıyıp hasta kişinin enerji alanına girip onu okuyor ( rahatsızlık hastalıkları) ve yaradandan kimisi evren enerjisi kimisi kutsal enerji de diyor, ona yardım edip şifalandırmasını istiyor kendine de göstermesini istiyor ( yani kendi izleyici şahit olarak var) bir şeyiz izlediğin de beklendiği gibi davranır einstein in görelilik kuralı gereği izlenen şey beklentiye göre hareket eder kuramından dolayı , kendilerine gösterilmesini isteyip izleyici olurlar , şifacıların beyni o anda tetha -teta dalgasın da ve bilinçleri 7. boyut da denilen bir yerdedir , o enerjiyle hastalığa sebep olan tıkalı çakraları açılıp bedenin evren enerjisine uyumu sağlanıyor , bu da doğal iyileşmeyi gerçekleştiriyor
kısaca eğer gerçek şifacıysa, hasta da gerçekten iyileşmek istiyorsa anın da iyileşme olabilir
mefkuşum bildiğim kadarını en özet şekil de yazmaya çalıştım
Olsun almişya o telaşı atmış oldu :)şükür almış da bu defa da arabayı babam vermiyor ki kulanayım muhabbeti başlayacak :))))
İnşallah daha iyi olursunuz cnmİyiyiz cnm sağol, şuan durgun ortalık herkes ilacı kullanıp uyuyor
Öğlen cocugun uykusunu fırsat bilerek evde biraz yürüdüm hızlı hızlı olduğun yerde.
Iyi geceler güzel kalplimgidip yatayım gari iyi geceler canlarr
Kesinlikle... Aynen bende öyle düşünüormo salaş giydiklerin çuval gibi olup yeni kıyafetler aldığın an eskileri evden çıkar gülüm bir daha asla lazım olmayacaklar , eğer bırakırsan bilinç altı bunlar lazım olacak diyebiliyor , tekrar kilo almaya meyilli oluyor insan
Varmış netten baktım buVarmiymis öyle şey alerjim var kafeine alırdim ya
Çok mu yedinizCanım valla yedim ama karnım gürül gürül açım şuanama neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?