Canım Ramazan boyunca iki kere anca tartilmişimdir boşuna moralimi bozmayım dedim . Önümüz yaz bol bol yürüyüş yapariz ekstra egzersizler biraz da dikkat ettik mi gider fazlalıklar. Biz isteyelim yeter kiAllah senden ve burdaki arkadaslarimdan razi olsun ablam
Cok sukur iyiyiz
Buradaki evimiz duruyo cok sukur
2 arabadan 1e dustuk
Turkiyede mal vardi onu sattik
Ama elhamdülillah iyiyiz ayaktayiz
Başımızı sokacak evimiz karnimizi doyuracak aşımiz var. Ekstra olan seyler gitti, olsun Rabbim bunu layik gormus demekki eyvallah
Benim için en önemlisi SAGLIK
Bu korona sürecinden beri hapsursam korkar oldum saglik olsunda gerisi gelir
Sey abla o konuya hic girmeyelim
Ben su bayramida atlatim spora basliyorum ozaman gorecez, tartiya hic cikmiyorumda...
Kordiş
Baktim da googleden daha önce hic görmemişimben kömbe yapıcam. geçenlerde aklımdaydı. harika bir tarif var. hem orjinal hataylıdan. zaten 2 yıl önce kömbe kalıbı da almıştım. bayatlamıyor hem.
elif iş arıyor musun canım?
Cook guzel görünüyor afiyet olsun canim
Çok iyi almışsın canım. Afiyetle yemek nasip olsun.çok arttı fiyatlarbiz de geçen hafta aldık. 6 TL dedi 5 ten verdi. 3 tane aldık.
Pirasanin acisi gitti mi
Taze bakla da bitiyormş aldık şöyle yoğurtla yapsak misÇok iyi almışsın canım. Afiyetle yemek nasip olsun.Bezelyeler düşseydi bol bol paketlerdim bu yıl
Mercimek corbasi
Fark ettim bitanem. Allah kabul etsin.Yaa bu gece gelmedim biraz gec uyandik Elhoşumm
Sebzeler içinde bir tek bakla yiyemiyorum.Taze bakla da bitiyormş aldık şöyle yoğurtla yapsak mis
Evde dolanarak ya da bazen yerimde adimliyorumZipzip- kaptancım bu 20 küsür binlerin sırrı nedir? Evde yerinde hafif koşu şeklinde mii evde dolanarak mıı zıplayarak mıı
Çünkü ben evde yapınca bi yerden sonra ayağım ağrıyor
Nasıl başarıyorsun
GitmiyorlarBenim eşim akşama yok, oğlanlara da gidin diyorum, bakalım belki giderler.
Sanada kolay gelsin canım
Amin ElhosummFark ettim bitanem. Allah kabul etsin.
Tatlım sipariş vermek için dedim. Enginarlar pahalı o yüzden. Tabi ki dostun sohbeti güler yüzü yeter.Seçme şansım yok, 1 aile var, yüzyüze hiç görüşmedim, telefonda görüntülü konuştuk, grubumuz var, orda mesajlaşırız, bu kadar. Nasip olursa bu yaz yüzyüze görüşeceğiz. Muhtemelen evde fazla durmayız.
Benim için yemek hiçbir zaman öncelikli olmadı, yine olmasa da olur. Önemli olan sohbet muhabbet
Sebzeler içinde bir tek bakla yiyemiyorum.siz afiyetle yiyin canım
Sağol canımYok onu yapamiyor
Bardağı hep dolu bırakıyoruz
Bazen biz siseden şu içerken siseden de içmek istiyor patileriyle tutuyo
Kolay gelsin ablacim❤❤
Ben de sevmiyordum ama ablam sevdirdiSebzeler içinde bir tek bakla yiyemiyorum.siz afiyetle yiyin canım
Bakla da yemedim hicSebzeler içinde bir tek bakla yiyemiyorum.siz afiyetle yiyin canım
Yarasın cordisim ahah
Sim de ne kadar canim cok uzun zaman oldu gitmeyeliAynen cnm dün gitmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?