- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Günaydın canımGünaydın canlarımumarım güzel bir hafta olur hepimiz için tartımın pili bitmiş ya da bozulmuş üstüne çıktığım an bütün rakamlar yanıp bir anda sönüveriyor
Amin insallahGünaydın canım kardeşin hayırlısı ile gidip gelsin inşallah Allah kavuştursun
Allah kavuştursun canımAmin insallah
Ay kızlar geçen ay demiştim ya bir iş arkadaşıma kırıldım çok kaba davrandı bana ağlayacaktım nerdeyse diye.
Bir nazikleşti arkadaş görmeniz lazım aman nazar değmesin
Amin cok saaolunAllah kavuştursun canım
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlar
Baş ağrısından uyuyamıyorum ilaç alıp inşallah tekrar uyumayı deneyeceğim
Amin canım:) kafasına ben düşmüşümcanım hep böyle olun inşallah iş yerinde moral önemli
Günaydın canımGunaydin,iki gundur aksami kestim. Kilo gitmiyo. 100 verip yine almisim
Hayirrlisi olsun
Saglik olsun
Cuma 76.20
Pazartesi 76.10
_100
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Kuzum hemen toparlanmissin, tebrik ederim
Ona bugün başlıyorum.Yumurta diyeti mi kuzum
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar okula kaçıyorum öptüm
Merakla bekliyorum kuzum :)Ona bugün başlıyorum.
Hoşgeldin canım. Kaçırmışım gelişini. İnternetim yoktu hafta sonuBenim adim selda 29 yasindayim 66.300 kilom baslangic kilom 74.600du mart 15den buyana 66lari gordum hedefim suanlik 60 o kiloya geldikten sonra 55i hedefliyorum9 sene once ikiz dogum yaptim gobegim gitmiyor santim santim incelmeye basladim hergun duzenli doris hoferin egzersizlerini en az 30 dakika yapiyorum aralikli oruc uyguluyorum ilk ogunum 12 gbi falan oluyor son ogunum en gec 6 oluyo sabah kalkar kalkmaz bir bardak su ve tarcinli filtre kahve iciyorum 1 saat sonra falan yesilcay ve biberiye cayi demleyip iciyorum sonrasinda ilk ogunumu bekliyorum
Hosbuldum insallah hepimiz beraber guzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulasiriz ulastigimz gunde kilo degilde acaba hangi elbisenin s bedenini alsak diye konusuruzHoşgeldin canım. Kaçırmışım gelişini. İnternetim yoktu hafta sonuGüzel kilo vermişsin, devamı da burada gelir inşallah
Sagol "cok mu guzel"Günaydın canım
Eksinin iyisi kötüsü olmaz tebrik ederim çok güzel
Ooo asil senin ki ",cok guzel"
Cuma’ya kadar daha çok verebilirsin canım egzersiz ile desteklersen 1 gün bile fark ederSagol "cok mu guzel"cuma sabahina kadar, 4 gun var, gecen haftadan beri 76.20-76.00
500 gram versem valla raziyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?