- 5 Haziran 2021
- 5.647
- 21.616
- 298
Bir tabak makarna sadeceÇok mu yediniz
Kesinlikle... Aynen bende öyle düşünüorm
Sezeryan ile doğm yaptğm için ilk 3 ay spor yasak.. Daha sonrada 3 ay hafif sporla başlayabilirim.. Bende kasımı bekliorm hafif spor ve hamur işini keserek bence kilo veririm
Şuan büyükler süt olsn die basıo şekerli şeyleri felan ama bence hiç alakask yok sütün onunla
Bugunku menum
Kahvalti 10.30
İki haslanmis yumurta
9 yesil zeytin
Bir dilim ekmek
İki ceviz
Yesillik domates.
Ara sekersiz kahve iki gun kurusu kayisi
Aksam
18.30
Bir tabak semiz otu yemegi
Salata
Bir dilim ekmek
2.5 litre suEki Görüntüle 2928559
6 Ekim Çarşamba
09.30 filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
5 zeytin- 2 yk lor peyniri
Domates salatalık
Bi avuç üzüm
Biraz ceviz
1 dilim kepekli ekmek
Ara 16.00
1 bardak kefir
1 şeftali
Akşam 19.15
8 yk kuru fasülye
3 yk bulgur pilavı
Salata yoğurt
Cordelia Zipzip- E Elif_Eylul
06.10.2021 Çarşamba menüm
Sabah 10 da
2 kaşık kuymak 3 lokma ekmek 1 bardak çay
Öğlen kırmızı pancar çorbası
Ara öğün 1
1 kupa az sütlü türk kahvesi
1 minik şekersiz diyet kurabiye
Akşam 18.30
4 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yeşillik salatası
1,5 lt su
2 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
6 Ekim
10.00 Omlet, maydanoz, zeytin, peynir, salatalık, iki ceviz , bir dilim uno ekmek , çay
13.00 Sade Türk kahvesi, bir kare bitter
17.00 Patlıcan yemeği, salata, yoğurt
Bitki çayı
19.00 Bir elma
20.00 bir tutam leblebi ve bir tutam dut kurusu , ders esnasında bitki cayimla
İki litre su
Spor
Eki Görüntüle 2928613
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Noisy Girl
Menüm
Sabah
Yumurta salatası (2 haşlanmış yumurta,2 kk peynir ve bol yeşillik)
Ara
10 tane hünnap
Akşam
2 dilim palamut
Bol salata
Ara
1 avuç karışık kuruyemiş
5 çilek
Sıvı: 2lt su ,1 lt Dukan birasi, 1 kupa detox çayı
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip- @Noisy Girl
6 Ekim Çarşamba menü
07.30
1 fincan sütlü kahve
1 nektari
8 badem
12.30
6 kaşık nohut
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
15.30
2 çatal un helvası
18.00
1 kase etli patates yemeği
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran
20.00
3 kuru kayısı
1 avuç leblebi
3 litre su
10500 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
@Noisy Girl
Eki Görüntüle 2928629
Bugünün menüsünü vereyim...
Sabah yok
Ögle
1 kepce kuru fasülye
2 dlm tb
Yogurt
Aksam
Domates corbasi 1 kase
Et kavurma 3 kasik
Salata
Yogurt
Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl
10 00
2 dilim tb ekmek domates salatalık maydanoz yeşil soğan roka 1 kaşar peynir 2 fincan kahve
Ara
1 salkım üzüm
17 30
3 kaşık patates kavurması 1 kase yoğurtlu brokoli içinde 5 ceviz
2lt su 1 lt detoks suyu
E Elif_EylulZipzip- Cordelia @madamhd
15 163= 1.516.p.
İyi geceler kızlar geç geldim kuzenden teli elime alamadım menü yazıyım kaciyim
Kahvaltı 11.oo
Yarım simit
1 dilim beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
Zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
16.oo
3 kaşık makarna salatası yarım dilim börek
2o.oo
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk bud 2 dilim patates
2 kasik mantar sote
Salata yoğurt
Suyu sayamadim 2 lt olmuştur.. form çayı 1 bardak
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Noisy Girl Eki Görüntüle 2928658
06.10.carsamba
12.00
2 h. Yumurta
Peynir
5-6 ince dil. Sucuk
Domates, 1 biber
2 dil. Kizarmis ekmek
3-4 zeytin
Ara
1 kase yagsiz makinede kizarmis patates
3 kş yogurt
18.00
Peynir
Domates biber
1 sandwich ekmegi
1 ayran
2 lt su
Yesil cay
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
@Noisy Girl
Eki Görüntüle 2928669
Menüm;
Sabah 8.30
1 haşl. Yumurta
Öğlen
Çıtır leblebi üzüm
Akşam 8.15
1 kase domates çorba
Dönerin eti
Yoğurt
@madamhd
Eki Görüntüle 2928678
Cordelia
Afiyet olsun kizlarDunku menumu yazamadim,
Sabah 10.30
Yarim muz
Biraz uzum
Bir dilim mango
Ogle 13.30
4 yk pilav (pirinc karabugday ve kirse diye bir tohum)
Et doner
Salata
Yesil fasulye
16.15
6 pringils
Biraz meyve kurusu
Su 1.5
Dun dersim vardi online ve yuzyuze , anca bu kadar oldu.
Spor 40dk bisiklet surme.
Bide adim icin armband alacagim , ben her zaman teli yanimda tasiyamiyorum, adim cok var ama .
Kizzz kirmziya geçince bi coştun sanki
Günaydın
Gece yarilarina kadar konuşmasanizmi
Gece kilitlicem artik 12den sonra yasak yazmakValla geçmişe yetişsem günceli kaçırıyorum o yüzden mecbur iletilere bakıp güncele ćok çok son 10 sayfaya bakabiliyorum. Valla sekreter lazim bu kızların çenesine
Gece kilitlicem artik 12den sonra yasak yazmak
sağ selamet gitsin gelsin görümcen , önce onlar baktırsın tamam iyi işe yaradı derlerse sen baktırırsın enerjiciyim reikiciyim diyen yarım yamalak bilip , hatta bilmeyenler de çok piyasaCok tesekkur ederim bitanembüyük görümcem tr ye gitti bugun
Gelince bende baktirmayi düşünüyorum
Olsun almişya o telaşı atmış oldu :)
İnşallah daha iyi olursunuz cnm
Pek bisey yememişin ama bu kadar yuruyebildigine göre demekki sende daha iyisin, sevindim cnm
süt için aldığın sıvı miktarı etkili oluyor şekerin faydası yok , seneler önce anne sütü üzerin de araştırma yapmışlar afrika da açlıktan bir deri bir kemik kalan annelerin sütüyle yalan olmasın avrupa da ki bol bol yiyen annelerin sütünü karşılaştırmışlar besleyici değeri aynı çıkmış, yazıda yenilenden çok su içmenin sütü arttırdığı yazıyordu hatıladığım kadarıyla, sen sağlıklı beslenip bol suyunu içtin mi sütün bol olur allahın izniyleKesinlikle... Aynen bende öyle düşünüorm
Sezeryan ile doğm yaptğm için ilk 3 ay spor yasak.. Daha sonrada 3 ay hafif sporla başlayabilirim.. Bende kasımı bekliorm hafif spor ve hamur işini keserek bence kilo veririm
Şuan büyükler süt olsn die basıo şekerli şeyleri felan ama bence hiç alakask yok sütün onunla
evet hemşirede demişticnm bol bol sıvı diyesüt için aldığın sıvı miktarı etkili oluyor şekerin faydası yok , seneler önce anne sütü üzerin de araştırma yapmışlar afrika da açlıktan bir deri bir kemik kalan annelerin sütüyle yalan olmasın avrupa da ki bol bol yiyen annelerin sütünü karşılaştırmışlar besleyici değeri aynı çıkmış, yazıda yenilenden çok su içmenin sütü arttırdığı yazıyordu hatıladığım kadarıyla, sen sağlıklı beslenip bol suyunu içtin mi sütün bol olur allahın izniyle
daha çok erkenmiş spora gülüm acele etme yürüyebildiğin kadar yürümeye devam et , yemek süt için önemli değil deselerde senin kendi bedenin için önemli sağlıklı için de sütü yoğurdu proteini bol beslenmeye bak ki çabuk toparlansın bedenin kolay mı kesip biçiyorlar resmen sezeryan da
Ağzın bal yesin . Allah razı olsun.bazı insanların dünyadayken bile cennetlik olup olmadığını insan hisseder bilir ya işte senin melek kalpli annen de bence cennetliklerden gülüm , rabbim bundan sonrası için dünya da da annene size cenneti yaşamayı nasip etsin , ananen de canı sağ olasıca sanki sizde yerse eksilecek bir şeyler diye iyi niyetle yanlış düşünmüş gülüm, ahhh ahh kimi iyi niyetinden hiçbir şeye kıymaz diğeri iyi niyetliyi görmez ezer , kendi eliyle çeker sonra
biz insanların bildiği ama sık sık unuttuğumuz şey, bu dünya geçici , ebedi olan sonrası ...
Afiyet olsun canım .İyi geceler kızlar geç geldim kuzenden teli elime alamadım menü yazıyım kaciyim
Kahvaltı 11.oo
Yarım simit
1 dilim beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
Zeytin
Domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
16.oo
3 kaşık makarna salatası yarım dilim börek
2o.oo
1 kepçe mercimek çorbası
1 tavuk bud 2 dilim patates
2 kasik mantar sote
Salata yoğurt
Suyu sayamadim 2 lt olmuştur.. form çayı 1 bardak
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Noisy Girl Eki Görüntüle 2928658
Ay ne güzel dua . Rabbim hepimizi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın amin.gülüm biliyor musun ben senelerdir her gece bir sürü dua ederim , dualarımdan birisi de rabbim beni ve ailemi sevdiklerimi iyi insanlarla karşılaştır, beni benden daha iyilerle kalpleri sevgiyi bilenlerle karşılaştır rabbim derim
kk de allah şükür hep dualarımın karşılığı olan insanlarla karşılaştım, 1 yıl uzak kaldım kk den geldim hoop sizi buldum siz de dualarımın karşılığınız
V.kebirli.Ben de evlendikten sonra yedim canım eşim öğretti yapmayı kuymagiSamsun'da hiç görmedim varsa da bizimkiler bilmiyordu sen de Trabzonlusun dimi neresinde
uzun sürüyor toparlanmak gülüm inşallah daha iyi olursunuz her geçen günGunaydin kizlargunaydin deyip deyip.kaciyorum bir toparlanamadik ama bugunden itibaren menu yazacagim sanirim yeterimce sasirmistirbu arada vucudumda
allah razı olsun ablası amin inşallah kazasız belasız kullanır , babası kolay kolay vermez arabayı her gün kaza oluyor bu konya da yaaa yolları da geniş rahat ama kazası da çok nedense :)Hayırlı olsun abla oğlun ehliyeti almış kazasız belasız kullanır inşallah, yakın olsaydın birlikte dolanirdik da aramızda mesafe var
Afiyet olsun ablacımayaklarına sağlık
Kırmızı olma farkıKizzz kirmziya geçince bi coştun sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?