Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım şekerli gıdaların sütü arttırıldiği biliniyor ama bazı sitelerde tam tersi süt oluşumunu engellediğini okudum. Zaten afedersin inekler akşama kadar ot yiyor o zaman onlarin sütü olmazdı. Bana doktorum bol yesillik bol su ve her fırsatta uyku sütü arttırır dedi.

Bugünün menüsünü vereyim...

Sabah yok

Ögle
1 kepce kuru fasülye
2 dlm tb
Yogurt

Aksam
Domates corbasi 1 kase
Et kavurma 3 kasik
Salata
Yogurt

Zipzip- E Elif_Eylul @Noisy Girl

Menüm;
Sabah 8.30
1 haşl. Yumurta

Öğlen
Çıtır leblebi üzüm

Akşam 8.15
1 kase domates çorba
Dönerin eti
Yoğurt
@madamhd

Eki Görüntüle 2928678

Cordelia

Afiyet olsun kizlar

Gece yarilarina kadar konuşmasanizmi

Valla geçmişe yetişsem günceli kaçırıyorum o yüzden mecbur iletilere bakıp güncele ćok çok son 10 sayfaya bakabiliyorum. Valla sekreter lazim bu kızların çenesine

Valla geçmişe yetişsem günceli kaçırıyorum o yüzden mecbur iletilere bakıp güncele ćok çok son 10 sayfaya bakabiliyorum. Valla sekreter lazim bu kızların çenesine
Gece kilitlicem artik 12den sonra yasak yazmak

sağ selamet gitsin gelsin görümcen , önce onlar baktırsın tamam iyi işe yaradı derlerse sen baktırırsın enerjiciyim reikiciyim diyen yarım yamalak bilip , hatta bilmeyenler de çok piyasa

süt için aldığın sıvı miktarı etkili oluyor şekerin faydası yok , seneler önce anne sütü üzerin de araştırma yapmışlar afrika da açlıktan bir deri bir kemik kalan annelerin sütüyle yalan olmasın avrupa da ki bol bol yiyen annelerin sütünü karşılaştırmışlar besleyici değeri aynı çıkmış, yazıda yenilenden çok su içmenin sütü arttırdığı yazıyordu hatıladığım kadarıyla, sen sağlıklı beslenip bol suyunu içtin mi sütün bol olur allahın izniyle
daha çok erkenmiş spora gülüm acele etme yürüyebildiğin kadar yürümeye devam et , yemek süt için önemli değil deselerde senin kendi bedenin için önemli sağlıklı için de sütü yoğurdu proteini bol beslenmeye bak ki çabuk toparlansın bedenin kolay mı kesip biçiyorlar resmen sezeryan da

evet hemşirede demişticnm bol bol sıvı diye

Ağzın bal yesin . Allah razı olsun.
Afiyet olsun canım .
Ay ne güzel dua . Rabbim hepimizi hayırlı iyi insanlarla karşılaştırsın amin.
Ben de evlendikten sonra yedim canım eşim öğretti yapmayı kuymagi Samsun'da hiç görmedim varsa da bizimkiler bilmiyordu sen de Trabzonlusun dimi neresinde
V.kebirli.

Gunaydin kizlar gunaydin deyip deyip.kaciyorum bir toparlanamadik ama bugunden itibaren menu yazacagim sanirim yeterimce sasirmistirbu arada vucudumda
uzun sürüyor toparlanmak gülüm inşallah daha iyi olursunuz her geçen gün
Hayırlı olsun abla oğlun ehliyeti almış kazasız belasız kullanır inşallah, yakın olsaydın birlikte dolanirdik da aramızda mesafe var

Afiyet olsun ablacım ayaklarına sağlık
allah razı olsun ablası amin inşallah kazasız belasız kullanır , babası kolay kolay vermez arabayı her gün kaza oluyor bu konya da yaaa yolları da geniş rahat ama kazası da çok nedense :)
eşimin iş yeri karatay da sabah gidip akşam geliyor hafta sonu belki yakın sakin yerlerde verir de çocuk da kullanır , iyice öğrensin , şu virüs de kalksın beni getirir buluşur gezeriz be gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…