Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Her ramazan sonrsı tutuyorsun o zaman.

Ne macerlar var sorma,bir kerede silah gösterdik bizde,ruhsatlı tabanca oda,sıkıştırdı resmen
Benim komşu meğerse hiç ekşınlı değilmiş benim sizin yanınızda biraz takılmam lazım abla çok eğlencelisiniz valla maşallah

Bir kerede rüyamda arabamızı kaçırdım sürüyorum hemde yvaştan ama hız süper güya,bir baktım birileri beni durdurdu.
Anaaaaa km geldi karşıma varya nuri alço abimiz,aldılar ellerine çekiçleri filan arabayı pert ettiler resmen diyorum yapma abş bak arabayı kaçırdım ben ne derim diyom admaın umurunda bile değil.
Eve dönüyorum nasıl gittiysem artık eşime dedim böle böle,araba yok olsun hayatım araba senden dahamı önemli dedi .
Sonra anlattım rüyamı çok gülmüştük.

Ay bugün ne güldüm abla ya abim nasılda sana hemen sahip çıkmış rüyanda bile izin vermiyor helal olsun abime Cüneytcimmm çok üzgünüz ablamızı vermeyiz canım sana

Ay bugün ne güldüm abla ya abim nasılda sana hemen sahip çıkmış rüyanda bile izin vermiyor helal olsun abime Cüneytcimmm çok üzgünüz ablamızı vermeyiz canım sana
Gerçeği olsa bu kadar şanslı olmazdım herhalde,malı kıymetlidir onunsjksjksjksjk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…