Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım bilinçli gitmeye çalışıyorum. Ayşegül Çoruhlu diye bir hanımın videolarini izledim. Aralıklı orucu çok güzel anlatmış. Günü ne kadar erken kapatırsak yağ yakımı o oranda artıyor. İzlemeni tavsiye ederim.

Günaydın arkadaşlaaarrr….
Yeni ve artılı bir güne Merhaba ama bunu arrı saymıyoruz çünkü sıfırdan başlıyoruz
En son 68.1 mişim
Bugün ise 69.4 ile başlıyorum.
Hepimize başarılar diliyorum Yolumuz açık olsun

Eklentiler

• A18D1AFA-2EFC-4FCE-A6F6-99D73C92F439.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
Hosbuldum insallah hepimiz beraber guzel kilolar veririz ve hedeflerimize ulasiriz ulastigimz gunde kilo degilde acaba hangi elbisenin s bedenini alsak diye konusuruz
Yaaa inşallah bir işe yaramıyor bu kilolar, gitsin artık. En güzel kıyafet bile kötü duruyor. Ben burada 8,5 kilo verdim, bir o kadar daha bayrama kadar vermek istiyorum hep beraber el ele, omuz omuza kovalım kiloları

Başlangıcın hayırlı olsun canım

Canım Cuma’ya kadar artı olan kısmı verirsin. Bayramda kusana kadar yedik içtik yaa İnan bayramdan önce nasıl beslendim, nasıl zayıfladım unutmuşum hepsini, neyse ben de karar verdim bugünden itibaren temiz ve sağlıklı besleneceğim

-100

Aralikli orucu son 1 aydir uyguluyorum gercekten etkili programida var indirdim hangi saatlerde neler oldugunu anlatiyo vucudunuzda ve benim belkide verdigim 5 kilo aralikli oruc sayesinde oldu programin ekran resimlerini attim suan benim durumumu gosteriyo 18 saati yada 20 saati doldurmaya calisiyorum sadece sivi kalorisiz icecekler iciyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220509-082417_Fasting Tracker.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20220509-082411_Fasting Tracker.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 34
Kilo almana sevindim ne yalan söyleyeyim yoksa ozleyip duracaktım seni
Canım külkedim gel gel eritiriz on kiloyu lafı bile olmaz.

Yaaa inşallah bir işe yaramıyor bu kilolar, gitsin artık. En güzel kıyafet bile kötü duruyor. Ben burada 8,5 kilo verdim, bir o kadar daha bayrama kadar vermek istiyorum hep beraber el ele, omuz omuza kovalım kiloları
Insallah insallah 60a bi gelebilsem gerisini yavas yavas hallederim 8 kilodan biraz fazla verdim ama egzersizde yapiyorum skilastim farkindayim bu bile motive ediyo beni

Insallah insallah 60a bi gelebilsem gerisini yavas yavas hallederim 8 kilodan biraz fazla verdim ama egzersizde yapiyorum skilastim farkindayim bu bile motive ediyo beni
Motive etmez mi hiç diz kapağından yukarı çıkmayan pantolonun içine girip o düğmesini kapatabilmek ne kadar şahane bir durum

erenmothers canım nasılsın? Bayramda Ankara’ya gelemedim. Kv hasta Hatay’a gittik, sonrası da kürkçü dükkanına dönüş
İyiyim bebeğim çok şükür
Sen nasılsın kuzum
Kayınvalidene geçmiş olsun canım Ne güzel Hataya gitmişsiniz kültürü yemekleri pek güzeldir ne güzel yerlerde yaşıyorsunuz
İnşallah yaz tatilinde gelirsin canım Ankara’ya geldiğinde mutlaka beklerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…