Canım bilinçli gitmeye çalışıyorum. Ayşegül Çoruhlu diye bir hanımın videolarini izledim. Aralıklı orucu çok güzel anlatmış. Günü ne kadar erken kapatırsak yağ yakımı o oranda artıyor. İzlemeni tavsiye ederim.Aman hayatım ye, erken kapattın diye dedim. Zorlamayalım vücudu, sen zaten hızlı kilo veriyosun hareketlisin
@19Temmuzda69um alıntı bozulduAfiyet olsun canım, erken kapatmışsın dayanabilecek misin
Benim bağırsaklarda tık yok yine, ne yesem darketmiyo
Teşekkür ederim canım
Ben de bitirdim
Aynen , büyük ihtimal wc’siz tartılıcam
Afiyet olsun canım
İyi geceler canım
Yaaa inşallahHosbuldum insallah hepimiz beraber guzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulasiriz ulastigimz gunde kilo degilde acaba hangi elbisenin s bedenini alsak diye konusuruz
Başlangıcın hayırlı olsun canımGünaydın arkadaşlaaarrr….
Yeni ve artılı bir güne Merhaba ama bunu arrı saymıyoruz çünkü sıfırdan başlıyoruz
En son 68.1 mişim
Bugün ise 69.4 ile başlıyorum.
Hepimize başarılar diliyorumYolumuz açık olsun
Bu hafta benim haftamaşallah canıma
Canım Cuma’ya kadar artı olan kısmı verirsin. Bayramda kusana kadar yedik içtikGünaydın arkadaşlaaarrr….
Yeni ve artılı bir güne Merhaba ama bunu arrı saymıyoruz çünkü sıfırdan başlıyoruz
En son 68.1 mişim
Bugün ise 69.4 ile başlıyorum.
Hepimize başarılar diliyorumYolumuz açık olsun
Elhan abla öğrenci gibisin canım benimBu hafta benim hafta
Teşekkür ederim bitanem
-100Gidem de yürüyem
Yarın artı gelsen de Cımaya çok güzel eksi gelir canım
Kalk kalk yetişmicek
Neden beni etiketlemedin aşkitom, ne kadar erken kapattığını görmiyim diye miDikkat et sonra hasta olursun afiyet olsun hayatım
Ben yine bişeyleri kaçırmışım, yürüyüşten sonra bakarım
Cuma’ya kadar regl azalır zaten canım iyice hafiflersin daha çok eksi ile gelirsin tatlımRegl+ -100
Aralikli orucu son 1 aydir uyguluyorum gercekten etkili programida var indirdim hangi saatlerde neler oldugunu anlatiyo vucudunuzda ve benim belkide verdigim 5 kilo aralikli oruc sayesinde oldu programin ekran resimlerini attim suan benim durumumu gosteriyo 18 saati yada 20 saati doldurmaya calisiyorum sadece sivi kalorisiz icecekler iciyorumCanım bilinçli gitmeye çalışıyorum. Ayşegül Çoruhlu diye bir hanımın videolarini izledim. Aralıklı orucu çok güzel anlatmış. Günü ne kadar erken kapatırsak yağ yakımı o oranda artıyor. İzlemeni tavsiye ederim.
Kilo almana sevindim ne yalan söyleyeyim yoksa ozleyip duracaktım seniSelam kizlar
Nasilsiniz
Ben sahalara yavastan geri geliyorum
Yarin diyete basliyorum bir obez olarak
Ramazanda almisimdir 1,2 kilo
Bayramda almisimdir 3,4 kilo
Reglim yarin veya birgun gelecek 5,6 kiloda ordan yazalim
E ödemi unutmayalim 7,8 kilo
Yuvarlak rakam 10 diyelim
Yarin sabah tartiyla gorusmem var
Sizede haber ederim
Zipzip- @Cordelia sizden musadeylr geliyorum tabikide
Ben ilk hafta adim yarisinda olayim
10binmi 7binmi napiyoruz
Insallah insallah 60a bi gelebilsem gerisini yavas yavas hallederim 8 kilodan biraz fazla verdim ama egzersizde yapiyorum skilastim farkindayim bu bile motive ediyo beniYaaa inşallahbir işe yaramıyor bu kilolar, gitsin artık. En güzel kıyafet bile kötü duruyor. Ben burada 8,5 kilo verdim, bir o kadar daha bayrama kadar vermek istiyorum hep beraber el ele, omuz omuza kovalım kiloları
Motive etmez mi hiçInsallah insallah 60a bi gelebilsem gerisini yavas yavas hallederim 8 kilodan biraz fazla verdim ama egzersizde yapiyorum skilastim farkindayim bu bile motive ediyo beni
İyiyim bebeğim çok şükürerenmothers canım nasılsın? Bayramda Ankara’ya gelemedim. Kv hasta Hatay’a gittik, sonrası da kürkçü dükkanına dönüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?