- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
Daha neler duyacagım ben AblaNeaskafeyi biliyorum ama kafeinsiz Türk kahvesi oldugunu hic duymamistim cnm
Bol meyveli menü şu pringlss neydi diye baktım cips çıktıDunku menumu yazamadim,
Sabah 10.30
Yarim muz
Biraz uzum
Bir dilim mango
Ogle 13.30
4 yk pilav (pirinc karabugday ve kirse diye bir tohum)
Et doner
Salata
Yesil fasulye
16.15
6 pringils
Biraz meyve kurusu
Su 1.5
Dun dersim vardi online ve yuzyuze , anca bu kadar oldu.
Spor 40dk bisiklet surme.
Bide adim icin armband alacagim , ben her zaman teli yanimda tasiyamiyorum, adim cok var ama .
Günaydın orası neresi
Günaydın orası neresi
Sagol canimNorth River gecmis olsun canim sabah okudum yazamadim
Teşekkür ederim canımBurası :)Namaz, dua ve manevi sohbet alanı
Hangi namazda zorlanıyorsun sabah namazı kılıyordum ama öğlen ikindi akşam yatsiyi kılmıyorum arada.. dün çok şükür 5 vakit kıldım.. ben tam tamamina 5 vakit kılmak istiyorum arada kılan arada huzur olur derler işte ben namaz kılmadığımda huzursuz sinirli oluyorum ara ara psikolojim...www.kadinlarkulubu.com
2 ay önce başladım topigi takip ettim
Videoları izledim
Çok şükür elhamdulillah düzenli olarak kılıyorum namaza başladıktan sonra tüm hayatım degişti daha olumlu bakıyorum kötü düşünce gelecekse zikir çekmeyi de ihmal etmiyorum çok şükür herkesi namazı başlamanızı Allaha yakın olmanızı tavsiye ederim
GünaydınGunaydin kizlargunaydin deyip deyip.kaciyorum bir toparlanamadik ama bugunden itibaren menu yazacagim sanirim yeterimce sasirmistirbu arada vucudumda
Sagol kuzum döndun mu aramizaGünaydın
Geçmiş olsun canım
Günaydın.Gunaydin kizlargunaydin deyip deyip.kaciyorum bir toparlanamadik ama bugunden itibaren menu yazacagim sanirim yeterimce sasirmistirbu arada vucudumda
Gunaydin cordisimGünaydın.
Evet canım gök şükür işler hafiflediSagol kuzum döndun mu aramizakacsin kiz once sana yetiseyim
Günaydın Bahar nasılsın?Yeni gelenler hosgelmisahh ahh buyuk buyuk konusanlarda gelmis
Hayırlı olsun abla oğlun ehliyeti almış kazasız belasız kullanır inşallah, yakın olsaydın birlikte dolanirdik da aramızda mesafe varbenim koca hafta sonu kanepeye yapışıp kıpraşmayanlardan bende ona benzedim evden çıkasım gelmiyor :)
benim oğlan yaz boyu memleketteydi geldi 2 hafta durdu ehliyet sınavı için geri gitmişti şimdi otobüste yolda sabah erkenden gelir allah nasip ederse onunla az az çıkıcarız diye anlaşmıştık , gelsin de az dolanırız , benim yön duygum yok 10 kere gittiğim yerde bile kayboluyorum da
Afiyet olsun ablacım06.10.carsamba
12.00
2 h. Yumurta
Peynir
5-6 ince dil. Sucuk
Domates, 1 biber
2 dil. Kizarmis ekmek
3-4 zeytin
Ara
1 kase yagsiz makinede kizarmis patates
3 kş yogurt
18.00
Peynir
Domates biber
1 sandwich ekmegi
1 ayran
2 lt su
Yesil cay
@Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Gurbettt42
Eki Görüntüle 2928669
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?