- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.270
- 1.423
- 61
Her ramazan sonrsı tutuyorsun o zaman.Hımm yani daha hayırlı diyilir mi bilmiyorum. Rmazan şevval peşpeşe olunca şevvalde de tutmak eftal yani evet hayırlı diyebiliriz. 1 yıl oruç tutmuş gibi sayılıyorsun. Ben zaten pzt. Prş tuttuğumdan 6 yı geçiyorda
Hak ediyorlar üstüne üstüne geliyorlar gelde sakin kal bunaKüfürlere benim bi gülme geliyor
Benim komşu meğerse hiç ekşınlı değilmişNe macerlar var sorma,bir kerede silah gösterdik bizde,ruhsatlı tabanca oda,sıkıştırdı resmen
Yarıda kestin şira anlatsin arladaşı çıktı bakBenim komşu meğerse hiç ekşınlı değilmişbenim sizin yanınızda biraz takılmam lazım abla çok eğlencelisiniz valla maşallah
Senin komşu gıybet yapıyor,biz canlı yaşıyoruz olaylarıBenim komşu meğerse hiç ekşınlı değilmişbenim sizin yanınızda biraz takılmam lazım abla çok eğlencelisiniz valla maşallah
Bir kerede rüyamda arabamızı kaçırdım sürüyorum hemde yvaştan ama hız süper güya,bir baktım birileri beni durdurdu.
Anaaaaa km geldi karşıma varya nuri alço abimiz,aldılar ellerine çekiçleri filan arabayı pert ettiler resmen diyorum yapma abş bak arabayı kaçırdım ben ne derim diyom admaın umurunda bile değil.
Eve dönüyorum nasıl gittiysem artık eşime dedim böle böle,araba yok olsun hayatım araba senden dahamı önemli dedi .
Sonra anlattım rüyamı çok gülmüştük.
Bir kerede uyurken eşim yanağımdan öptü uyandırdı,nasıl bağırdıysam artık niye uyandırıyon diye,noldu dedi nolacak tam cüneyt arkın beni öpecekti geldin yandırdın didiiiimmm evett didimmmm
Dişi kurbağa tam kraliçe olduBir kerede uyurken eşim yanağımdan öptü uyandırdı,nasıl bağırdıysam artık niye uyandırıyon diye,noldu dedi nolacak tam cüneyt arkın beni öpecekti geldin yandırdın didiiiimmm evett didimmmm
Gerçeği olsa bu kadar şanslı olmazdım herhalde,malı kıymetlidir onunsjksjksjksjkAy bugün ne güldüm abla yaabim nasılda sana hemen sahip çıkmış rüyanda bile izin vermiyor helal olsun abime Cüneytcimmm çok üzgünüz ablamızı vermeyiz canım sana
Olamadım ki öpemeden uyandırıldımm sjksjksjksjkDişi kurbağa tam kraliçe oldu
Kolay gelsin ben buraya okuya okuya evraklarimi bitirdm yüzümde tebesüm eksik olmadiHepinizi öpüyorum ben yemek yapmaya gidiyorum canlarım görüşürüz
Kolay gelsin canimHepinizi öpüyorum ben yemek yapmaya gidiyorum canlarım görüşürüz
Kesin demiştir
Kolay gelsin canısı bende kocaman öptüm seniHepinizi öpüyorum ben yemek yapmaya gidiyorum canlarım görüşürüz
Ay bilemedim ki olabilir, o da Ankara’da yaşıyorAyyyy yoksa senin arkadaşın mı komşummmmsana mı anlatıyor şirammmm
Tüm dünya birleşip ona karşı savaş açmış canım
Kuzum yavaş yavaş inşallah çok zorlamadan , hala ağrım var , istiyorum çok haftaya baya iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?