- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 39
Merhaba teşekkürler
Antep peynirini nereden buldun kuzumSalı menüm
Sabah 1.5 dilim tb ekmek 2 siyah zeytin az kızartma 3 dilim peynir 1 çatal nutella
Akşam18.30 2 kanat 2 incik 2 kelebek pirzola 1 bardak kola salata 1 lokma lavaş
Su 2 lt
Çarşamba menüm
Sabah 1.5 dilim tb ekmek 2 siyah zeytin 2 dilim antep peyniri domates salatalık az pastırmalı yumurta 1 çatal nutella
Ara15.30 1 avuç çilek
Akşam18.30 1 tane d börek mantarlı 1 bardak çay doamates salatalık
Su 1.5 lt
Zipzip- HanimKelesimiGetir
Ayaklarımıza iyi bakalım.zamlar başladı yine kızlartoplu taşıma zam gelmiş. sosyal medyada gördüm.
Gerçekten mi ya gene mizamlar başladı yine kızlartoplu taşıma zam gelmiş. sosyal medyada gördüm.
valla öyle. dışarı çıkarken artık herkes düşünecek. bir yere 2 vasıtayla gidiş geliş 20 TL. şaka gibiAyaklarımıza iyi bakalım.
Gezmek hayal oldu .
Yok artıknerden çıktı bu?
Daha da devamı gelecek nasılsa.zamlar başladı yine kızlartoplu taşıma zam gelmiş. sosyal medyada gördüm.
Bi eskişehire gittik geldik 200 tl benzine gittibenzine zam demek, her şeye zam demek
200 gne iyiymiş biz ankaraya gidelim demiştik bir ara vazgeçtük sonra 1500 tele kesin giderdi.Bi eskişehire gittik geldik 200 tl benzine gitti
Hadi inşallahBurdayım kimmiş o.
Eşim pazartesi gidiyor sahalara döneceğim inşallahhh
İyilik cnm senden
Yaza Memlekete gideceğiz sadece mazot 2400 tutar şuan ki fiyatla . Uçakla gitsem daha karlı200 gne iyiymiş biz ankaraya gidelim demiştik bir ara vazgeçtük sonra 1500 tele kesin giderdi.
Gerçekten çok pahalı bilmiyorum200 gne iyiymiş biz ankaraya gidelim demiştik bir ara vazgeçtük sonra 1500 tele kesin giderdi.
Bikinili dolaba assam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?