- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.270
- 1.423
- 61
Bide bişide yapamazsın ki adam yolun ortasında durdu bekledi bide uysan varya bitmiştik yani.Önde sen otursaydın görürdü o şöfeeeerrrr şöfeeeerrr gününü
Allah korusun ya herşey olabilirdi manyak çok etrafta ablaBide bişide yapamazsın ki adam yolun ortasında durdu bekledi bide uysan varya bitmiştik yani.
Şimdi ramazan bitti ya ablacım. Şevvalde de 6 gün oruç tutarsan 1 yıl oruç tutmuş gibi sevap yazılıyormuş.Ne orucu oluyor 6 günlük.
Aynen burası tm bela yani trafikte şakası yok bunun.Allah korusun ya herşey olabilirdi manyak çok etrafta abla
Anladım şimdi,daha hayırlı gibi sanki demi o 6 gün.Şimdi ramazan bitti ya ablacım. Şevvalde de 6 gün oruç tutarsan 1 yıl oruç tutmuş gibi sevap yazılıyormuş.
Bingo kime denk gelcek bakalımSon 73182000 e
Burda motorsiklet durdu arka arka iki tane araba vurdu ama küfürler ediyorlardi ablaAynen burası tm bela yani trafikte şakası yok bunun.
Br kerede boğaziçi köprüsünde araç kovaladık namıssızzz kaçtı sonra yakalasaydı öperdi kocam
Aynen burası tm bela yani trafikte şakası yok bunun.
Br kerede boğaziçi köprüsünde araç kovaladık namıssızzz kaçtı sonra yakalasaydı öperdi kocam
Bende ediyom merak etme çaktırmadnBurda motorsiklet durdu arka arka iki tane araba vurdu ama küfürler ediyorlardi abla
Trafikte küfür çok olur kesin kocan etmiştir
İnşallah canımKızlar ben ramazandaki kilomdan daha aşağıya düşmüşüm fakat o vakit iftardan önce tartılıp şimdi sabah kalkınca tartılınca fark oluşuyor.Mutlu oldum kilo almadığıma. İnşllah bu cuma 60,5 i görürüm
Iftardan önce tartildigin icin vucut cok susuz kaliyor dogru Sonuç olmuyor zaten canimKızlar ben ramazandaki kilomdan daha aşağıya düşmüşüm fakat o vakit iftardan önce tartılıp şimdi sabah kalkınca tartılınca fark oluşuyor.Mutlu oldum kilo almadığıma. İnşllah bu cuma 60,5 i görürüm
Hımm yani daha hayırlı diyilir mi bilmiyorum. Rmazan şevval peşpeşe olunca şevvalde de tutmak eftal yani evet hayırlı diyebiliriz. 1 yıl oruç tutmuş gibi sayılıyorsun. Ben zaten pzt. Prş tuttuğumdan 6 yı geçiyordaAnladım şimdi,daha hayırlı gibi sanki demi o 6 gün.
Küfürlere benim bi gülme geliyorBende ediyom merak etme çaktırmadn
Ne macerlar var sorma,bir kerede silah gösterdik bizde,ruhsatlı tabanca oda,sıkıştırdı resmenYa çok tatlısınız ya
Ne macerlar var sorma,bir kerede silah gösterdik bizde,ruhsatlı tabanca oda,sıkıştırdı resmenYa çok tatlısınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?